HATAYLI GEÇNÇLER ROCK ŞARKILARI EŞLİĞİNDE ÇOŞTULAR googlepng

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafında organize edilen, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Spor Bayramı dolayısıyla Antakya Atatürk Stadyumu’nda  “1.Gençlik şöleni” düzenledi. Şölende sahne alan aşk şarkılarının başarılı yorumcusu Feridun Düzağaç en sevilen şarkılarını, Atatürk Stadyumuna gelen yüzlerce hataylı hayranları için söyledi.
HATAYLI+GEÇNÇLER+ROCK+ŞARKILARI+EŞLİĞİNDE+ÇOŞTULAR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Müzisyen ve söz yazarı olan ünlü rock şarkıcı Feridun Düzağaç, Hatay Büyükşehir Belediyesi’ nin düzenlediği Gençlik şöleninde sevenleriyle buluşarak, Türkiye’de milyonlarca çocukların hayranı olduğu Barış Manço’nun sevilen şarkılarının yanı sıra, sözlerini kendisinin yazdığı şarkıları da seslendirdi. Feridun Düzağaç’ı dinlemeye gelen hataylı gençler, şarkıcıya sık sık eşlik etti. Sesi kadar sempati tavırları ve sahne performansıyla beğeni toplayan rock şarkıcısı Feridun Düzağaç, sahnede şarkılarını coşku ile seslendirirken, bayram dolayısıyla havai fişeklerin ardı ardına patlaması sonucu gökyüzünde rengârenk görüntülere de sahne oldu.Yaklaşık iki saat sahnede kalan şarkıcı Feridun Düzağaç, türbinlerde oturan ve şarkılarına eşlik eden hayranlarının yanına giderek düet yaptı. Düzağaç, sevgi gösterileri eşliğinde konserini tamamladı.               Elinde Çiçek İle Sahne ye Çıkıp Evlilik Teklifi Etti 19 Mayıs Gençlik Şölen konserinden sonra konuşma yapmak üzere sahneye gelen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ünlü rock sanatçısı Düzağaç ve konser alanında bulunan hataylı gençler, ilginç bir evlilik teklifine şahitlik yaptılar. Başkan Savaş konuşma yaparken yanına yaklaşan 25 yaşındaki üniversite öğrencisi Rıdvan Vural, Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş'ın elinde mikrofonu alarak dört yıl önce Hatay’da bir yerel televizyonda çalışırken tanıştığı 21 yaşındaki Fatma Ersan'a evlenme teklifi etti. Başkan Savaş, 21 yaşındaki Fatma Ersan'ı sahneye çağırdı. Sahnede Rıdvan Vural'ın evlenme teklifini ‘‘tabii ki evet’’ diyerek kabul eden Fatma heyecandan gözyaşlarına engel olamadı.Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Rıdvan ve Fatma'nın nikah masraflarını karşılama söz'ü verdi.19 Mayıs 1. Gençlik şöleninde konuşan Başkan Savaş, " Bütün gençlerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını tebrik ediyorum. Biz sizleri çok seviyoruz. Çünkü sizler gerçekten bu ülkenin geleceğisiniz. Sizler gelecekte bu şehirleri yönetecek olan gençlersiniz. Gelecek yıl 19 Mayıs 2.Gençlik şöleninde konserler, spor etkinlikleri, konferanslar, tiyatro gösterileri, yürüyüşler gerçekleştireceğiz. Hatay’da ilkleri yapmaya devam ediyoruz. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Gençler için her şeye varız." dedi.    
HATAYLI GEÇNÇLER ROCK ŞARKILARI EŞLİĞİNDE ÇOŞTULAR haberi 22 Mayıs 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  424 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HATAYLI GEÇNÇLER ROCK ŞARKILARI EŞLİĞİNDE ÇOŞTULAR haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 424 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HATAYLI+GEÇNÇLER+ROCK+ŞARKILARI+EŞLİĞİNDE+ÇOŞTULAR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Hatayli Geçnçler Rock Şarkilari Eşliğinde Çoştular Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hatayli Geçnçler Rock Şarkilari Eşliğinde Çoştular için Sıkça Sorulan Sorular
Hatayli Geçnçler Rock Şarkilari Eşliğinde Çoştular En Gücel Haberler
Hatayli Geçnçler Rock Şarkilari Eşliğinde Çoştular Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hatayli Geçnçler Rock Şarkilari Eşliğinde Çoştular Firma Rehberi Nerde?
Hatayli Geçnçler Rock Şarkilari Eşliğinde Çoştular Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hatayli Geçnçler Rock Şarkilari Eşliğinde Çoştular Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hatayli Geçnçler Rock Şarkilari Eşliğinde Çoştular En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hatayli Geçnçler Rock Şarkilari Eşliğinde Çoştular Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hatayli Geçnçler Rock Şarkilari Eşliğinde Çoştular İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hatayli Geçnçler Rock Şarkilari Eşliğinde Çoştular Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hatayli Geçnçler Rock Şarkilari Eşliğinde Çoştular Son Güncellemeleri Neler?
Hatayli Geçnçler Rock Şarkilari Eşliğinde Çoştular Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hatayli Geçnçler Rock Şarkilari Eşliğinde Çoştular Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hatayli Geçnçler Rock Şarkilari Eşliğinde Çoştular Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?