BAŞKAN KİMYECİ, "KUTLU YÜRÜYÜŞE DEVAM EDİYORUZ" googlepng

AK Parti’nin 2. Olağanüstü Büyük Kongresi’ne katılan Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, AK Parti’deki Genel Başkanlık değişimini bayrak yarışı olarak değerlendirerek, "Yeni Türkiye’nin hedefleri doğrultusunda kutlu yürüyüşe devam ediyoruz" dedi.
BAŞKAN+KİMYECİ,+quot;KUTLU+YÜRÜYÜŞE+DEVAM+EDİYORUZ+quot; Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Ankara Arena Spor Salonu’nda tek listeyle Binali Yıldırım’ın Genel Başkanlığa seçildiği AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresi’ne katıldı. AK Parti’deki değişimi değerlendiren Başkan Kimyeci, "AK Parti kongresi her zaman demokrasi şöleni havasında geçmiştir ve yine bütün AK Parti teşkilatları ile birlikte kongremiz demokrasi şöleni havasında tamamlanmıştır. Bu bir bayrak yarışıdır. Hedefimiz, kurucu liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği Yeni Türkiye hedefidir. Yeni Türkiye’nin hedefleri doğrultusunda kutlu yürüyüşe devam ediyoruz" diye konuştu.            "Bu Bir Bayrak Yarışıdır"            Bayrak değişiminin sadece millet yolunda yapılacak yeni hizmetlerin kapısını aralamak için bir araç olduğunu ifade eden Kimyeci, "Sayın Ahmet Davutoğlu, Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı bayrağı, kendi kararıyla olağanüstü kongrede yeni Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım’a devretmiştir. Bu bayrak yarışının içerisinde Sayın Davutoğlu, Genel Başkan ve Başbakan olarak önemli hizmetlere imza atmıştır. Bundan sonra da Yeni Genel Başkanımız ve yeni Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım da aynı kararlılıkla Yeni Türkiye’nin hedefleri için çalışacaktır. Yeni ve daha güçlü Türkiye, Milli Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi ile hayata geçecektir" şeklinde konuştu.   Hedef Aynı: Yeni Türkiye"  Genel Başkan ve Başbakan kim olursa olsun hedefin aynı olacağına işaret eden Başkan Kimyeci, "Yeni Genel Başkanımızın, Yeni Türkiye Yolunda bilgisiyle, birikimiyle ve tecrübesiyle ülkemize ve milletimize faydalı işler yapacağına inancımız tamdır. Bizler de yerelde elimizden ne geliyorsa katkıda bulunacağız. Kurucu liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği Yeni Türkiye yolunda, yeni Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım ile birlikte bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz. Genel Başkanımız olan Sayın Binali Yıldırım Bey’e yeni görevinin ve devralacağı Başbakanlık görevinin ülkemize, milletimize ve partimize hayırlı olmasını dilerim" dedi.Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, AK Parti MKYK’na seçilen AK Parti Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi’yi tebrik etti.Başkan Kimyeci “Sayın Şanverdi bilgisi, birikimi ve tecrübesiyle Hatay’a önemli hizmetler gerçekleştirmiş, değerli bir Milletvekilimizdir. Hatay Milletvekilimiz Sayın Fevzi Şanverdi’yi AK Parti’nin 2. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde Merkez Karar Yönetim Kurulu’na seçilmesinden ötürü tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum." dedi.  
BAŞKAN KİMYECİ, "KUTLU YÜRÜYÜŞE DEVAM EDİYORUZ" haberi 25 Mayıs 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Yunus Emre Cami adına Hatay / Antakya muhabirimiz Erkan Mutlu İnan tarafından  439 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
Şehir
BAŞKAN KİMYECİ, "KUTLU YÜRÜYÜŞE DEVAM EDİYORUZ" haberi, Hatay Antakya Belediye Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 439 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BAŞKAN+KİMYECİ,+quot;KUTLU+YÜRÜYÜŞE+DEVAM+EDİYORUZ+quot; Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Başkan Kimyeci, &Amp;Quot;Kutlu Yürüyüşe Devam Ediyoruz&Amp;Quot; Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Başkan Kimyeci, &Amp;Quot;Kutlu Yürüyüşe Devam Ediyoruz&Amp;Quot; için Sıkça Sorulan Sorular
Başkan Kimyeci, &Amp;Quot;Kutlu Yürüyüşe Devam Ediyoruz&Amp;Quot; En Gücel Haberler
Başkan Kimyeci, &Amp;Quot;Kutlu Yürüyüşe Devam Ediyoruz&Amp;Quot; Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Başkan Kimyeci, &Amp;Quot;Kutlu Yürüyüşe Devam Ediyoruz&Amp;Quot; Firma Rehberi Nerde?
Başkan Kimyeci, &Amp;Quot;Kutlu Yürüyüşe Devam Ediyoruz&Amp;Quot; Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Başkan Kimyeci, &Amp;Quot;Kutlu Yürüyüşe Devam Ediyoruz&Amp;Quot; Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Başkan Kimyeci, &Amp;Quot;Kutlu Yürüyüşe Devam Ediyoruz&Amp;Quot; En Popüler Haber Listesi Nerede?
Başkan Kimyeci, &Amp;Quot;Kutlu Yürüyüşe Devam Ediyoruz&Amp;Quot; Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Başkan Kimyeci, &Amp;Quot;Kutlu Yürüyüşe Devam Ediyoruz&Amp;Quot; İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Başkan Kimyeci, &Amp;Quot;Kutlu Yürüyüşe Devam Ediyoruz&Amp;Quot; Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Başkan Kimyeci, &Amp;Quot;Kutlu Yürüyüşe Devam Ediyoruz&Amp;Quot; Son Güncellemeleri Neler?
Başkan Kimyeci, &Amp;Quot;Kutlu Yürüyüşe Devam Ediyoruz&Amp;Quot; Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Başkan Kimyeci, &Amp;Quot;Kutlu Yürüyüşe Devam Ediyoruz&Amp;Quot; Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Başkan Kimyeci, &Amp;Quot;Kutlu Yürüyüşe Devam Ediyoruz&Amp;Quot; Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?