ANTAKYA BELEDİYESİ EĞİTİMLERLE GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR googlepng

<span style="background-color:rgb(255, 255, 255); color:rgb(31, 31, 31); font-family:times new roman,serif; font-size:16px">Antakya Belediyesi şehir genelinde y&uuml;r&uuml;tt&uuml;ğ&uuml; t&uuml;m hizmetlerine hız kesmeden devam ederken bir yandan da personeline hizmet i&ccedil;i eğitim programları d&uuml;zenleyerek g&uuml;c&uuml;ne g&uuml;&ccedil; katıyor.</span>
ANTAKYA+BELEDİYESİ+EĞİTİMLERLE+GÜCÜNE+GÜÇ+KATIYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Antakya Belediyesi hizmet içi programları kapsamında son olarak Zabıta personelinin Zabıta Komiserliği Görevde Yükselme sınavına katılmasına katkıda bulunarak personellerin yetkilerinde yükselme imkanı sağladı. Mustafa Kemal Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen görevde yükselme sınavında başarılı olan Zabıta personeller daha sonra Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’nin katılacağı törenle Zabıta Komiserliği belgelerine sahip olacaklar. Açıklamaya göre Mustafa Kemal Üniversitesi’nden Doç. Dr. Mehmet Kahraman, Doç. Dr. Murat Tek ve Yrd. Doç. Dr. Süleyman Hatipoğlu tarafından uygulanan görevde yükselme sınavında başarılı olan personeller ise şöyle; Hüseyin Çiftçi, Feride Temizkan, Ömer Yılmaz, Mehmet Uzunoğlu, Orhan Şaday, Turan Gebeş, Davut Hüseyinoğlu.
ANTAKYA BELEDİYESİ EĞİTİMLERLE GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR haberi 10 Kasım 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  302 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ANTAKYA BELEDİYESİ EĞİTİMLERLE GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 302 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ANTAKYA+BELEDİYESİ+EĞİTİMLERLE+GÜCÜNE+GÜÇ+KATIYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ANTAKYA BELEDİYESİ EĞİTİMLERLE GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 18 Mayıs 2024 Cumartesi 23:50 https://firmarehberim.com/haber/belediye/antakya-belediyesi-egitimlerle-gucune-guc-katiyor--23568?id=23568&sayfa=5 #ANTAKYA #BELEDİYESİ #EĞİTİMLERLE #GÜCÜNE #GÜÇ #KATIYOR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ANTAKYABELEDİYESİ #BELEDİYESİEĞİTİMLERLE #EĞİTİMLERLEGÜCÜNE #GÜCÜNEGÜÇ #GÜÇKATIYOR #ANTAKYABELEDİYESİEĞİTİMLERLEGÜCÜNEGÜÇKATIYOR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

Arsuz Belediyesinden Muz Üretimi Bilgilendirme Toplantısı

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Kaymakamlığı’nda gerçekleştirilen “Muz Üretimi Bilgilendirme Toplantısı”na katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 11 Ekim 2022 15:22
BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI MAAŞI TARTIŞMALARA KONU OLDU

Dörtyol Belediye Meclisi 9. Olağan Meclis birleşiminin birinci oturumunu Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin başkanlığında yaptı.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 11 Ekim 2022 15:12
2. HEROD BİLİM ŞENLİKLERİ

Antakya Belediyesinin ev sahipliğinde, TÜBİTAK, MKÜ, Hatay BİLSEM, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birlikleri ile hayata geçirilen ve Türkiye’de desteklenen 49 projeden biri olan “Herod Bilim ile Aydınlanıyor 2. Bilim Şenlikleri ” renkli görüntüler, atölyeler, deneyler ve gökyüzü gözlemleri ile coşkulu bir şekilde sona erdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 11 Ekim 2022 14:38
ANKARA’DA KIRIKHAN YİNE TÜRKİYE’NİN İLGİ ODAĞI OLDU

Ankara da düzenlenen TAM BANA GÖRE festivalinde Kırıkhan Belediyesinin Osmanlı Köyü Projesi ve Standı yoğun ilgiye sahne oldu.

Nejla Çetinoğlu | 11 Ekim 2022 13:16
Altınözü Enek OSB Toplantısı Yapıldı

Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığında, ilimiz ve ülkemiz ekonomisine ve istihdamına önemli bir katkı sağlaması amacıyla Altınözü ilçemizde kurulacak olan Altınözü Enek Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 11 Ekim 2022 12:58
BİLİM DÜNYASI HATAY’DA BULUŞTU

Fonksiyonel Üroloji’de Uluslararası Medikal Baskı ve Simülasyon Kongresi Hatay’da başladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 11 Ekim 2022 12:50
EN BÜYÜK BAŞKAN BİZİM BAŞKAN

Samandağ Belediyesi ile Disk Genel İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesinde %65’lik zammı duyan belediye personelleri davullar eşliğinde belediye binasında toplandı.

İkan Alkan Düşyolu | 13 Eylül 2022 17:19
YAYLADAĞI’NDA DALIŞ AKADEMİSİ TESİSİNİN TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yayladağı İlçesi’nde Hatay Valiliği, Yayladağı Belediyesi ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) işbirliği ile Karamağara bölgesinde dalış ve yat turizminin geliştirilmesi için 1. Etap Dalış Akademisi Projesi kapsamındaki tesisin temeline ilk harç döküldü.

Nejla Çetinoğlu | 13 Eylül 2022 17:16
YAYLADAĞI’NDA SAYACILIK PROJESİ HAYAT BULACAK

Yayladağı İlçesi’nde Hatay Valiliği, Yayladağı Belediyesi, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası ile Antakya Ayakkabıcılar Odası’nın destekleriyle sayacılık atölyesi için hazırlanan proje yakın zamanda hayat bulacak.

Mehmet Katırcıoğlu | 13 Eylül 2022 17:12
VOLKAN KONAK TAN MUHTEŞEM HATAY KONSERİ

Şarkıcı Volkan Konak, Hatay’ın anavatana katılışının 83. yılı etkinlikleri kapsamında konser verdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 29 Temmuz 2022 18:48
Antakya Belediyesi Eğitimlerle Gücüne Güç Katiyor Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Antakya Belediyesi Eğitimlerle Gücüne Güç Katiyor için Sıkça Sorulan Sorular
Antakya Belediyesi Eğitimlerle Gücüne Güç Katiyor En Gücel Haberler
Antakya Belediyesi Eğitimlerle Gücüne Güç Katiyor Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Antakya Belediyesi Eğitimlerle Gücüne Güç Katiyor Firma Rehberi Nerde?
Antakya Belediyesi Eğitimlerle Gücüne Güç Katiyor Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Antakya Belediyesi Eğitimlerle Gücüne Güç Katiyor Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Antakya Belediyesi Eğitimlerle Gücüne Güç Katiyor En Popüler Haber Listesi Nerede?
Antakya Belediyesi Eğitimlerle Gücüne Güç Katiyor Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Antakya Belediyesi Eğitimlerle Gücüne Güç Katiyor İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Antakya Belediyesi Eğitimlerle Gücüne Güç Katiyor Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Antakya Belediyesi Eğitimlerle Gücüne Güç Katiyor Son Güncellemeleri Neler?
Antakya Belediyesi Eğitimlerle Gücüne Güç Katiyor Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Antakya Belediyesi Eğitimlerle Gücüne Güç Katiyor Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Antakya Belediyesi Eğitimlerle Gücüne Güç Katiyor Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?