BAŞKAN TOKSOY AZERBAYCANLI KONUKLARINI AĞIRLADI‏ googlepng

Azerbaycan Ekonomi Bakan Yardımcısı Dr. Tenzile RÜSTEMHANLI ile Azerbaycan Vatan ve Dayanışma Partisi Genel Başkanı Sabri RÜSTEMHANLI dün Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar TOKSOY’un konuğu oldu.
BAŞKAN+TOKSOY+AZERBAYCANLI+KONUKLARINI+AĞIRLADI‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Dörtyol Balıkçı Barınağı girişinde bir restauranda konuklarını ağırlayan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy yaptığı açıklamada; “Azerbaycan Ekonomi Bakan Yardımcısı, Azeri – Türk Kadınlar Birliği ve Azerbaycan Türk evi Başkanımız Sayın Dr. Tenzile RÜSTEMHANLI ile AZARBAYCAN Vatan ve Dayanışma Partisi Genel Başkanı Azerbaycan’ın Milli Şairi ve Milletveki sayın Sabri RÜSTEMHANLI’yı ilçemizde ağırlıyor olmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. İlçemize ziyaretleri Dörtyol Ülkü Ocaklarımızın düzenlediği bir konferansa iştirak amacı taşımakta. Milletçe derin bir üzüntü duyduğumuz Karabağ Savaşı sırasında 26 Şubat 1992 tarihinde Azerbaycan Cumhuriyeti'nin Dağlık Karabağ bölgesindeki Hocalı kasabasında yaşanan ve Azeri sivillerin Ermenistan'a bağlı kuvvetler tarafından toplu şekilde öldürülmesinin seneyi devriyesinde konuklarımız hem şehitlerimizi yad ederek aziz hatıralarını yaşatacak, hem de yaşananları hemşerilerimizle paylaşacak.Biz her zaman iki devlet bir millet olarak acılarımızı da sevinçlerimizi Azerbaycan halkıyla paylaştık. Bundan sonrada onlarla olan gönül bağımız ve muhabbetimiz artarak devam edecek. İnsan Hakları İzleme Örgütü, Hocalı Katliamı'nı Dağlık Karabağ'ın işgalinden bu yana gerçekleşen en kapsamlı sivil katliamı olarak nitelendirmiştir. Azerbaycan Cumhuriyeti'nin resmî açıklamasına göre saldırıda 106'sı kadın, 83'ü çocuk olmak üzere toplam 613 Azerbaycanlı hayatını kaybetmiştir. Bu acıları unutmamız mümkün değildir. Eğer dünya bir soykırımdan bahsedecekse, Hocalı’da yaşanan soykırımdan bahsetmelidir.” dedi. Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’un ev sahipliğinde yemekli olarak tertiplenen toplantıya Dörtyol MHP İlçe Başkanı Şerif Türker, Dörtyol Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Cemal Talay, Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Gün, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Çelebi, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şehri Macit, Dörtyol Ülkü Ocakları Başkanı Kaan Mehmet Tarhan ve Ticaret Odası Genel Sekreteri Ahmet Karapür katıldı.   Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay),(DHA)  
BAŞKAN TOKSOY AZERBAYCANLI KONUKLARINI AĞIRLADI‏ haberi 26 Şubat 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Antik Paketleme Kolonyalı Mendil Üretim adına Hatay / Dörtyol muhabirimiz Nejla Çetinoğlu tarafından  284 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
BAŞKAN TOKSOY AZERBAYCANLI KONUKLARINI AĞIRLADI‏ haberi, Hatay Dörtyol Belediye Haberleri Hatay ili Dörtyol ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 284 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BAŞKAN+TOKSOY+AZERBAYCANLI+KONUKLARINI+AĞIRLADI‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BAŞKAN TOKSOY AZERBAYCANLI KONUKLARINI AĞIRLADI‏ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 03:42 https://firmarehberim.com/haber/belediye/baskan-toksoy-azerbaycanli-konuklarini-agirladi--24590 #BAŞKAN #TOKSOY #AZERBAYCANLI #KONUKLARINI #AĞIRLADI‏ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BAŞKANTOKSOY #TOKSOYAZERBAYCANLI #AZERBAYCANLIKONUKLARINI #KONUKLARINIAĞIRLADI‏ #BAŞKANTOKSOYAZERBAYCANLIKONUKLARINIAĞIRLADI‏ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Başkan Toksoy Azerbaycanli Konuklarini Ağirladi‏ Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Başkan Toksoy Azerbaycanli Konuklarini Ağirladi‏ için Sıkça Sorulan Sorular
Başkan Toksoy Azerbaycanli Konuklarini Ağirladi‏ En Gücel Haberler
Başkan Toksoy Azerbaycanli Konuklarini Ağirladi‏ Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Başkan Toksoy Azerbaycanli Konuklarini Ağirladi‏ Firma Rehberi Nerde?
Başkan Toksoy Azerbaycanli Konuklarini Ağirladi‏ Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Başkan Toksoy Azerbaycanli Konuklarini Ağirladi‏ Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Başkan Toksoy Azerbaycanli Konuklarini Ağirladi‏ En Popüler Haber Listesi Nerede?
Başkan Toksoy Azerbaycanli Konuklarini Ağirladi‏ Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Başkan Toksoy Azerbaycanli Konuklarini Ağirladi‏ İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Başkan Toksoy Azerbaycanli Konuklarini Ağirladi‏ Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Başkan Toksoy Azerbaycanli Konuklarini Ağirladi‏ Son Güncellemeleri Neler?
Başkan Toksoy Azerbaycanli Konuklarini Ağirladi‏ Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Başkan Toksoy Azerbaycanli Konuklarini Ağirladi‏ Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Başkan Toksoy Azerbaycanli Konuklarini Ağirladi‏ Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?