KADIN DANIŞMA MERKEZİNDEN AB PROJESİ googlepng

Samandağ Belediyesi kadın danışma merkezi Belediye hizmet binasında bulunan meclis salonunda AB projesinin  ilk toplantısını gerçekleştirdi.
KADIN+DANIŞMA+MERKEZİNDEN+AB+PROJESİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Samandağ Belediyesi Kadın Danışma Merkezi Gönüllüsü Hülya Nehir:”Bu gün 12 Eylül 2015.12 eylül askeri darbesinin 35.yıl dönümü. 12 Eylül askeri darbesi ile göz altına alınan ve 7 kasım 1980 de Mamak askeri cezaevinde dövülerek öldürülen Yayıncı İlhan ERDOST 'un eşi Gül ERDOST KADIN Çalışmaları aktivisti olarak Samandağ'da idi.BM PROJE koordinatörü olarak çalışan Gül Erdost ,Kadın Çalışmaları Derneği'nden AYŞEN KARAKULAK ,Yeşilpınar Kadın Derneği'nden MERYEM KILIÇ ve dernek Çalışanları, İHD den HATİCE CAN ,Samandağ Belediyesi Belediye Meclis üyeleri, CHP ilçe kadın Kolları başkanı REMZİYE RENCÜZOĞULLARI ve yönetimi ile KADIN DANIŞMA MERKEZI olarak Proje çalışması yaptık. Bizimle dayanışmak için, Gezi şehitleri anneleri, İl Başkanımız,İl KADIN KOLLARI Başkanımız Filiz HAKSÖZ ,KADIN MYK üyemiz DÜRİYE TAŞ ile Nazan Savaş da aramızdaydı.Bizi güçlendirdikleri için hepsine teşekkür ediyorum.Ülkemizde ve İlimizdeki kara bulutların bir an önce Dağılması, Barış, huzur ve Güvenli bir ortamın bir an önce tesis edilmesi dileğiyle.”dedi.Projenin hedefleri ” Kadınların Etkin Katılımı için Yerel Fırsatların Geliştirilmesi konulu Proje   “Katılımcı demokrasi mekanizmalarının sürdürülebilirliğini sağlamak için STKların kapasitelerinin geliştirilmesi; kadınların kamusal ve politik hayata katılımlarının artırılması projenin temel hedefi.”    1. Katılımcı karar verme süreçlerini ve kadınların politik ve toplumsal hayata katılımını geliştirebilmek için bilgi ve kapasite oluşturmak. 2. Türkiye ve AB’deki STKlar arasında iletişim ağı kurmak ve işbirliğini güçlendirmek. 3. Politika üretim süreci ve aktif vatandaşlığın önemine ilişkin farkındalığı artırmak Ülkeler arasındaki ikili iletişiminin sağlanmasıyla, AB ve Türkiye arasındaki bilgi alışverişi artacak ve ilişkiler sağlamlaştırılacaktır. Yerel seviyede ise, olumlu çalışma prensiplerinin paylaşımı ve yerel çalışma gruplarının kurulması ile deneyimlerin paylaşım düzeyi yükselecek, kapasite gelişecektir. Yerel medya kampanyası ile proje çıktıları paylaşılacaktır.Bu bağlamda projenin amacı, STK’ların hem yerel hem de ulusal düzeyde daha aktif rol almaları yoluyla, karar alma mekanizmalarının daha saydam/şeffaf olmasını sağlamaktır. Seminer ve çalıştaylar ile oldukça detaylı ve hedef odaklı bir sistem kurulacaktır. Sonuç olarak, Türkiye’deki STK’ların kadınların politik katılımıyla ilgili daha iyi çalışmalar sürdürmelerine katkı verilecektir.    
KADIN DANIŞMA MERKEZİNDEN AB PROJESİ haberi 14 Eylül 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  227 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
KADIN DANIŞMA MERKEZİNDEN AB PROJESİ haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 227 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
KADIN+DANIŞMA+MERKEZİNDEN+AB+PROJESİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
KADIN DANIŞMA MERKEZİNDEN AB PROJESİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 04 Mayıs 2024 Cumartesi 22:26 https://firmarehberim.com/haber/belediye/kadin-danisma-merkezinden-ab-projesi--23012 #KADIN #DANIŞMA #MERKEZİNDEN #AB #PROJESİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #KADINDANIŞMA #DANIŞMAMERKEZİNDEN #MERKEZİNDEN #AB #ABPROJESİ #KADINDANIŞMAMERKEZİNDENABPROJESİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Kadin Danişma Merkezinden Ab Projesi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Kadin Danişma Merkezinden Ab Projesi için Sıkça Sorulan Sorular
Kadin Danişma Merkezinden Ab Projesi En Gücel Haberler
Kadin Danişma Merkezinden Ab Projesi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Kadin Danişma Merkezinden Ab Projesi Firma Rehberi Nerde?
Kadin Danişma Merkezinden Ab Projesi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Kadin Danişma Merkezinden Ab Projesi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Kadin Danişma Merkezinden Ab Projesi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Kadin Danişma Merkezinden Ab Projesi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Kadin Danişma Merkezinden Ab Projesi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Kadin Danişma Merkezinden Ab Projesi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Kadin Danişma Merkezinden Ab Projesi Son Güncellemeleri Neler?
Kadin Danişma Merkezinden Ab Projesi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Kadin Danişma Merkezinden Ab Projesi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Kadin Danişma Merkezinden Ab Projesi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?