HATODER EĞİTİM SEMİNERİ YAPILDI‏ googlepng

<img src="file:///C:/Users/lenovo/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.jpg" style="float:left; height:177px; width:127px" /><strong>HATAY TALASEMİ VE ORAK H&Uuml;CRE ANEMİ HASTALIKLARI DERNEĞİ</strong><br /> <strong><u>BASIN B&Uuml;LTENİ</u></strong>
HATODER+EĞİTİM+SEMİNERİ+YAPILDI‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği Başkanı Burhan Kerimoğlu programın açılış konuşmasında, talasemi ve orak hücre anemi hastası kişilerin yaşamlarının ilk anından itibaren başlayan sıkıntılarının zaman içerisinde giderek artış gösterdiğine hastaların ve ailelerinin yaşamları boyunca maddi ve manevi boyutta çok ciddi sıkıntılarla karşı karşıya kaldıklarına ve karşılaştıkları zorlukları aşmaları yönün de çevreden pekte destek göremediklerine, yaşam mücadelelerin de zaman zaman yalnız bırakıldıklarına, bunların başında ise maddi ve manevi sorunların önemli ölçüde olduğunu dile getiren   Hatoder Başkanı Kerimoğlu, geçmişte bu alanda yapılan çalışmalar elbette olmuştur, bizler  bugün bu eksiklikleri görerek ve tespit ederek hareket etmekteyiz, hasta ve hasta ailelerinin dertlerini dinlemek, sorunlarına akılcı ve kalıcı çözümler üretmek elbette ki yapılması gereken çalışmaların en başında gelmektedir.Görülen o ki bu eksiklikleri fark etmek tamamlanması için yetkili mercilerle görüşmek biz sivil toplum kuruluşlarının asıl görevleri arasında olmalıdır. Gün geçmiyor ki hastalarımız ve aileleri sorun yaşamasın bu sorunların başında okul eğitimleri, işsizlik, şehir içi ulaşım        hizmetleri, engelli aylıkları vb. gibi sorunlar öncelikli aşılması gereken sorunların arasında yer  almaktadır, işte bu sorunları aşmak için hizmet veren derneğimiz bugün gelinen noktada çok ciddi işler yapan eksiklikleri görerek, tamamlanması için yetkili birimlerle koordineli çalışmalar yapmayı hedef edinmiş, hastalarına ve ailelerine destek olan onlara yalnız olmadıklarını hissettiren bir anlayışla çalışmalarını sürdürmektedir.Derneğimiz kaldı ki birçok çalışmalarda kamu kurum ve kuruluşlarıyla ortak işbirliği yürütebilen önemli bir hizmet derneğidir, bunun en güzel örneğini yine dernek tüzüğüne uygun çalışmalarıyla ortaya koymaktadır. Bugün burada hastaları ve aileleri için tertip ettiği,  talasemi ve orak hücre anemi hastalıkları eğitim ve bilgilendirme semineri bunun en güzel örneği olmuştur, konusunda uzman hekimlerimizi davet ederek hasta ve ailelerini onlarla buluşturup bir araya getirmek onlara fayda sağlamak hepimizin temel görevidir. Bizler bu görevi yapmaktan onur ve kıvanç duyduğumuz gibi bugün burada hastaların ve hasta ailelerinin çeşitli ilçelerden gelerek bu programa katılmaları bizler için oldukça önemlidir, diyen Kerimoğlu programa destek verenleri de unutmayarak Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a, Adana Acıbadem Hastanesi Hematoloji Bölümünden Prof.Dr.Bülent Antmen’e ve Prof.Dr.İlgen Şaşmaz’a,  Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genetik Uzmanı Doç.Dr.Ahmet Yeşilyurt’a, Hatay Antakya Devlet Hastanesi Talasemi Merkezi Sorumlu Hekimi Dr.Gönül Oktay’a ve programa katkı sağlayan Novartis Onkoloji firmasına da teşekkür etti. 
HATODER EĞİTİM SEMİNERİ YAPILDI‏ haberi 17 Nisan 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay /  501 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HATODER EĞİTİM SEMİNERİ YAPILDI‏ haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 501 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HATODER+EĞİTİM+SEMİNERİ+YAPILDI‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HATODER EĞİTİM SEMİNERİ YAPILDI‏ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 26 Nisan 2024 Cuma 19:49 https://firmarehberim.com/haber/belediye/hatoder-egitim-semineri-yapildi--21474 #HATODER #EĞİTİM #SEMİNERİ #YAPILDI‏ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #HATODEREĞİTİM #EĞİTİMSEMİNERİ #SEMİNERİYAPILDI‏ #HATODEREĞİTİMSEMİNERİYAPILDI‏ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Hatoder Eğitim Semineri Yapildi‏ Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hatoder Eğitim Semineri Yapildi‏ için Sıkça Sorulan Sorular
Hatoder Eğitim Semineri Yapildi‏ En Gücel Haberler
Hatoder Eğitim Semineri Yapildi‏ Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hatoder Eğitim Semineri Yapildi‏ Firma Rehberi Nerde?
Hatoder Eğitim Semineri Yapildi‏ Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hatoder Eğitim Semineri Yapildi‏ Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hatoder Eğitim Semineri Yapildi‏ En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hatoder Eğitim Semineri Yapildi‏ Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hatoder Eğitim Semineri Yapildi‏ İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hatoder Eğitim Semineri Yapildi‏ Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hatoder Eğitim Semineri Yapildi‏ Son Güncellemeleri Neler?
Hatoder Eğitim Semineri Yapildi‏ Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hatoder Eğitim Semineri Yapildi‏ Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hatoder Eğitim Semineri Yapildi‏ Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?