EROL BİLECİK LİSESİ İDARECİLERİNDEN SAVAŞ A ZİYARET googlepng

Antakya Erol Bilecik Endüstri Meslek Lisesi okul idarecileri Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

EROL+BİLECİK+LİSESİ+İDARECİLERİNDEN+SAVAŞ+A+ZİYARET Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Ziyarete Okul Müdürü Sabri Tazeaslan, Okul Aile Birliği Başkanı Hilal Şekerci, Okul Aile Birliği yönetim kurulu üyeleri İnci Özal, Sevim Akıncılar ve Mahmut Akıncılar katılım gösterdi.             Karşılıklı sohbet ve fikir alışverişi şeklinde geçen ziyarette Erol Bilecik Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdürü Sabri Tazeaslan ve beraberindeki heyet, eğitime sağladığı katkılardan ötürü Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a teşekkür ettiler.             Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş yaptığı açıklamada; “Ben de o zamanki adıyla Antakya Endüstri Meslek Lisesi mezunuyum. Okulda çok güzel günlerimiz geçti ve birçok anılarımız oldu. Tabi o zamanlar imkânlar çok daha kısıtlıydı. Zor şartlarda okuduk.     Ancak bugün olduğu gibi çok kaliteli öğretmen kadroları vardı. Bizlerin eğitim hayatına ve sosyal yaşamına yön veren değerli büyüklerimiz vardı. Halen görüşürüz. Onları da buradan şükranla ve saygıyla anıyorum. Yaşamını yitiren öğretmenlerimize ve idarecilerimize bu vesileyle Allah’tan rahmet diliyorum. Okulun bugünkü modern hali bana büyük mutluluk veriyor. Bu vesileyle değerli hayırseverimiz Sayın Erol Bilecik’e bir kez daha teşekkür ediyorum. Siz okul idarecilerimize de görevinizde başarılar diliyorum.” dedi.             Ziyaretin sonunda Erol Bilecik Endüstri Meslek Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Hilal Şekerci konuk heyet adına Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a eğitime sağladığı destekten ötürü çiçek takdim ederken, taraflar günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çekildi.
EROL BİLECİK LİSESİ İDARECİLERİNDEN SAVAŞ A ZİYARET haberi 21 Aralık 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay /  2820 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
EROL BİLECİK LİSESİ İDARECİLERİNDEN SAVAŞ A ZİYARET haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2820 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
EROL+BİLECİK+LİSESİ+İDARECİLERİNDEN+SAVAŞ+A+ZİYARET Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
EROL BİLECİK LİSESİ İDARECİLERİNDEN SAVAŞ A ZİYARET Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 06 Haziran 2024 Perşembe 14:38 https://firmarehberim.com/haber/belediye/erol-bilecik-lisesi-idarecilerinden-savas-a-ziyaret-14995?id=14995&sayfa=10 #EROL #BİLECİK #LİSESİ #İDARECİLERİNDEN #SAVAŞ #A #ZİYARET #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #EROLBİLECİK #BİLECİKLİSESİ #LİSESİİDARECİLERİNDEN #İDARECİLERİNDENSAVAŞ #SAVAŞA #AZİYARET #EROLBİLECİKLİSESİİDARECİLERİNDENSAVAŞAZİYARET #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

PLASTİK AŞKLAR OYUNU EXPO AMFİ TİYATRODA SAHNELENDİ

EXPO 2021 Hatay alanları sanata ve usta sanatçılara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 30 Nisan 2022 14:10
BAŞKAN GÜZEL’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 30 Nisan 2022 13:50
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 30 Nisan 2022 13:46
BAŞKAN YILMAZ SAMANDAĞ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal ile birlikte Samandağ’da esnaf temsilcilerini ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 12:52
FEN LİSESİ KIRIKHAN’A HAYIRLI OLSUN”

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, Kırıkhan’a kazandırılacak olan Fen Lisesi ile ilgili teşekkür mesajı yayınladı.

Nejla Çetinoğlu | 09 Nisan 2022 10:30
Yayladağı’nda Askıda Ekmek Kampanyası

Yayladağı Belediyesi ile Yayladağı Esnaf ve Sanatkârlar Odası askıda ekmek kampanyasını ilçe genelindeki tüm fırınlarda başlattı.

Mehmet Katırcıoğlu | 08 Nisan 2022 13:14
EXPO 2021 HATAY’IN AÇILIŞI HERKESİ BÜYÜLEDİ

Hatay halkının yarınlarına umut olacak, şehri geçmişindeki gibi eski parlak günlerinde döndürecek Expo 2021, olimpiyatları aratmayan açılış seremonisi, sürprizlerle dolu sahne gösterileri ve tüm ihtişamıyla kapılarını tüm dünyaya açtı.

Nejla Çetinoğlu | 08 Nisan 2022 10:35
SAMANDAĞ TARİHİ BİR ANA DAHA TANIKLIK EDİYOR

Samandağ’ın merkezinde bulunan, 1993 yılında inşa edilen ve büyük bölümü atıl olan, ucube bina Eski Askerlik Şubesi (Belbir) şehrin göbeğinden sökülerek yerine ilçeye yakışır bir park kazandırılacak.

İkan Alkan Düşyolu | 08 Nisan 2022 10:28
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, ilk etabı tamamlanan Uzun Çarşı Restorasyon projesinin ikinci etabına başlanacağının müjdesini verdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 08 Nisan 2022 10:25
RAMAZANIN COŞKUSU EXPO ALANLARINDA YAŞANIYOR

1 Nisan’daki resmi açılışın ardından ramazan etkinliklerine ev sahipliği yapan Expo 2021 Hatay alanları, 7’den 77’ye her yaştan Hataylının uğrak noktası olmaya başladı.

Ragibe Gülen | 08 Nisan 2022 10:18
Erol Bilecik Lisesi İdarecilerinden Savaş A Ziyaret Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Erol Bilecik Lisesi İdarecilerinden Savaş A Ziyaret için Sıkça Sorulan Sorular
Erol Bilecik Lisesi İdarecilerinden Savaş A Ziyaret En Gücel Haberler
Erol Bilecik Lisesi İdarecilerinden Savaş A Ziyaret Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Erol Bilecik Lisesi İdarecilerinden Savaş A Ziyaret Firma Rehberi Nerde?
Erol Bilecik Lisesi İdarecilerinden Savaş A Ziyaret Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Erol Bilecik Lisesi İdarecilerinden Savaş A Ziyaret Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Erol Bilecik Lisesi İdarecilerinden Savaş A Ziyaret En Popüler Haber Listesi Nerede?
Erol Bilecik Lisesi İdarecilerinden Savaş A Ziyaret Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Erol Bilecik Lisesi İdarecilerinden Savaş A Ziyaret İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Erol Bilecik Lisesi İdarecilerinden Savaş A Ziyaret Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Erol Bilecik Lisesi İdarecilerinden Savaş A Ziyaret Son Güncellemeleri Neler?
Erol Bilecik Lisesi İdarecilerinden Savaş A Ziyaret Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Erol Bilecik Lisesi İdarecilerinden Savaş A Ziyaret Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Erol Bilecik Lisesi İdarecilerinden Savaş A Ziyaret Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?