BAŞKAN SAVAŞ PANELE KATILDI googlepng

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği(TÜSİAD) ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) işbirliğinde düzenlenen "Büyüyen Kobiler " konulu panele katıldı.
BAŞKAN+SAVAŞ+PANELE+KATILDI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Antakya Şehir Kulübü'nde gerçekleşen yemekli panele, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran Symes, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu(TÜRKONFED) Başkanı Tarkan Kadaoğlu, Antakyalı hayırsever işadamı Erol Bilecik ile Hatay İş Dünyası’nın önde gelen Sivil Toplum Kuruluşları(STK) katılım gösterdi.Ülkemizin ve ilimizin ekonomideki önde gelenlerini bir araya getiren yemekte ayrıca, kardeş şehrimiz Aalen’den gelen Alman heyeti de hazır bulundu.Düzenlenen yemekte konuşma yapan Başkan Savaş, "Öncelikle bizim beş yıldır dışarıya farklı yansıtılan bir pozisyonumuz vardı. Bu pozisyon tabii ki moral bozuyordu. Sanki Hatay bir savaş ortamıymış gibi, her gün bomba patlıyormuş gibi dışarıda bir imaj yaratıldı. İnsanlar buraya gelen misafirlerle bizleri ölçüyor. Bu sebepten dolayı ben hem Aalen Belediye Başkanına hem de TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanına ve iş dünyasının kıymetli temsilcilerine bizlere moral verdikleri ve burada bir savaş olmadığını insanlara, misafirimiz olarak anlattıkları için teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah onlarla birlikte iş dünyamızın hareketlenmesini ve özellikle yanı başımızdaki kardeş kanının bir an önce dinmesini ümit ediyorum. Büyüyen Kobiler çalışmasıyla küçük girişimcilere de kol kanat gerilecek. Dolayısıyla ekonomi hareketlenecek. Ben bu çalışmada emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Biz her renkten ve barış içerisinde yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, “TÜSİAD'ı ilimizde ilk defa ağırlıyoruz, TÜRKKONFED de aramızda. Önümüzdeki Amanos Tüneli Projesi ile 100 Km’lik yol 30 Km’ye düşecek. Ortadoğu'da yaşanan insanlık dramı hepimizi üzüyor. Bu olayların Hatay'a verdiği olumsuz etkinin bitmesini istiyoruz" dedi.İlimizin hayırsever işadamlarından olan Erol Bilecik de yaptığı kısa konuşmada, “Hatay ve ülkemiz hak etmediği günler yaşıyor. Global anlamda baktığımızda güzel ülkemizin ve şehrimizin daha iyi bir ekonomik çizgide olacağına inancımız tam" şeklinde konuştu.TÜRKONFED Başkanı Kadaoğlu, Ortadoğu'daki insanlık dramına atıfta bulunarak, Hatay’ın ve Türkiye’nin bu ateş çemberiyle anılmaması gerektiğini belirterek, bu buluşmada emeği geçen başta Başkan Savaş olmak üzere herkese teşekkür etti.TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran Symes ise, "Antakya'ya 1980'lerin başında kısa bir ziyaretim olmuştu. Bugün hakikaten milli duygularımızı ve barışı kucaklayan çeşitliliği gönülden hissettik. İş dünyası büyüğü ve küçüğüyle birbirini destekleyen bir zincirdir. Ülkemizin rekabet gücü için küçük iş gruplarımızın, büyük iş çevrelerinden öğreneceği çok şey var" ifadelerini kullandı.
BAŞKAN SAVAŞ PANELE KATILDI haberi 06 Şubat 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  738 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
BAŞKAN SAVAŞ PANELE KATILDI haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 738 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BAŞKAN+SAVAŞ+PANELE+KATILDI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BAŞKAN SAVAŞ PANELE KATILDI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 02:24 https://firmarehberim.com/haber/belediye/baskan-savas-panele-katildi--24471 #BAŞKAN #SAVAŞ #PANELE #KATILDI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BAŞKANSAVAŞ #SAVAŞ #PANELE #PANELEKATILDI #BAŞKANSAVAŞPANELEKATILDI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Başkan Savaş Panele Katildi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Başkan Savaş Panele Katildi için Sıkça Sorulan Sorular
Başkan Savaş Panele Katildi En Gücel Haberler
Başkan Savaş Panele Katildi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Başkan Savaş Panele Katildi Firma Rehberi Nerde?
Başkan Savaş Panele Katildi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Başkan Savaş Panele Katildi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Başkan Savaş Panele Katildi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Başkan Savaş Panele Katildi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Başkan Savaş Panele Katildi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Başkan Savaş Panele Katildi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Başkan Savaş Panele Katildi Son Güncellemeleri Neler?
Başkan Savaş Panele Katildi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Başkan Savaş Panele Katildi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Başkan Savaş Panele Katildi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?