Genç Girişimciler Derneğinden Başkan Nehir’e Ziyaret googlepng

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir Genç Girişimciler Derneği Başkanı Dr. Hikmet Cilli’yi makamında kabul etti. Kabulde Derneğin Yönetim Kurulu Üyeleri Yasemin Gümüş, Cihan Göbelek Görkem Bireyşoğlu, Derviş Dönmez, Alper Elataş eşlik etti. 
Genç+Girişimciler+Derneğinden+Başkan+Nehir’e+Ziyaret Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Samandağ Genç Girişimciler Derneği Başkanı Dr. Hikmet Cilli yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Derneğimize gösterdiği ilgilerinden dolayı Belediye Başkanı Mithat Nehir’e teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte Genç Girişimciler Derneği olarak hazırlayacağımız projeleri Başkanımız Mithat Nehir ile paylaşarak birlikte gerçekleştirmek istiyoruz.”Belediye Başkanı Mithat Nehir; Samandağ Genç Girişimciler Derneği Başkanı Hikmet Cilli ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu söyledi.” Nehir şöyle devam etti; “Dernekler kamusal önceliği olan kuruluşlardır. Bu Dernekteki yönetici arkadaşlarımız, kimi hizmetlerin gerçekleşmesi konusunda emek harcamaktadır. Böylesine yaklaşımlar bizi heyecanlandırıyor.Bu konuda İlçemize olumlu katkı sunacak projelerde birlikte çalışabiliriz. Samandağ Genç Girişimciler Derneği Başkanı Hikmet Cilli’ye, Yönetim Kuruluna ve tüm üyelerine çalışmalarında başarılar diliyoruz” şeklinde konuşmasını bitirdi.  
Genç Girişimciler Derneğinden Başkan Nehir’e Ziyaret haberi 25 Haziran 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Mesut Mutlu tarafından  987 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Muhabir
Şehir
Genç Girişimciler Derneğinden Başkan Nehir’e Ziyaret haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 987 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Genç+Girişimciler+Derneğinden+Başkan+Nehir’e+Ziyaret Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Genç Girişimciler Derneğinden Başkan Nehir’e Ziyaret Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Haziran 2024 Perşembe 08:08 https://firmarehberim.com/haber/belediye/genc-girisimciler-derneginden-baskan-nehire-ziyaret--22290?id=22290&sayfa=7 #Genç #Girişimciler #Derneğinden #Başkan #Nehir’e #Ziyaret #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #GençGirişimciler #GirişimcilerDerneğinden #Derneğinden #Başkan #BaşkanNehir’e #Nehir’eZiyaret #GençGirişimcilerDerneğindenBaşkanNehir’eZiyaret #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

HADO GİRNE’NİN ARDINDAN GAZİMAĞUSA SEFERİ BAŞLATIYOR

Hatay Deniz Otobüsü(HADO) filosunu yeni bir feribotla güçlendirdi. 19 Mayıs’ta ilk seferini Sinan Paşa gemisiyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Girne kentine yapan HADO’nun ikinci gemisi Arsuz Madenli’deki limana geldi

Nejla Çetinoğlu | 28 Temmuz 2022 15:57
TAZİYE SALONU YAPIMI İÇİN PROTOKOL İMZALADI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın her mahalleye bir Taziye Evi hedefi doğrultusunda ilçeye yeni bir Çok Amaçlı Salon daha kazandırılıyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 15:49
JAPONYA BÜYÜKELÇİLİĞİ TEMSİLCİLERİNDEN HBB’YE ZİYARET

Japonya Büyükelçiliği Ekonomi Bölümü temsilcileri Akifumi Doma ve Fatma İskan, Hatay Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Kilisli’yi ziyaret etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 15:45
HBB UKOME KURULU TOPLANDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi(UKOME) temmuz ayı üst kurul toplantısı gerçekleşti.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 15:36
EXPO’21 HATAY İKİ GÜÇLÜ SESİ AĞIRLIYOR

Bugüne kadar yapılan birbirinden özel etkinliklerle ziyaretçilerine farklı deneyimler yaşatan EXPO alanları, pop müziğinin iki güçlü sesi Öykü Gürman ile Burcu Güneş’i misafir etmeye hazırlanıyor.

Nejla Çetinoğlu | 28 Temmuz 2022 15:30
MUHTARLARA TEKNOLOJİK DESTEK

Hatay Büyükşehir Belediyesi, hizmet sunumunda çözüm ortağı olarak gördüğü Hatay’ın 15 ilçesindeki muhtarlara bilgisayar hediye etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 15:22
ORTAK VAROLUŞ MOZAİĞİ GUINNESS REKORLAR KİTABI’NDA

EXPO 2021 Hatay’ın en önemli eserlerinden biri olan Ortak Varoluş Mozaiği, doğal mermer taşlarından yapılan en büyük taban mozaiği özelliğiyle Guinness Rekorlar Kitabı’ndaki yerine aldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Temmuz 2022 11:12
YAYLADAĞI’NDA 779 SPORCU İLE GENÇLİK VE SPOR ORGANİZASYONU

21. Geleneksel Yayladağı Kültür, Sanat, Çilek Festivali kapsamında gerçekleşen 2.Geleneksel Gençlik ve Spor Organizasyonu'nu başladı.

Mehmet Katırcıoğlu | 23 Temmuz 2022 15:37
ORTAK VAROLUŞ MOZAİĞİ’NE DÜNYA REKORU İNCELEMESİ

Guinness World Records Türkiye temsilcileri, EXPO 2021 Hatay'ın en önemli simgelerinden biri olan Ortak Varoluş Mozaiği'ni inceledi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 23 Temmuz 2022 15:23
Yeni Dörtyol Devlet Hastanesi Törenle Açıldı

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Avrupa Birliğinin finansal desteği, Sağlık Bakanlığımız ve Fransız Kalkınma Ajansı işbirliğiyle inşa edilen Yeni Dörtyol Devlet Hastanesinin açılış kurdelesini kesti.

Nejla Çetinoğlu | 17 Haziran 2022 13:11
Genç Girişimciler Derneğinden Başkan Nehir’e Ziyaret Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Genç Girişimciler Derneğinden Başkan Nehir’e Ziyaret için Sıkça Sorulan Sorular
Genç Girişimciler Derneğinden Başkan Nehir’e Ziyaret En Gücel Haberler
Genç Girişimciler Derneğinden Başkan Nehir’e Ziyaret Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Genç Girişimciler Derneğinden Başkan Nehir’e Ziyaret Firma Rehberi Nerde?
Genç Girişimciler Derneğinden Başkan Nehir’e Ziyaret Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Genç Girişimciler Derneğinden Başkan Nehir’e Ziyaret Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Genç Girişimciler Derneğinden Başkan Nehir’e Ziyaret En Popüler Haber Listesi Nerede?
Genç Girişimciler Derneğinden Başkan Nehir’e Ziyaret Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Genç Girişimciler Derneğinden Başkan Nehir’e Ziyaret İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Genç Girişimciler Derneğinden Başkan Nehir’e Ziyaret Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Genç Girişimciler Derneğinden Başkan Nehir’e Ziyaret Son Güncellemeleri Neler?
Genç Girişimciler Derneğinden Başkan Nehir’e Ziyaret Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Genç Girişimciler Derneğinden Başkan Nehir’e Ziyaret Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Genç Girişimciler Derneğinden Başkan Nehir’e Ziyaret Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?