KADINLAR YEREL YÖNETİMLERLE DAHA GÜÇLÜ googlepng

<span style="background-color:rgb(250, 250, 250); color:rgb(51, 51, 51); font-family:arial; font-size:12px">Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Yeşilpınar Kadınları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından AB Hibe &ccedil;ağrısıyla hayata ge&ccedil;irilen Kadınların Etkin Katılımı i&ccedil;in Yerel Fırsatların Geliştirilmesi Projesi kapsamında kadınların yerel y&ouml;netimlerde s&ouml;z sahibi olmasını ve her alanda g&uuml;&ccedil;lendirilmesini sağlayacak olan protokol&uuml; imzaladı.</span>
KADINLAR+YEREL+YÖNETİMLERLE+DAHA+GÜÇLÜ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Yeşilpınar Kadınları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Meryem Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Emeği Derneği Başkan Yardımcısı Yıldız Taş, Emekli-Sen Kadın Komisyonu Üyesi Fevziye Bilgin, Hatay Kent Kadın Konseyi Üyesi Mine Kılıç, Flower Proje Asistanı Duygu Çalış’ın da katılımıyla belediyelerle imzalanan protokolle Hatay ve ilçelerinde hizmet veren yerel yönetimler ile hak temelli çalışmalar yapan kadın örgütlerinin ve gruplarının işbirliğiyle kadınların her alanda güçlendirilmesi amaçlanıyor.Protokol imzalayacakları belediyelerde kadın meclis üyesi bulunması kriteri belirlediklerini söyleyen Yeşilpınar Kadınları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Meryem Kılıç, “Yerel yönetimlerle imzaladığımız protokol çerçevesinde kadınların yaşamını kolaylaştıracak birimlerin, kurumların oluşturulması, hazırlanacak stratejik planlarda toplumsal cinsiyet eşitliği ve buna ilişkin bütçeleme de dahil olmak üzere her türlü önlemin alınacağı yerel eylem planlarının yapılması, uygulanması ve izlenmesi konusunda işbirliği yapmayı hedefledik. Kadın örgütleri ve STK’lar olarak belediyelerden beklentilerimiz şunlardır: Belediyede toplumsal cinsiyet eşitliği yaklaşımının kurumsal olarak yaygınlaştırılması ve yerleştirilmesi, kadınların sosyo-ekonomik hayata katılımlarının desteklenmesi, evde ve sokakta şiddete uğrayan kadınların öncelikli ihtiyaçlarının karşılanması, kadın istihdamını destekleyici önlemler alınması, ev eksenli çalışan kadınların pazarlama ve güçlenme ihtiyaçlarının giderilmesi, karar mekanizmalarında kadın katılımını erkeklerle eşit düzeyde sağlanması, kentimizin rahat, temiz ve huzurlu bir yaşam kalitesine uygun hale getirilmesidir” dedi. Kadınların toplumsal yaşama katılması, üretim sürecinde yer alması ve daha fazla söz sahibi olmasını sağlayacak her türlü projeye destek vermeye hazır olduğu ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, “Erkek egemen bir toplumda kadınlar var olma mücadelesi veriyor. Aslında kadının bu mücadeleyi vermesinden çok, erkeklerin kadınlara o imkanları sunması gerekiyor. Kadın dernekleri ve grupları olarak sizlerin önerileriniz ufkumuzu açacak ve bize ışık tutacaktır. Arsuz Belediyesi olarak kadın kültür evi ve kadın kültür merkezi projelerimiz var. Eski belediye binaları ile ilgili sorun çözülür çözülmez kadınlarımıza bu alanları oluşturma konusunda gönüllüyüz. Bu kurumları açıp kadınlarımıza her türlü desteği sağlayacağız” dedi.
KADINLAR YEREL YÖNETİMLERLE DAHA GÜÇLÜ haberi 20 Kasım 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz f tarafından  355 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Muhabir
Şehir
KADINLAR YEREL YÖNETİMLERLE DAHA GÜÇLÜ haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 355 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
KADINLAR+YEREL+YÖNETİMLERLE+DAHA+GÜÇLÜ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
KADINLAR YEREL YÖNETİMLERLE DAHA GÜÇLÜ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 26 Nisan 2024 Cuma 05:35 https://firmarehberim.com/haber/belediye/kadinlar-yerel-yonetimlerle-daha-guclu--23685 #KADINLAR #YEREL #YÖNETİMLERLE #DAHA #GÜÇLÜ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #KADINLARYEREL #YERELYÖNETİMLERLE #YÖNETİMLERLEDAHA #DAHAGÜÇLÜ #KADINLARYERELYÖNETİMLERLEDAHAGÜÇLÜ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Kadinlar Yerel Yönetimlerle Daha Güçlü Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Kadinlar Yerel Yönetimlerle Daha Güçlü için Sıkça Sorulan Sorular
Kadinlar Yerel Yönetimlerle Daha Güçlü En Gücel Haberler
Kadinlar Yerel Yönetimlerle Daha Güçlü Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Kadinlar Yerel Yönetimlerle Daha Güçlü Firma Rehberi Nerde?
Kadinlar Yerel Yönetimlerle Daha Güçlü Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Kadinlar Yerel Yönetimlerle Daha Güçlü Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Kadinlar Yerel Yönetimlerle Daha Güçlü En Popüler Haber Listesi Nerede?
Kadinlar Yerel Yönetimlerle Daha Güçlü Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Kadinlar Yerel Yönetimlerle Daha Güçlü İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Kadinlar Yerel Yönetimlerle Daha Güçlü Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Kadinlar Yerel Yönetimlerle Daha Güçlü Son Güncellemeleri Neler?
Kadinlar Yerel Yönetimlerle Daha Güçlü Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Kadinlar Yerel Yönetimlerle Daha Güçlü Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Kadinlar Yerel Yönetimlerle Daha Güçlü Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?