Aykut Erzinlilere seslendi googlepng

Yatırımlardan yeterince pay alamamaları yüzünden Hatay'dan Ayrılıp Osmaniye'ye Bağlanmak İçin İmza Kampanyası Başlatan Erzin ilçemizdeki vatandaşlara seslenen sonay aykut; 
Aykut+Erzinlilere+seslendi Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Hatayın bütünlüğünün bozulmaması gerektiğini bunların tamamen akp hükümeti yandaşlarının birer oyunu olduğunu belirterek, bu oyuna gelmeyin dedi.Yatırımlardan pay alamama konusunun yalnızca Erzin için olmadığını bu konunun il bazında irdelenmesi gereken bir konu olduğunu vurgulayan Aykut; kurulduğu günden bu günlere kadar, dünya gelişmişlik hayatında her zaman üst seviyelerde olan Hatay'ın, maalesef son 15 senedir; modernleşme, gelişme ve büyüme açısından gerekli performans göstermesi engellenerek, halkının hak ettiği yaşam standardının sağlanamadığını belirtti. Cumhuriyet Halk Partisi Hatay milletvekili aday adayı Sonay Aykut, "İlimiz Türkiye Cumhuriyeti illeri arasında vergi payında 7. sırada bulunmaktadır. Ama devlet yatırımları açısından en fakir illerden biridir. Bu negatif ayrımcılık, şehrin gerekli atılımı yaparak gelişme hamlesini yapmasını engellemektedir." dedi.Ziraat mühendisi Sonay Aykut; Erzin için öncelikli olarak ilçenin sahip olduğu tarım alanları ile Türkiye'nin en verimli iklim ve sahasına sahip bölgeler arasında yer aldığının unutulmaması gerektiğini, Erzin'le birlikte Kırıkhan, Reyhanlı, Arsuz, Dörtyol ve Samandağ ilçelerimizinde modern tarıma geçilerek, gerek ürün kalitelerini yükseltmek gerekse de dünya standartlarında  verim oranı artırılmasının, kolay, ucuz ve gerekli olduğunu söyledi.CHP Hatay milletvekili aday adayı Sonay Aykut sözlerine şöyle devam etti:"Türkiye narenciye ticaretinin merkezi olan Payas-Dörtyol-Erzin bölgesi, gerek üretim kalitesi gerekse uluslararası normlarda hijyen ve güvenilir olarak paketlenmesi, ihracatı gerçekleştirilecek ülkeler ile devlet bazında bağlantılar sağlanması hayati önem taşımaktadır. Atadan babadan kalma usulleri bir an önce modern tarım gerekliliği ile donatılmalıdır.Elbetteki tüm bunlar için Hatay'ın bütünlüğünün korunması gerekmektedir. Hatay Cumhuriyet Halk Partisi'nin en müstesna taraftarıdır. Bunu tekrar kazanmak için bir adım atmak yeterli olacaktır.Devletin özellikle Hatay'da gerçek görevi olan güvenlik, sağlık, eğitim, hukuk gibi olgulara dönerek; yandaş politikaları bırakarak çalışan, emek eden, ezilen yurttaşına sahip çıkarak, vatandaşın yanında savaşarak önünü açmak, geçici çözümler yerine kalıcı, eşitlikçi ve modern milletler seviyesinde bir yaşama kavuşmasını sağlamalıdır. Bu konu hayati olduğu kadar, uygulaması da çok kolay olan sorunlardır. CHP iktidarı ile bunlar çözmek gülen, mutlu olan, gerginlikten uzak bir yaşam sunmaken başlıca amacımızdır.Biz Hatayız! Biz Cumhuriyetiz! Biz Kardeşiz! Biz Birlikte Yaşamak Taraftarıyız!"
Aykut Erzinlilere seslendi haberi 28 Mart 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay /  489 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Aykut Erzinlilere seslendi haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 489 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Aykut+Erzinlilere+seslendi Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Aykut Erzinlilere seslendi Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 26 Nisan 2024 Cuma 18:02 https://firmarehberim.com/haber/belediye/aykut-erzinlilere-seslendi--21255 #Aykut #Erzinlilere #seslendi #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #AykutErzinlilere #Erzinlilereseslendi #AykutErzinlilereseslendi #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Aykut Erzinlilere Seslendi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Aykut Erzinlilere Seslendi için Sıkça Sorulan Sorular
Aykut Erzinlilere Seslendi En Gücel Haberler
Aykut Erzinlilere Seslendi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Aykut Erzinlilere Seslendi Firma Rehberi Nerde?
Aykut Erzinlilere Seslendi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Aykut Erzinlilere Seslendi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Aykut Erzinlilere Seslendi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Aykut Erzinlilere Seslendi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Aykut Erzinlilere Seslendi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Aykut Erzinlilere Seslendi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Aykut Erzinlilere Seslendi Son Güncellemeleri Neler?
Aykut Erzinlilere Seslendi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Aykut Erzinlilere Seslendi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Aykut Erzinlilere Seslendi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?