Erkan Mutlu İnan googlepng

Erkan Mutlu İnan
Cep Telefonu
Hit
2194/5
Erkan Mutlu İnan | Firma Rehberim Üyesidir.. İletişime Geçmek Mesaj Göndermek veya Takip Etmek İçin Tıklayın.
Erkan+Mutlu+İnan Firma+Rehberim+Üyesidir.
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Erkan Mutlu İnan Firma Rehberim Üyesidir. Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 29 Mart 2024 Cuma 18:20 https://firmarehberim.com/kisi/651701-erkan-mutlu-inan #Erkan #Mutlu #İnan #Firma #Rehberim #Üyesidir. #ErkanMutlu #Mutluİnan #ErkanMutluİnan #FirmaRehberim #RehberimÜyesidir. #FirmaRehberimÜyesidir.

Erkan Mutlu İnan Haberleri googlepng

REYHANLI DOĞALGAZA KAVUŞTU

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde geçtiğimiz yıllarda yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla ve şehir içi şebeke dağıtımıyla aboneliği tamamlanan evlerde ilk kez doğalgaz kullanımına başlandı.

Erkan Mutlu İnan | 11 Ekim 2022 16:21
DAHA TEMİZ BİR REYHANLI İÇİN SIKI ÇALIŞMALAR

Reyhanlı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışmalarını sürdürüyor.

Erkan Mutlu İnan | 28 Temmuz 2022 21:18
Reyhanlı’daki terör saldırısında hayatını kaybedenler anıldı

Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs 2013’te iki bombalı araçla yapılan terör saldırısında hayatını kaybedenler, 9. yılında düzenlenen törenle anıldı.

Erkan Mutlu İnan | 13 Mayıs 2022 15:48
Reyhanlı’da Alparslan Türkeş Parkı Açıldı

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığının himayesinde Reyhanlı Ülkü Ocaklarının çalışmaları ile Ülkücü hareketin Lideri Başbuğ Alparslan Türkeş'in vefatının 25.yılında Reyhanlı Alparslan Türkeş Parkı açıldı.

Erkan Mutlu İnan | 09 Nisan 2022 12:45
Defne Kaymakamı İlçe Emniyet Müdürünü kabul etti

Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Defne İlçe Emniyet Müdürü ve personelini kabul etti.

Erkan Mutlu İnan | 09 Nisan 2022 10:38
HATAY STORE MAĞAZASI HATAY STADYUMU’NDA AÇILDI

Süper Lig’in yükselen yıldızı Atakaş Hatayspor’un lisanslı ürünlerinin satıldığı Hatay Store mağazası Hatay Stadyumu’nda açıldı.

Erkan Mutlu İnan | 26 Eylül 2021 18:41
BEŞASLAN’DA KÜTÜPHANE VE BİLİM MERKEZİ AÇILDI

Adını Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs 2013'te gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybeden Meryem Zor'dan alan Reyhanlı Beşaslan Meryem Zor İlk ve Ortaokulunda Kütüphane ve Bilim Merkezi açıldı.

Erkan Mutlu İnan | 25 Eylül 2021 12:52
Dijital Eğitimi Destekleme Projesi Başlıyor

İskenderun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ortak olduğu, Romanya’nın Targu Mures kentinde faaliyet gösteren Scoala Gimnaziala “Friedrich Schiller” okulu koordinatörlüğünde Erasmus+ “Think Global, Act Digital – Strong partnerships to support digital education” , “Küresel Düşün, Dijital Hareket Et, Dijital eğitimi desteklemek için güçlü ortaklıklar” isimli projenin başlangıç toplantısı 8/9 Temmuz 2021 tarihleri arasında Manisa’nın Salihli ilçesinde yapıldı. Toplantıya İtalya, İspanya, Hollanda, **

Erkan Mutlu İnan | 15 Temmuz 2021 13:01
ÇALIŞKAN’DAN KARAMOLLAOĞLU’NA BÖLGESEL KONULARDA BRİFİNG

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan , Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na Parti Genel Merkezinde Bölgede yaşanan Ekonomik, Güvenlik, Tarım, İstihdam ve Dış Politikalarla ilgili sunum yaptı.

Erkan Mutlu İnan | 03 Temmuz 2021 13:12
HGC’DEN REYHANLI BELEDİYESİ’NE ZİYARET

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah TEMİZYÜREK ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan; Mehmet HACIOĞLU’nu makamında ziyaret ederek, belediye faaliyetleri ile ilgili bilgiler edindiler.

Erkan Mutlu İnan | 16 Haziran 2021 13:41
ALTINÖZÜ NDE SERGİ TAM NOT ALDI

1-7 Haziran hayat boyu öğrenme haftası kapsamında Altınözü Halk Eğitim Merkezi tarafından Sarıbük mahallesinde açılan sergi konuklardan tam not aldı.

Erkan Mutlu İnan | 05 Haziran 2021 13:09
AMANOSLAR BÖLGESİNDE 5 İLDE 6 BİN KORUCU VAR

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan beraberindeki heyetle, İskenderun’da bir takım temaslar çerçevesinde Amanoslar Şehit Gazi ve Güvenlik Korucuları Federasyonu Genel Başkanı Musa Salık’ı ziyaret etti.

Erkan Mutlu İnan | 17 Nisan 2021 12:23
Reyhanlı da Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı

Başkan Mehmet HACIOĞLU, BEM-BİR-SEN Hatay Şube başkanı Murat BAŞAR ile Memur Personelin 2021 yılı Sosyal denge Sözleşmesini imzaladı.

Erkan Mutlu İnan | 23 Ocak 2021 13:23
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Protokolü İmzalandı

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Reyhanlı İlçemizde hizmet vermesi planlanan “Reyhanlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi” yapım protokolünü imzaladı.

Erkan Mutlu İnan | 02 Kasım 2020 12:28
Reyhanlı Barajı Törenle Hizmete Girdi

Amik Ovası’nda 585 bin 160 dekar arazinin sulanmasını sağlayacak Reyhanlı Barajı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katıldığı örenle hizmete girdi.

Erkan Mutlu İnan | 03 Ekim 2020 15:39

En Çok Okunan Erkan Mutlu İnan Haberleri googlepng

DİYETİSYEN SELİN SÖYLEMEZ; “ŞİMDİ ZAYIFLAMA ZAMANI”

İlçemizin yetiştirdiği Gazi Üniversitesi mezunlarından genç Diyetisyen Selin Söylemez yanlış beslenme alışkanlıklarını değiştirilerek doğru beslenme ile sağlıklı bir şekilde kilo verilebileceğini belirtti ve; “Yanlış bir diyetle kaybedilen kilolar kalıcı beslenme değişikliği yapmadığınız sürece daha fazla ağırlık kazanımı olarak vücudunuza dönecektir.” dedi.

Erkan Mutlu İnan | 23 Mayıs 2015 00:00
SÜLEYMAN DEMİREL ANADOLU LİSESİ’NDE MEZUNİYET COŞKUSU‏

Başarılarla dolu geçmişi ile anılan Dörtyol Süleyman Demirel Anadolu Lisesi 16. mezunlarına düzenlediği muhteşem bir geceyle adından yine söz ettirdi.

Erkan Mutlu İnan | 26 Mayıs 2015 00:00
Traktörün Çarptığı Asker Şehit Oldu

Antakya ilçesi Bohşen Karakolu sınır bölgesinde görevli er Erhan Gürbüz, gözetleme kulesi önünde giriş-çıkış ve kayıt işlemlerini yürütmekte olduğu bir sırada, traktör çarpması sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede Şehit düştü.

Erkan Mutlu İnan | 07 Ekim 2019 12:05
Öğrencilerden Mehteran Eşliğinde Mezuniyet

MKÜ fakülte ve yüksekokullarında gerçekleşen mezuniyet törenlerinin sonuncusu Yayladağı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri için düzenlendi. Öğrencilerin Hatay Büyükşehir Belediyesi Mehteran takımının marşları eşliğinde diplomalarını aldığı törene Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Yusuf Önlen ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Veysel Eren ile beraber Yayladağı Kaymakamı Alpaslan Altınışık, Yayladağı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Cafer Tayer İşler, kurum müdü**

Erkan Mutlu İnan | 16 Haziran 2016 00:00
Erdem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin Etkinliği

<span style="background-color:rgb(255, 255, 255); color:rgb(68, 68, 68); font-family:times new roman,serif; font-size:16px">Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci Erdem &Ouml;zel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından d&uuml;zenlenen Engellilere Farkındalık etkinliğine katıldı.</span>

Erkan Mutlu İnan | 27 Mayıs 2015 00:00
Şehit Ahmet Kara’ya Son Veda

15 Temmuz 2016 Cuma günü yaşanan darbe girişiminde demokrasi mücadelesi verirken İstanbul’da hayatını kaybeden vatandaşımız Ahmet Kara, ilimiz Yayladağı ilçesi Yoncakaya Mahallesi’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Erkan Mutlu İnan | 18 Temmuz 2016 00:00
KARATE DALINDA 5 SPORCUMUZ AVRUPA ŞAMPİYONASINDA

Kırıkhan Belediyespor Karate takımı sporcuları yeni bir başarıya daha imza atarak Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Erkan Mutlu İnan | 23 Ocak 2020 13:49
SU GİBİ HAYAT VER PROJESİ FARKINDALIK YARATTI

Yaşam kaynağımız suyun, bilinçli bir şekilde kullanımı ve tasarruf edilmesi amacıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) organizesinde farkındalık yaratan 'Su Gibi Hayat Ver' Projesi kapsamında, Antakya Atatürk Parkı'nda 22 Mart 2016 saat 14.00’te Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU) yetkilileri ile Mustafa Kemal Üniversitesi(MKÜ) Antakya Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin sosyal pazarlama çalışması olan ‘Su İçin el ele’ etkinliği düzenlendi.**

Erkan Mutlu İnan | 23 Mart 2016 00:00
TOPLU SÖZLEŞME İLE İŞÇİLERİN ŞARTLARI İYİLEŞTİRİLDİ

<strong>Hatay B&uuml;y&uuml;kşehir Belediyesi(HBB) ve Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel M&uuml;d&uuml;rl&uuml;ğ&uuml;(HATSU), Belediye&shy;-İş Sendikası Hatay Şubesi ile y&uuml;r&uuml;t&uuml;len ve 750 iş&ccedil;iyi kapsayan 2016 Yılı Toplu İş S&ouml;zleşmesi m&uuml;zakereleri d&uuml;n itibariyle Hatay B&uuml;y&uuml;kşehir Belediye Başkanı Do&ccedil;. Dr. L&uuml;tf&uuml; Savaş ve Belediye-iş Sendikası Hatay Şu**

Erkan Mutlu İnan | 06 Ocak 2016 00:00
HATAY DA KAÇAKÇILIK OPERASYONU

<div style="margin: 0px; outline: none 0px; padding: 0px; color: rgb(95, 94, 94); font-family: Arial; font-size: 11px; line-height: 12pt; text-align: justify; background: white;"><strong><span style="color:rgb(0, 0, 0); font-family:arial,sans-serif; font-size:10pt">Ka&ccedil;ak&ccedil;ılık ve Organize Su&ccedil;larla M&uuml;cadeleye y&ouml;nelik olarak y&uuml;r&uuml;t&uuml;len &ccedil;alışmalar kapsamında;</span><**

Erkan Mutlu İnan | 15 Mayıs 2015 00:00
Antakya Gençlik’te geleceğin yıldızları parlıyor

İlimizin en eski ve köklü spor kulüplerinden olan Antakya Gençlik, yönetim kurulundan ve ana sponsor Kaan Temizlik’ten aldığı destekle Hatay futboluna hizmeti sürdürüyor.Altyapıya önem veren spor kulüplerimizden biri olan Kaan Temizlik Antakya Gençlik, geçtiğimiz hafta sonu U-13 ve U-14 liglerinde oynanan maçları kazandı. Takım antrenörleri Hasan Yıldır ve Mehmet Davut idaresinde teknik bilgileri alan geleceğin futbolcuları umut veriyor.

Erkan Mutlu İnan | 26 Şubat 2016 00:00
ŞEHİT VE GAZİ ANNELERİNE HBB'DEN ÖZEL ETKİNLİK‏

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, kutsal varlıklarımız annelerimize ithaf edilen 8 Mayıs Anneler Günü'nde şehit ve gazi annelerini yalnız bırakmadı.

Erkan Mutlu İnan | 09 Mayıs 2016 00:00
Vali Ata Geçici Eğitim Merkezi’nin Açılışını Yaptı

Hatay’ın kardeş şehri Almanya-Aalen Belediyesi, Baden Württünberg Eyaleti Meclisi, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Valiliğimiz desteği ile ilimizde misafir edilen Suriyeli çocukların eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla yaptırılan Reyhanlı Ecyel Al Hadis Geçici Eğitim Merkezi açıldı.

Erkan Mutlu İnan | 03 Ekim 2016 00:00
Ak Kadınlar canla başla çalışıyor‏

<span style="background-color:rgb(255, 255, 255); color:rgb(68, 68, 68); font-family:times new roman,serif; font-size:13.3333330154419px">Milletvekilliği Genel Se&ccedil;imleri&#39;ne sayılı g&uuml;nler kala Ak Parti&#39;nin her kademesinde tatlı bir telaş yaşanıyor. Ak Parti&#39;nin her kademesinde olduğu gibi Ak Parti Kadın Kolları da kapı kapı dolaşarak, partiye olan desteğin artması i&ccedil;in &ccedil;alışıyor.</span>

Erkan Mutlu İnan | 20 Mayıs 2015 00:00
REYHANLI DA KARDEŞLİK SOFRASI KURULDU

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, paylaşım, bereket, huzur ve rahmeti gönüllerde yaşatan mübarek Ramazan Ayı münasebetiyle bereketli iftar sofralarını ve maneviyatı yoğun eşsiz etkinliklerle il genelinde hemşehrileri ile ekmeğini paylaşıyor.

Erkan Mutlu İnan | 17 Haziran 2016 00:00