REYHANLI'DAKİ KARBONMONOKSİT GAZINDAN ZEHİRLENME googlepng

ANNE VE İKİ ÇOCUĞUNUN ÖLDÜĞÜ, 2 ÇOCUĞUN DA HASTANEYE KALDIRILDIĞI OLAY, TÜM KÖY HALKINI MATEME BOĞDU
REYHANLI+#39;DAKİ+KARBONMONOKSİT+GAZINDAN+ZEHİRLENME Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, bir annenin iki çocuğuyla birlikte sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği, 2 çocuğun da hastaneye kaldırıldığı olay, tüm Varışlı köyünü mateme boğdu.      Varışlı Köyü Muhtarı Mehmet Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okula gelmeyen Nedfa ve Tahir Üre kardeşleri merak eden öğretmeni Rıfat Yılmaz'ın eve gönderdiği öğrencinin kapının kilitli olduğunu ve evden ses gelmediğini bildirmesi üzerine kapıyı zorla açarak içeri girdiklerini ve anne ile 4 çocuğun hareketsiz olarak yattıklarını gördüklerini söyledi.      Anne Meral Üre ile çocukları Bilal (5) ve Nedfa (8), Tahir (10) ve Yıldız'ı (4) hemen dışarı çıkartıklarını ve 112'yi aradıklarını ifade eden Kılıç, ''Dışarı çıkartığımızda nefes aldığını fark ettiğimiz Tahir ve Yıldız'ı hemen bir köylümüzün aracıyla Antakya'ya hastaneye gönderdik. Cansız olan anne ile çocukları Bilal ve Nedfa'lı da olay yerine gelen 112 ekipleri götürdü. Tır şoförü olarak çalışan ve Suudi Arabistan'da bulunan babaları Hüseyin Üre'nin evde olmadığı sırada böyle bir olay yaşanmış. Anne ve iki çocuğun öldüğü olay bizi derinden yaraladı, çok üzgünüz'' diye konuştu.      Kılıç, baba Hüseyin Üre'yi arayarak bilgi verdiklerini, onun da cenazeye yetişmeye çalışacağını belirtti.      Olayı duyarak eve gelen Meral Üre'nin yakınları ise sinir krizi geçirdi.      Bu arada, Özel Defne Hastanesi'nde tedavileri süren Tahir Üre'nin sağlık durumunun iyi olduğu, Yıldız Üre'nin yoğun bakım servisine alındığı bildirildi.    
REYHANLI'DAKİ KARBONMONOKSİT GAZINDAN ZEHİRLENME haberi 04 Ocak 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Asayiş kategorisine, ilgili firma Hatay /  3645 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
REYHANLI'DAKİ KARBONMONOKSİT GAZINDAN ZEHİRLENME haberi, Hatay Asayiş Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Asayiş kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3645 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
REYHANLI+#39;DAKİ+KARBONMONOKSİT+GAZINDAN+ZEHİRLENME Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
REYHANLIveamp;#39;DAKİ KARBONMONOKSİT GAZINDAN ZEHİRLENME Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 30 Nisan 2024 Salı 22:20 https://firmarehberim.com/haber/asayis/reyhanlidaki-karbonmonoksit-gazindan-zehirlenme--2631?id=2631&sayfa=3 #REYHANLIveamp;#39;DAKİ #KARBONMONOKSİT #GAZINDAN #ZEHİRLENME #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #REYHANLIveamp;#39;DAKİKARBONMONOKSİT #KARBONMONOKSİTGAZINDAN #GAZINDANZEHİRLENME #REYHANLIveamp;#39;DAKİKARBONMONOKSİTGAZINDANZEHİRLENME #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Asayiş Haberleri googlepng

REYHANLI DA MÜHİMMAT DEPOSUNDA PATLAMA

Reyhanlı Tayfur Sökmen Stadı yakınlarında bulunan askeri mühimmat deposunda, henüz belirlenemeyen bir nedenle saat 3:30 civarında patlama oldu.

Erkan Mutlu İnan | 09 Ağustos 2019 16:42
ANTAKYALI İŞ ADAMINDAN HABER ALINAMIYOR

Antakyanın tanınmış kuyumcularından, İstanbullu Kuyumculuğun sahibi (63 yaşındaki) İş adamı Yusuf İstanbullu’dan 5 gündür haber alınamıyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ağustos 2019 14:01
GELECEK NESİLLERE SOLUNABİLİR HAVA-YENİLEBİLİR ÜRÜN PROJESİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Dörtyol Belediye Meclis Üyesi Celal Türker, ürettiğimiz ve doğal halde bulunan bitkisel ürün türlerimizin gelecek nesiller tarafından daha güvenle tüketilmesi ve pazarlama konusunda önümüze çıkacak engellerin aşılması amacıyla sunduğu projede Hava Kalitesinin düzenli olarak ölçülmesi için mobil bir cihazla genel bir tarama yapılmasının faydalı olacağını belirtti.

Nejla Çetinoğlu | 06 Ağustos 2019 12:48
ATATÜRK ORTAOKULUNDA ROBOTİK KODLAMA KURSU

Dörtyol'un köklü ve başarılı eğitim kurumlarından Atatürk Ortaokulunda yaz dönemi en verimli şekilde değerlendiriliyor.

Nejla Çetinoğlu | 05 Ağustos 2019 16:01
AMBULANS OTOBOBİLLE ÇARPIŞTI 2 ÖLÜ

Belen'de hastaneye acil hasta götürmekte olan ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu yaşanan kazada ambulanstaki bir suriyeli ile otomobildeki bir kadın hayatını kaybetti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 29 Temmuz 2019 16:29
SAMANDAĞ DA KAHREDEN OLAY

Samandağ ilçesine bağlı Yeni Mahalle'de 28 yaşındaki Hukuk öğrencisi Adil Yapar isimli genç büyük babasının evinde ölü bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 19 Temmuz 2019 19:52
BAŞKAN SAVAŞ KIRIKHANLI MUHTARLARLA BİR ARADA

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Kırıkhanlı muhtarlarla bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 17 Temmuz 2019 15:05
SAHİLDE YOL KAVGASI

Samandağ’da sağduyulu herkesin eleştirdiği, kınadığı saldırı: Bir baba, 3 kişi tarafından, çocukları ve eşi önünde tartaklandı, öldüresiye dövüldü, 2 gündür komada.

Mesut Mutlu | 15 Temmuz 2019 14:05
TARLA SÜRERKEN HAYATINI KAYBETTİ

Altınözü'de tarla sürerken kalp krizi geçiren şahıs hayatını kaybetti.

Erkan Mutlu İnan | 15 Temmuz 2019 14:21
EV SAHİBİ İLE KİRACI ARASINDAKİ TARTIŞMA KANLI BİTTİ

Defne ilçesinde, ev sahibi ile eski kiracısı arasında çıkan silahlı kavgada iki kişi yaralandı.

Ragibe Gülen | 15 Temmuz 2019 14:12
Reyhanli&Amp;#39;Daki Karbonmonoksit Gazindan Zehirlenme Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Reyhanli&Amp;#39;Daki Karbonmonoksit Gazindan Zehirlenme için Sıkça Sorulan Sorular
Reyhanli&Amp;#39;Daki Karbonmonoksit Gazindan Zehirlenme En Gücel Haberler
Reyhanli&Amp;#39;Daki Karbonmonoksit Gazindan Zehirlenme Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Reyhanli&Amp;#39;Daki Karbonmonoksit Gazindan Zehirlenme Firma Rehberi Nerde?
Reyhanli&Amp;#39;Daki Karbonmonoksit Gazindan Zehirlenme Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Reyhanli&Amp;#39;Daki Karbonmonoksit Gazindan Zehirlenme Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Reyhanli&Amp;#39;Daki Karbonmonoksit Gazindan Zehirlenme En Popüler Haber Listesi Nerede?
Reyhanli&Amp;#39;Daki Karbonmonoksit Gazindan Zehirlenme Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Reyhanli&Amp;#39;Daki Karbonmonoksit Gazindan Zehirlenme İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Reyhanli&Amp;#39;Daki Karbonmonoksit Gazindan Zehirlenme Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Reyhanli&Amp;#39;Daki Karbonmonoksit Gazindan Zehirlenme Son Güncellemeleri Neler?
Reyhanli&Amp;#39;Daki Karbonmonoksit Gazindan Zehirlenme Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Reyhanli&Amp;#39;Daki Karbonmonoksit Gazindan Zehirlenme Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Reyhanli&Amp;#39;Daki Karbonmonoksit Gazindan Zehirlenme Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?