BAŞKAN SAVAŞ 2015 YILINI MAZMAN MEDYA’DA DEĞERLENDİRDİ‏ googlepng

<strong>Hatay B&uuml;y&uuml;kşehir Belediye(HBB) Başkanı Do&ccedil;. Dr. L&uuml;tf&uuml; Savaş, Mazman Medya Grup Radyoları&rsquo;nda yayınlanan ve g&uuml;ndeme ışık tutan Mithat &Ouml;zt&uuml;rk&rsquo;&uuml;n G&uuml;nışığı Programının canlı yayın konuğu oldu.&nbsp;</strong>
BAŞKAN+SAVAŞ+2015+YILINI+MAZMAN+MEDYA’DA+DEĞERLENDİRDİ‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Hatay’a dair güncel ve siyasi meselelerin ele alındığı programda güncel konulara değinerek mera edilen soruları yanıtlayan Başkan Savaş, öncelikle bir yılı bitirmenin yorgunluğu ve yeni bir yıla başlayacak olmanın heyecanını yaşayan hemşehrilerine umutlarla dolu huzur, barış, kardeşlik ve bolluğun hakim olduğu bir 2016 yılı temenni etti. Hatay gündemini meşgul eden konularda sorulan sorulara ayrı bir parantez açan Başkan Savaş, özellikle su fiyatları konusunda halkın belli kesimlerce yanlış bilgilendirilmesi neticesinde spekülatif ve asparagas haberlerin yayılarak dezenformasyona neden olduğunu ifade etti. Hemşehrilerinin yararına olmayacak hiçbir uygulamayı gündeme dahi almadığını vurgulayan Başkan Savaş, bu anlamda hiç kimsenin kendisine ve mensubu olduğu parti grubuna yönelik asılsız ithamlarda bulunma hakkına sahip olmadığının altını çizdi. Geçmişte olduğu gibi bugün de kamu yararı gözeterek ve hemşehrilerinin maksimum menfaatleri doğrultusunda “kul hakkı” yemeden geleceğe yürüdüklerini kaydeden Bakan Savaş, kısa vadeli siyasi hesaplarla Hatay’a hiçbir değer kazandırılamayacağının artık herkes tarafından bilinmesi gerektiğini söyledi.Hemşehrilerinin sağlıklı su içmesinin öncelikli hedefleri olduğunu bir kez daha vurgulayan Başkan Savaş, bu bağlamda maliyet fiyatı üzerinden hemşehrilerine ulaştırılacak suyun yeni içme suyu şebekeleriyle sağlıklı bir şekilde dağıtılması noktasında çaba sarf ettiklerini belirtti.  2015 yılının çok kapsamlı bir hizmet yılı olduğuna değinen Başkan Savaş, önümüzdeki yıllar içerisinde altyapısı, üstyapısı, sosyal tesisleri, vizyon projeleri ve kısacası modern belediyecilik hizmetleriyle 15 ilçesi kenetlenmiş görülmeye şayan bir şehir oluşturmak için hızla çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Hatay halkının pozitif algıya, moral ve motivasyona ihtiyacı olduğunu kaydeden Başkan Savaş, organize edilen yılbaşı etkinlikleri ile ilgili olarak ise, “Bizim bu şehrin güvenli bir şehir olduğunu kanıtlama gibi bir derdimiz var. Bazı şer odaklarının bilinçli ve sistemli şekilde halkı aldatma çabaları var. Yılbaşında ülkemizi uluslararası arenada temsil etmiş 2 büyük sanatçımızı ağırlayacağız; Dünya'ya ve Türkiye'ye Hatay'ın güvenli bir şehir olduğu mesajını vereceğiz. Sanatçıların alacağı ücretle ilgili yalan ve maksatlı bilgilere itibar etmeyiniz. Tamamen asılsızdır. Burada asıl önemli olan Hatay halkının morali ve bu organizasyonun sosyolojik boyutudur” ifadelerine yer verdi.
BAŞKAN SAVAŞ 2015 YILINI MAZMAN MEDYA’DA DEĞERLENDİRDİ‏ haberi 31 Aralık 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  233 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
BAŞKAN SAVAŞ 2015 YILINI MAZMAN MEDYA’DA DEĞERLENDİRDİ‏ haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 233 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BAŞKAN+SAVAŞ+2015+YILINI+MAZMAN+MEDYA’DA+DEĞERLENDİRDİ‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Başkan Savaş 2015 Yilini Mazman Medya’da Değerlendirdi‏ Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Başkan Savaş 2015 Yilini Mazman Medya’da Değerlendirdi‏ için Sıkça Sorulan Sorular
Başkan Savaş 2015 Yilini Mazman Medya’da Değerlendirdi‏ En Gücel Haberler
Başkan Savaş 2015 Yilini Mazman Medya’da Değerlendirdi‏ Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Başkan Savaş 2015 Yilini Mazman Medya’da Değerlendirdi‏ Firma Rehberi Nerde?
Başkan Savaş 2015 Yilini Mazman Medya’da Değerlendirdi‏ Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Başkan Savaş 2015 Yilini Mazman Medya’da Değerlendirdi‏ Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Başkan Savaş 2015 Yilini Mazman Medya’da Değerlendirdi‏ En Popüler Haber Listesi Nerede?
Başkan Savaş 2015 Yilini Mazman Medya’da Değerlendirdi‏ Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Başkan Savaş 2015 Yilini Mazman Medya’da Değerlendirdi‏ İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Başkan Savaş 2015 Yilini Mazman Medya’da Değerlendirdi‏ Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Başkan Savaş 2015 Yilini Mazman Medya’da Değerlendirdi‏ Son Güncellemeleri Neler?
Başkan Savaş 2015 Yilini Mazman Medya’da Değerlendirdi‏ Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Başkan Savaş 2015 Yilini Mazman Medya’da Değerlendirdi‏ Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Başkan Savaş 2015 Yilini Mazman Medya’da Değerlendirdi‏ Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?