BAŞKAN SAVAŞ BİRLİK VE BERABERLİK BULUŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR googlepng

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, birlik beraberlik toplantılarına aralıksız devam ediyor.
BAŞKAN+SAVAŞ+BİRLİK+VE+BERABERLİK+BULUŞMALARINI+SÜRDÜRÜYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

. Kurban Bayramı öncesinde Harbiye Beldesi Otel Sara’nın sahibi Muhsin Keremoğlu ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın yanı sıra Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü ve üyeleri, Türkiye Harp Malulü Gazileri Şehit Dul ve Yetimler Derneği Hatay Şubesi Başkanı Hakan Kokusever, Harbiye Kariyer Mahallesi Muhtarı Nurettin Keremoğlu, Harbiye Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Yunus Öztürk, Harbiye Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Ali Sabri Oduncu,  Gümüşgöze Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Erkan Mansuroğlu, Samankaya Köyü Muhtarı Mehmet Süner, Hatay Sağlık-Sen Başkanı Felaytun Gönç, AK Parti İl Kadın Kolları eski Başkanı Aynur Karaçete  ile Kariyer Mahallesi sakinleri katılım gösterdi. Karıyer Mahallesi Muhtarı Nurettin Keremoğlu birlik beraberlik toplantısında yaptığı konuşmada, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş başkanlığında oluşan heyetin mahallelerine gelerek ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Muhtar Keremoğlu, yapılan toplantının birlik ve beraberlik toplantısı olduğunu, bugüne kadar süre gelen kardeşlik bağlarının devam etmesi gerektiğini ayrıca sözlerine ekledi. Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş Harbiye beldesini ziyaret ederek Kariyer Mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Savaş, Harbiye Kariyer Mahallesine yaptığı ziyarette, birlik, beraberlik ziyaretleri çerçevesinde 18 aydır ilçe ilçe, belde belde, köy köy dolaştıklarını, ilimizde yüz yıllardır var olan kardeşlik bağlarının daha da pekiştirilmesi ve gelecek nesillere aktarılmasında toplumun her kesimine büyük görev düştüğünü söyledi. Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Kariyer Mahallesi sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, “Biz buradaki huzurumuzu, çocuklarımızın geleceğini siyasetin üstünde görüyoruz. Siyasetin üstünde gördüğümüz içinde tüm renklerimizle bir arada birlik, beraber toplantıları yapıyoruz. Bu düşünce ve duygularla buradayız.” dedi. Hatay Muhtarlar Odası Başkanı Mahmut Gülcü de ziyarette konuşma yaptı. Gülcü konuşmasında Otel Sara sahibi Muhsin Keremoğlu ve Kariyer Mahallesi Muhtarı Nurettin Keremoğlu nezdinde, Kariyer Mahallesi sakinlerine teşekkür ettiğini belirterek, “8 ay önce 8 kişi olarak kurduğumuz dernekte üye sayımız bugün itibari ile 400’ü aşmış durumdadır. Dernek üyesi muhtarlarımızla birlik ve beraberlik içinde hareket ediyoruz. Antakya Belediye Başkanımız sayın Doç.Dr. Lütfü Savaş, bize bir çok noktada birleştirici özelliğiyle destek olmaktadır.” dedi.
BAŞKAN SAVAŞ BİRLİK VE BERABERLİK BULUŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR haberi 31 Ekim 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay /  2486 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
BAŞKAN SAVAŞ BİRLİK VE BERABERLİK BULUŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2486 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BAŞKAN+SAVAŞ+BİRLİK+VE+BERABERLİK+BULUŞMALARINI+SÜRDÜRÜYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Başkan Savaş Birlik Ve Beraberlik Buluşmalarini Sürdürüyor Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Başkan Savaş Birlik Ve Beraberlik Buluşmalarini Sürdürüyor için Sıkça Sorulan Sorular
Başkan Savaş Birlik Ve Beraberlik Buluşmalarini Sürdürüyor En Gücel Haberler
Başkan Savaş Birlik Ve Beraberlik Buluşmalarini Sürdürüyor Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Başkan Savaş Birlik Ve Beraberlik Buluşmalarini Sürdürüyor Firma Rehberi Nerde?
Başkan Savaş Birlik Ve Beraberlik Buluşmalarini Sürdürüyor Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Başkan Savaş Birlik Ve Beraberlik Buluşmalarini Sürdürüyor Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Başkan Savaş Birlik Ve Beraberlik Buluşmalarini Sürdürüyor En Popüler Haber Listesi Nerede?
Başkan Savaş Birlik Ve Beraberlik Buluşmalarini Sürdürüyor Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Başkan Savaş Birlik Ve Beraberlik Buluşmalarini Sürdürüyor İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Başkan Savaş Birlik Ve Beraberlik Buluşmalarini Sürdürüyor Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Başkan Savaş Birlik Ve Beraberlik Buluşmalarini Sürdürüyor Son Güncellemeleri Neler?
Başkan Savaş Birlik Ve Beraberlik Buluşmalarini Sürdürüyor Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Başkan Savaş Birlik Ve Beraberlik Buluşmalarini Sürdürüyor Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Başkan Savaş Birlik Ve Beraberlik Buluşmalarini Sürdürüyor Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?