EĞİTİME YAPILAN YATIRIM GELECEĞE YATIRIMDIR googlepng

<strong>Hatay B&uuml;y&uuml;kşehir Belediye(HBB) Başkanı Do&ccedil;. Dr. L&uuml;tf&uuml; Savaş, eğitime verdiği &ouml;nemi olan &ouml;ğrenciler i&ccedil;in yaptığı &ccedil;alışmalar ve pratiğe d&ouml;kt&uuml;ğ&uuml; projelerle s&uuml;rd&uuml;rmeye devam ediyor. </strong>
EĞİTİME+YAPILAN+YATIRIM+GELECEĞE+YATIRIMDIR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Başkan Savaş bu kapsamda gerçekleştirilen çalışmalarla yenilenen ve bakım- onarımı yapılan il genelindeki okullarda incelemeler gerçekleştirdi. HBB ekiplerinin İskenderun, Belen, Dörtyol, Arsuz, Payas ve Erzin ilçelerini kapsayan 2. bölgedeki eğitim ve öğretim kurumlarında yürüttüğü proje ile okullar, öğrencilerin rahat edebileceği şekilde yenilenerek hizmete sunuldu. Çalışmaları yerinde incelemek için İskenderun’da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Başkan Savaş, İskenderun Şemsettin Mursaloğlu Anadolu Lisesi, Bitişik İlkokulu, Bitişik Cami ve Körfez Erkek Öğrenci yurduna gelerek okul görevlileri ve mahalle sakinleri ile yapılan çalışmalarla ilgili olarak istişareler yaptı.HBB Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli ve 3. Bölge Zabıta Şube Müdürü Ahmet Keskin’in de ziyaretlere eşlik ederek bölgenin gelişmesini sağlayan projeler hakkında bilgiler verdiği Başkan Savaş, çalışmaların kapsamlı bir şekilde devam edeceğini ifade etti.İskenderun Şemsettin Mursaloğlu Anadolu Lisesi’nde yapılan yenileme çalışmalarını inceleyerek eğitimciler ile bir araya gelen Başkan Savaş’ın ‘‘Geleceğimizi inşa edecek olan öğrencilerimizin refahını ve eğitim düzeyini iyileştirmek için çalışmalarımız Hatay genelinde sürüyor. Sosyal ve kültürel projelerimizin yanı sıra özellikle eğitime yapılan yatırımlar geleceğe yatırımdır’’ ifadeleri eğitim camiasını oldukça mutlu etti. Gerçekleştirdiği önemli çalışmalarla öğrencilerin yüzünü güldüren Başkan Savaş’a okul idarecileri ve öğretmenleri tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.Başkan Savaş İskenderun ilçesinde yaptığı ziyaret programı kapsamında Bitişik İlkokulunda Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek bölgenin sorunlarına çözüm arayışında bulundu. Ziyarette konuşma yapan Başkan Savaş, bölge sakinlerinin muzdarip olduğu en önemli konu olan taş ocakları ve şantiyelerle ilgili olarak vatandaşları bilgilendirdi. 5 yılı dolduran taş ocaklarının ruhsat yenileme işlemlerinin uygunluk sağlanmadığı takdirde yapılmayacağının müjdesini veren Başkan Savaş, insan ve çevre sağlığını tehdit eden her unsura karşı olduklarının altını çizdi.Hemşehrilerinin sorunları ile taleplerini dinleyen ve çözüm noktasında her türlü adımı atmaktan çekinmeyeceğini dile getiren Başkan Savaş’a bölgede yaptığı çalışmalardan dolayı Bitişikliler tarafından plaket takdim edildi.
EĞİTİME YAPILAN YATIRIM GELECEĞE YATIRIMDIR haberi 28 Ocak 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  222 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
EĞİTİME YAPILAN YATIRIM GELECEĞE YATIRIMDIR haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 222 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
EĞİTİME+YAPILAN+YATIRIM+GELECEĞE+YATIRIMDIR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
EĞİTİME YAPILAN YATIRIM GELECEĞE YATIRIMDIR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 30 Nisan 2024 Salı 13:45 https://firmarehberim.com/haber/belediye/egitime-yapilan-yatirim-gelecege-yatirimdir--24363?id=24363&sayfa=10 #EĞİTİME #YAPILAN #YATIRIM #GELECEĞE #YATIRIMDIR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #EĞİTİMEYAPILAN #YAPILANYATIRIM #YATIRIMGELECEĞE #GELECEĞEYATIRIMDIR #EĞİTİMEYAPILANYATIRIMGELECEĞEYATIRIMDIR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

PLASTİK AŞKLAR OYUNU EXPO AMFİ TİYATRODA SAHNELENDİ

EXPO 2021 Hatay alanları sanata ve usta sanatçılara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 30 Nisan 2022 14:10
BAŞKAN GÜZEL’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 30 Nisan 2022 13:50
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 30 Nisan 2022 13:46
BAŞKAN YILMAZ SAMANDAĞ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal ile birlikte Samandağ’da esnaf temsilcilerini ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 12:52
FEN LİSESİ KIRIKHAN’A HAYIRLI OLSUN”

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, Kırıkhan’a kazandırılacak olan Fen Lisesi ile ilgili teşekkür mesajı yayınladı.

Nejla Çetinoğlu | 09 Nisan 2022 10:30
Yayladağı’nda Askıda Ekmek Kampanyası

Yayladağı Belediyesi ile Yayladağı Esnaf ve Sanatkârlar Odası askıda ekmek kampanyasını ilçe genelindeki tüm fırınlarda başlattı.

Mehmet Katırcıoğlu | 08 Nisan 2022 13:14
EXPO 2021 HATAY’IN AÇILIŞI HERKESİ BÜYÜLEDİ

Hatay halkının yarınlarına umut olacak, şehri geçmişindeki gibi eski parlak günlerinde döndürecek Expo 2021, olimpiyatları aratmayan açılış seremonisi, sürprizlerle dolu sahne gösterileri ve tüm ihtişamıyla kapılarını tüm dünyaya açtı.

Nejla Çetinoğlu | 08 Nisan 2022 10:35
SAMANDAĞ TARİHİ BİR ANA DAHA TANIKLIK EDİYOR

Samandağ’ın merkezinde bulunan, 1993 yılında inşa edilen ve büyük bölümü atıl olan, ucube bina Eski Askerlik Şubesi (Belbir) şehrin göbeğinden sökülerek yerine ilçeye yakışır bir park kazandırılacak.

İkan Alkan Düşyolu | 08 Nisan 2022 10:28
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, ilk etabı tamamlanan Uzun Çarşı Restorasyon projesinin ikinci etabına başlanacağının müjdesini verdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 08 Nisan 2022 10:25
RAMAZANIN COŞKUSU EXPO ALANLARINDA YAŞANIYOR

1 Nisan’daki resmi açılışın ardından ramazan etkinliklerine ev sahipliği yapan Expo 2021 Hatay alanları, 7’den 77’ye her yaştan Hataylının uğrak noktası olmaya başladı.

Ragibe Gülen | 08 Nisan 2022 10:18
Eğitime Yapilan Yatirim Geleceğe Yatirimdir Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Eğitime Yapilan Yatirim Geleceğe Yatirimdir için Sıkça Sorulan Sorular
Eğitime Yapilan Yatirim Geleceğe Yatirimdir En Gücel Haberler
Eğitime Yapilan Yatirim Geleceğe Yatirimdir Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Eğitime Yapilan Yatirim Geleceğe Yatirimdir Firma Rehberi Nerde?
Eğitime Yapilan Yatirim Geleceğe Yatirimdir Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Eğitime Yapilan Yatirim Geleceğe Yatirimdir Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Eğitime Yapilan Yatirim Geleceğe Yatirimdir En Popüler Haber Listesi Nerede?
Eğitime Yapilan Yatirim Geleceğe Yatirimdir Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Eğitime Yapilan Yatirim Geleceğe Yatirimdir İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Eğitime Yapilan Yatirim Geleceğe Yatirimdir Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Eğitime Yapilan Yatirim Geleceğe Yatirimdir Son Güncellemeleri Neler?
Eğitime Yapilan Yatirim Geleceğe Yatirimdir Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Eğitime Yapilan Yatirim Geleceğe Yatirimdir Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Eğitime Yapilan Yatirim Geleceğe Yatirimdir Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?