KKTC ile Hatay arasındaki bağlar önemli googlepng

Hatay’da bir takım işadamlarıyla istişareler yapmak üzere ilimize gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, önceki gün program dahilinde Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ne de bir ziyaret gerçekleştirerek gazetecilerle bir araya geldi.
KKTC+ile+Hatay+arasındaki+bağlar+önemli Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Hataylı işadamlarıyla bir takım istişareler yapmak üzere Hatay’a gelen KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, protokol ziyaretlerinin ardından program dahilinde Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ne de bir ziyaret gerçekleştirdi.Bakan Dürüst ve beraberinde bulunan Kuzey Kıbrıslı gazetecileri Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen ve bazı yönetim kurulu üyeleri kapıda karşıladı. Daha sonra karşılamanın ardından basın mensuplarıyla bir araya gelerek bir basın toplantısı düzenleyen KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst yapılan çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi.Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen basın toplantısında ilk konuşmayı gerçekleştiren HGC Başkanı Ahmet Yetişen; “Yavru vatanımız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst’ün cemiyetimize yapmış olduğu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Kıbrıslı gazeteciler de bakanımızla birlikte cemiyetimize ziyarette bulundular. Kıbrıslı gazetecilerle birlikte inşallah önümüzdeki süreç içerisinde birlikte hareket ederiz. Yapmış olduğunuz nezaket ziyaretinden dolayı cemiyetimiz adına bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst; “KKTC ile Hatay arasında nasıl güçlü bir bağ oluşturabiliriz? Sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda neler yapılabilir? KKTC ile Hatay arasında kalıcı yatırımları hangi noktalara taşıyabiliriz? sorularına yanıt bulmak için Hatay’a bir ziyaret gerçekleştirdik. KKTC ile Hatay arasında kurulacak bağlar gerçekten çok önemli. İskenderun’da denizcilik alanında kayda değer yatırımlar ve işletmecilik anlayışı mevcut bulunmakta. Denizcilik alanında yerinde incelemelerde bulunmak, neler yapılabileceğini, bir araya gelebileceğimiz işadamlarıyla iletişim ulaştırma ve denizcilik alanlarında istişareler yapmak üzere Hatay’a bir ziyaret gerçekleştirdik.Gerek Hatay’ın faydalanabileceği, gerekse de Kuzey Kıbrıs’ın faydalanabileceği bir diyalog kurulması gerektiğine inanıyorum. Diyalog kurulmadığı zaman sonuçları ortaya koyabilmek ve şekillendirebilmek te mümkün değildir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşlarımız şunu iyi bilsinler ki, yavru vatan Kuzey Kıbrıs’ta bir avuç Türk asla anavatanından vazgeçmez, vazgeçemez ve vazgeçmeyecektir. Hangi hükümet olursa olsun biz anavatanımızdan çok memnunuz.” dedi.KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst’e yapılan ziyaretten dolayı Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen HGC’nin anı tabağı ve bayrağını hediye etti. Buna karşılık KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst yanında getirdiği Kıbrıs’a özgü el sanatlarından oluşan bir takım hediyeler verdi.Hatay Gazeteciler Cemiyeti Saymanı Zafer Sarı geçtiğimiz yıl içerisinde yayınladığı “Doğu’nun Kraliçesi Antakya” isimli kitabını KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst’e hediye ederken, bazı gazeteciler de kendi yayınladıkları dergi ve gazetelerini hediye etti.
KKTC ile Hatay arasındaki bağlar önemli haberi 16 Haziran 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Safari Avcilik adına Hatay / Antakya muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından  519 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
Şehir
KKTC ile Hatay arasındaki bağlar önemli haberi, Hatay Antakya Belediye Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 519 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
KKTC+ile+Hatay+arasındaki+bağlar+önemli Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
KKTC ile Hatay arasındaki bağlar önemli Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 26 Nisan 2024 Cuma 11:29 https://firmarehberim.com/haber/belediye/kktc-ile-hatay-arasindaki-baglar-onemli--25709 #KKTC #ile #Hatay #arasındaki #bağlar #önemli #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #KKTCile #ileHatay #Hatayarasındaki #arasındakibağlar #bağlarönemli #KKTCileHatayarasındakibağlarönemli #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Kktc Ile Hatay Arasındaki Bağlar Önemli Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Kktc Ile Hatay Arasındaki Bağlar Önemli için Sıkça Sorulan Sorular
Kktc Ile Hatay Arasındaki Bağlar Önemli En Gücel Haberler
Kktc Ile Hatay Arasındaki Bağlar Önemli Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Kktc Ile Hatay Arasındaki Bağlar Önemli Firma Rehberi Nerde?
Kktc Ile Hatay Arasındaki Bağlar Önemli Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Kktc Ile Hatay Arasındaki Bağlar Önemli Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Kktc Ile Hatay Arasındaki Bağlar Önemli En Popüler Haber Listesi Nerede?
Kktc Ile Hatay Arasındaki Bağlar Önemli Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Kktc Ile Hatay Arasındaki Bağlar Önemli İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Kktc Ile Hatay Arasındaki Bağlar Önemli Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Kktc Ile Hatay Arasındaki Bağlar Önemli Son Güncellemeleri Neler?
Kktc Ile Hatay Arasındaki Bağlar Önemli Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Kktc Ile Hatay Arasındaki Bağlar Önemli Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Kktc Ile Hatay Arasındaki Bağlar Önemli Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?