Başkan Savaş Aksaray Mahallesi Sakinlerini Ziyaret Etti googlepng

Antakya’da yapılan hizmetleri ve önümüzdeki süreç için planlanan projeleri hergün yaptığı ziyaretlerle hemşehrileriyle paylaşan, vatandaşlarla sohbet ederek fikir alışverişinde bulunan Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın dünkü durağı Aksaray Mahallesi idi.

Başkan+Savaş+Aksaray+Mahallesi+Sakinlerini+Ziyaret+Etti Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Aksaray Mahalle Muhtarı Burhan Çetin’in ev sahipliğinde gerçekleşene buluşmaya, 40. sokak sakinleri ve mahalle yaşayanları katılım gösterdi.             Aksaray Mahalle Muhtarı Burhan Çetin mahalle sakinleri adına yaptığı konuşmada; “Mahallemizin altyapısı, parke, asfalt, kaldırım, park ve yeşil alan ihtiyacı, imar kanunu kapsamında yapılan 18.madde uygulaması gibi birçok hizmeti görev süresi boyunca gerçekleştiren, yakın ilgi ve desteklerini yanımızda hissettiğimiz, her fırsatta istek ve taleplerimizi kolaylıkla anlatma, bildirme imkanını bizlere sağlayan Antakya Belediye Başkanımız Sayın Lütfü Savaş’a Aksaray Mahallesi adına teşekkür ediyoruz. Hem Sayın Başkanımıza mahallemize yaptığı güzel hizmetlerden dolayı teşekkür etmek hem de bu vesileyle önümüzdeki süreç için mahalle yaşayanlarımızın isteklerini, dilek ve temennilerini Sayın Başkanımıza iletmek üzere bugün biraraya geldik. Bizlere yaptığı ziyaretten dolayı kendisine şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.             Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, ziyarette Aksaray Mahalle Muhtarı Burhan Çetin’e ve mahalle sakinlerine güzel duygu ve temennilerinden ötürü teşekkür ederken, “Bizler bu hizmetleri sizler teşekkür edesiniz diye yapmıyoruz. Sizden aldığımız vekâleti sizlere hizmet ederek en güzel şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Asıl ben sizlere ev sahipliğinizden, samimiyetinizden, yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ediyorum. Aksaray Mahallemize altyapı, parke, asfalt, kaldırım, park, imar uygulaması gibi birçok hizmet yaptık. Yeterlimi hayır. Eksiklerimiz var. Elbirliğiyle bunları da yapacağız. Geçmişe göre gözle görülür şekilde mahallemizde güzellikler var. Seçim dönemimizde buraya geldiğimizde birçok sokağımız çamurdan, çukurdan geçilmiyordu. 42 aylık görev süremizde 45 mahallemize 1 milyon 250 bin m² parke taşı döşedik. 250 km. altyapı hizmeti gerçekleştirdik. Farklı ortamlarda söylüyorum. Bu rakamlar rekor düzeydedir. Örneğin bu kadar kısa bir zamanda 250 km. altyapı yapmak kolay değil. Buradan Mersin mesafesi kadar altyapı hizmeti yaptık. Aksaray Mahallemizde imar kanunu kapsamında daha önce bazı sokaklarımız için 18.madde uygulaması gerçekleştirmiştik. Mahalle sakinlerimizin, sokak sakinlerimizin aralarında yapacağı istişare ve antlaşmalar sonucu, belediye olarak bizlerde bu taleplere öncülük etmeye, kanunlar kapsamında yardımcı olmaya devam edeceğiz. Bugün burada bizlere göstermiş olduğunuz misafirperverlikten ve teveccühünüzden ötürü teşekkür ediyorum.”dedi.  
Başkan Savaş Aksaray Mahallesi Sakinlerini Ziyaret Etti haberi 10 Ekim 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay /  2325 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Başkan Savaş Aksaray Mahallesi Sakinlerini Ziyaret Etti haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2325 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Başkan+Savaş+Aksaray+Mahallesi+Sakinlerini+Ziyaret+Etti Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Başkan Savaş Aksaray Mahallesi Sakinlerini Ziyaret Etti Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 06:34 https://firmarehberim.com/haber/belediye/baskan-savas-aksaray-mahallesi-sakinlerini-ziyaret-etti--14311 #Başkan #Savaş #Aksaray #Mahallesi #Sakinlerini #Ziyaret #Etti #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Başkan #Savaş #SavaşAksaray #AksarayMahallesi #Mahallesi #Sakinlerini #SakinleriniZiyaret #ZiyaretEtti #BaşkanSavaşAksarayMahallesiSakinleriniZiyaretEtti #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Başkan Savaş Aksaray Mahallesi Sakinlerini Ziyaret Etti Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Başkan Savaş Aksaray Mahallesi Sakinlerini Ziyaret Etti için Sıkça Sorulan Sorular
Başkan Savaş Aksaray Mahallesi Sakinlerini Ziyaret Etti En Gücel Haberler
Başkan Savaş Aksaray Mahallesi Sakinlerini Ziyaret Etti Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Başkan Savaş Aksaray Mahallesi Sakinlerini Ziyaret Etti Firma Rehberi Nerde?
Başkan Savaş Aksaray Mahallesi Sakinlerini Ziyaret Etti Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Başkan Savaş Aksaray Mahallesi Sakinlerini Ziyaret Etti Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Başkan Savaş Aksaray Mahallesi Sakinlerini Ziyaret Etti En Popüler Haber Listesi Nerede?
Başkan Savaş Aksaray Mahallesi Sakinlerini Ziyaret Etti Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Başkan Savaş Aksaray Mahallesi Sakinlerini Ziyaret Etti İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Başkan Savaş Aksaray Mahallesi Sakinlerini Ziyaret Etti Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Başkan Savaş Aksaray Mahallesi Sakinlerini Ziyaret Etti Son Güncellemeleri Neler?
Başkan Savaş Aksaray Mahallesi Sakinlerini Ziyaret Etti Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Başkan Savaş Aksaray Mahallesi Sakinlerini Ziyaret Etti Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Başkan Savaş Aksaray Mahallesi Sakinlerini Ziyaret Etti Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?