BELEN DE 30 Ağustos ZAFER BAYRAMI KUTLANDI googlepng

30 Ağustos Zafer Bayramının 97.Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde hazırlanan kutlama etkinlikleri; saat 09:00'da Atatürk Parkında düzenlenen çelenk sunma programı ile başlatıldı.

Program, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtına sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile bayrağımızın göndere çekilmesi,  J.Astsb.ÜstçvşBilge Kaan Özdemir’in günün anlam ve önemini belirten konuşması ve İssume Ortaokulu öğrencilerinden Elif Bağış ile Sultan Dönmez’in günün anlamına ilişkin şiirlerini okuması ile tamamlandı.  J.Astsb.ÜstçvşÖzdemir konuşmasında; “Bugün, tarih sahnesinde var olduğu andan itibaren bağımsızlığı ile dünyaya örnek olmuş yüce Türk Milletinin, Vatanını işgal etmek isteyenlere karşı vermiş olduğu bu onurlu mücadeleyi zaferle taçlandırışının 97. yıl dönümünü kutlamanın coşkusunu ve haklı gururunu yaşıyoruz Çünkü 97 yıl önce “Ya İstiklal,Ya Ölüm” haykırışıyla başlayan mücadele Türk Milletinin bağımsızlık düşüncesinin ölümsüz bir anısı olarak zaferle sonuçlanmıştır. Gururla ifade ediyoruz ki; 97 yıl önce olduğu gibi, bu kutsal vatana büyük Türk Milletine, milli birlik ve beraberliğimize, bağımsızlığımıza ve vatanımıza yönelecek her türlü tehdit ve tehlike, büyük Türk Milletinin azim ve iradesi karşısında mutlaka hüsrana uğrayacaktır.Bizleri vatan millet ve vazife uğrunda hiçbir zaman güç ve tehlikenin yıldıramayacağını bir kez daha hatırlatıyoruz. 30 Ağustos Destanı'nı yazan kahraman Türk Ordusu, sahip olduğu modern silah ve teçhizatları ile ve milletinden aldığı güçle bölgemizde barışın teminatı olmaya devam edecektir. Başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını,mukaddes vatanımız, milletimiz ve bağımsızlığımız için geçmişte ve günümüzde canlarını esirgemeyen tüm şehitlerimizi, gazilerimizi ve vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz ruhlarınız şad olsun.’’ Dedi.  Kutlama etkinlikleri saat 09:30'da düzenlenen tebrigat töreni ile devam ettirilerek Kaymakamlık Makamında Kaymakam Hayrettin Baskın, Belediye Başkanı İbrahim Gül ilebirlikte, tebrikleri kabul etmesi ile sona erdi.
BELEN DE 30 Ağustos ZAFER BAYRAMI KUTLANDI haberi 30 Ağustos 2019 14:51 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Belen Kaymakamlığı adına Hatay / Belen muhabirimiz Erkan Mutlu İnan tarafından Kaymakamlıklar sektörüne eklenmiş olup  188 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
İlgili Sektör
Şehir
BELEN DE 30 Ağustos ZAFER BAYRAMI KUTLANDI haberi, Hatay Belen Belediye Haberleri Hatay ili Belen ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 188 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BELEN+DE+30+Ağustos+ZAFER+BAYRAMI+KUTLANDI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BELEN DE 30 Ağustos ZAFER BAYRAMI KUTLANDI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 02 Mayıs 2024 Perşembe 01:14 https://firmarehberim.com/haber/belediye/belen-de-30-agustos-kutlandi--234020 #BELEN #DE #30 #Ağustos #ZAFER #BAYRAMI #KUTLANDI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #BELENDE #DE30 #30Ağustos #AğustosZAFER #ZAFERBAYRAMI #BAYRAMIKUTLANDI #BELENDE30AğustosZAFERBAYRAMIKUTLANDI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Belen De 30 Ağustos Zafer Bayrami Kutlandi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Belen De 30 Ağustos Zafer Bayrami Kutlandi için Sıkça Sorulan Sorular
Belen De 30 Ağustos Zafer Bayrami Kutlandi En Gücel Haberler
Belen De 30 Ağustos Zafer Bayrami Kutlandi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Belen De 30 Ağustos Zafer Bayrami Kutlandi Firma Rehberi Nerde?
Belen De 30 Ağustos Zafer Bayrami Kutlandi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Belen De 30 Ağustos Zafer Bayrami Kutlandi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Belen De 30 Ağustos Zafer Bayrami Kutlandi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Belen De 30 Ağustos Zafer Bayrami Kutlandi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Belen De 30 Ağustos Zafer Bayrami Kutlandi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Belen De 30 Ağustos Zafer Bayrami Kutlandi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Belen De 30 Ağustos Zafer Bayrami Kutlandi Son Güncellemeleri Neler?
Belen De 30 Ağustos Zafer Bayrami Kutlandi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Belen De 30 Ağustos Zafer Bayrami Kutlandi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Belen De 30 Ağustos Zafer Bayrami Kutlandi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?