HATAY ÜLKÜ OCAKLARI BAŞBUĞUMUZUN KABRİ BAŞINDA googlepng

Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in vefatının 18. yıl dönümünde çok sayıda Ülküdaşımız, Başbuğumuzun kabri şerifinde toplandı. 
HATAY+ÜLKÜ+OCAKLARI+BAŞBUĞUMUZUN+KABRİ+BAŞINDA Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Sabahın erken saatlerinde Beştepe’deki kabirde düzenlenen anma programına Hatay Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı ve Türkiye’nin dört bir tarafından gelmiş olan İl ve İlçe Ocak Başkanlarımız, MHP İl Başkanları ve Yöneticileri, milletvekillerimiz, şehit ve gazi yakınları ile çok sayıda Ülküdaşımız katıldı.Başbuğumuzun kabri şerifi başında Kuran-ı Kerim okunup dualar edildikten sonra Liderimiz Devlet Bahçeli bir konuşma yaptı. Liderimiz konuşmasında:Mücadeleyle geçen seksen yılık bir ömürden sonra, 1997 yılının 4 Nisan’ında ebediyete intikal eden Başbuğ’umuz Alparslan Türkeş Bey’i, minnet ve rahmet ile anmak üzere yeniden kabri başındayız. Özlem dolu hissiyatımızla, şükran ve bağlılık duygularımızı ifade etmek, aziz hatırasını dualarla yâd etmek, ruhuna Fatihalarımızı okumak üzere merhum liderimizin manevi huzurundayız. Önümüzdeki dönem tarihi bir fırsatı sunmaktadır. Bu fırsat, Dünya’yı Türkçe okuyan Türk milliyetçileri için ülkemizi tek başına iktidar ile yönetme imkânıdır. Kötülenen Türklük, istismar edilen Yüce Dinimiz İslamiyet bizimle beraber kuşatmayı yaracak, 7 Haziran 92 yıllık Türkiye Cumhuriyeti’nin doğruluşunda milat olacaktır. Bu vesile ile gönlümüzdeki yeri hiç değişmeyecek olan Başbuğ’umuz Alparslan Türkeş Bey’i, dava ve ülkü şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla yâd ediyorum. Bu mukaddes borcu ifâ ederken, merhum liderimizin kabrinin nur, mekânının Cennet olmasını Cenâb-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Onun Türk milleti için manevi vasiyeti, ülkücülerin milletle kenetlendiği ve tam bir kucaklaşma yaşadığı gün gerçekleşecektir.Ve o güne çok az bir süre kalmıştır. Ruhu şad olsun..” dedi.Konuşmanın ardından Liderimiz Devlet Bahçeli, Genel Başkanımız Olcay Kılavuz ve Ülkü Ocakları Yöneticileri her yıl Başbuğumuz için okutulan Mevlid-i Şerif’e katıldı.  
HATAY ÜLKÜ OCAKLARI BAŞBUĞUMUZUN KABRİ BAŞINDA haberi 11 Nisan 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay /  359 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HATAY ÜLKÜ OCAKLARI BAŞBUĞUMUZUN KABRİ BAŞINDA haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 359 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HATAY+ÜLKÜ+OCAKLARI+BAŞBUĞUMUZUN+KABRİ+BAŞINDA Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HATAY ÜLKÜ OCAKLARI BAŞBUĞUMUZUN KABRİ BAŞINDA Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 04 Mayıs 2024 Cumartesi 05:29 https://firmarehberim.com/haber/belediye/hatay-ulku-ocaklari-basbugumuzun-kabri-basinda--21406 #HATAY #ÜLKÜ #OCAKLARI #BAŞBUĞUMUZUN #KABRİ #BAŞINDA #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #HATAYÜLKÜ #ÜLKÜOCAKLARI #OCAKLARIBAŞBUĞUMUZUN #BAŞBUĞUMUZUN #KABRİ #KABRİBAŞINDA #HATAYÜLKÜOCAKLARIBAŞBUĞUMUZUNKABRİBAŞINDA #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Hatay Ülkü Ocaklari Başbuğumuzun Kabri Başinda Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hatay Ülkü Ocaklari Başbuğumuzun Kabri Başinda için Sıkça Sorulan Sorular
Hatay Ülkü Ocaklari Başbuğumuzun Kabri Başinda En Gücel Haberler
Hatay Ülkü Ocaklari Başbuğumuzun Kabri Başinda Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hatay Ülkü Ocaklari Başbuğumuzun Kabri Başinda Firma Rehberi Nerde?
Hatay Ülkü Ocaklari Başbuğumuzun Kabri Başinda Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hatay Ülkü Ocaklari Başbuğumuzun Kabri Başinda Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hatay Ülkü Ocaklari Başbuğumuzun Kabri Başinda En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hatay Ülkü Ocaklari Başbuğumuzun Kabri Başinda Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hatay Ülkü Ocaklari Başbuğumuzun Kabri Başinda İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hatay Ülkü Ocaklari Başbuğumuzun Kabri Başinda Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hatay Ülkü Ocaklari Başbuğumuzun Kabri Başinda Son Güncellemeleri Neler?
Hatay Ülkü Ocaklari Başbuğumuzun Kabri Başinda Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hatay Ülkü Ocaklari Başbuğumuzun Kabri Başinda Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hatay Ülkü Ocaklari Başbuğumuzun Kabri Başinda Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?