BELEDİYE KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ İKRAMİYE DOPİNGİ googlepng

Antakya Belediyesi işçi personeline Kurban Bayramı öncesinde 6772 sayılı kanun kapsamında 2012 mali yılına ait 20 yevmiye tutarındaki ilave tediye ikramiyelerini ödedi.

BELEDİYE+KURBAN+BAYRAMI+ÖNCESİ+İKRAMİYE+DOPİNGİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş'ın talimatları doğrultusunda 224 belediye işçi personelini ilgilendiren ikramiye ödemesi için belediye kasasından net 170 bin 785 TL para çıktı. Kıdem, hizmet yılı ve kadro vasıflarına göre düzenlenen ve personel başına 700 ila 800 TL arasında değişen ikramiye tutarları belediye işçi personelinin banka hesaplarına bayram öncesi yatırılacak.            Belediye Başkanı Savaş, görev süreleri içinde personelin her türlü hak ve alacaklarına özel bir önem verdiklerini belirterek, "Personelimizin henüz alın terleri kurumadan ikramiyelerini ödeme konusuna daima özel bir hassasiyet gösterdik. Kurban bayramı öncesinde işçi personelimizin ikramiyelerini ödeyerek moral ve motivasyonlarını üst seviyede tuttuk ve kentimize hizmet noktasındaki çalışma hayatlarına katkıda bulunmayı amaçladık. Bayram sonrasında da işçilerimize 6772 sayılı kanun kapsamında 2012 mali yılından hak edilen 13 yevmiye tutarında bir ikramiyemiz daha olacak. Mübarek Kurban Bayramı öncesinde tüm işçi kardeşlerimize aileleriyle birlikte ikramiyelerini güle güle harcamalarını temenni ediyorum.”  dedi.             Belediye-İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Abdi Ataç, beraberinde Belediye-İş Sendikası Hatay Şubesi Başkan Yardımcısı İbrahim Telli, Belediye-İş Sendikası İşyeri Temsilcisi Tuncay Hasanoğlu sendika üyesi belediye işçi personelini temsilen Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Belediye-İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Abdi Ataç ziyarette yaptığı açıklamada; “Sayın Belediye Başkanımıza sendika üyelerimize, belediye işçi personeline olan yakın ilgisi ve desteğinden ötürü teşekkür ediyoruz. Sayın Başkanımız her  zaman olduğu gibi bayram öncesinde işçilerimizin hak ve alacaklarına özen göstermiştir. İşçi babası olarak kabul ettiğimiz Lütfü Başkanımıza tüm işçilerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.
BELEDİYE KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ İKRAMİYE DOPİNGİ haberi 11 Ekim 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay /  3833 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
BELEDİYE KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ İKRAMİYE DOPİNGİ haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3833 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BELEDİYE+KURBAN+BAYRAMI+ÖNCESİ+İKRAMİYE+DOPİNGİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BELEDİYE KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ İKRAMİYE DOPİNGİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 15 Mayıs 2024 Çarşamba 04:14 https://firmarehberim.com/haber/belediye/belediye-kurban-bayrami-oncesi-ikramiye-dopingi--14327 #BELEDİYE #KURBAN #BAYRAMI #ÖNCESİ #İKRAMİYE #DOPİNGİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BELEDİYEKURBAN #KURBANBAYRAMI #BAYRAMIÖNCESİ #ÖNCESİİKRAMİYE #İKRAMİYEDOPİNGİ #BELEDİYEKURBANBAYRAMIÖNCESİİKRAMİYEDOPİNGİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Belediye Kurban Bayrami Öncesi İkramiye Dopingi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Belediye Kurban Bayrami Öncesi İkramiye Dopingi için Sıkça Sorulan Sorular
Belediye Kurban Bayrami Öncesi İkramiye Dopingi En Gücel Haberler
Belediye Kurban Bayrami Öncesi İkramiye Dopingi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Belediye Kurban Bayrami Öncesi İkramiye Dopingi Firma Rehberi Nerde?
Belediye Kurban Bayrami Öncesi İkramiye Dopingi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Belediye Kurban Bayrami Öncesi İkramiye Dopingi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Belediye Kurban Bayrami Öncesi İkramiye Dopingi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Belediye Kurban Bayrami Öncesi İkramiye Dopingi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Belediye Kurban Bayrami Öncesi İkramiye Dopingi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Belediye Kurban Bayrami Öncesi İkramiye Dopingi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Belediye Kurban Bayrami Öncesi İkramiye Dopingi Son Güncellemeleri Neler?
Belediye Kurban Bayrami Öncesi İkramiye Dopingi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Belediye Kurban Bayrami Öncesi İkramiye Dopingi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Belediye Kurban Bayrami Öncesi İkramiye Dopingi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?