MAVİ GÖZLÜ DEV, 3 HAZİRAN’DA DEFNE’DE ANILACAK googlepng

Defne Belediyesi, Büyük Üstad Nazım Hikmet’i, ölümünün 54.yılında şiirlerle şarkılarla anacak.

Nazım Hikmet’in Bursa yıllarını gün yüzüne çıkartan ve üzerine kitap yazan Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç, Alikev ve Eğitim-İş Müzik Toplulukları’nın yer alacağı anma gecesi; 3 Haziran Cumartesi saat 20:00’de Sümerler Amfi Tiyatro’da gerçekleşecek.  Defne Belediyesi’nin bu yıl 2.sini düzenlediği ve yoğun katılımın beklendiği Nazım Hikmet’i Anma Gecesi etkinliğinin adı: “HAZİRANDA ÖLMEK ZOR”  GÜNEY ÖZKILINÇ KİMDİR? "Nâzım'ın Bursa Yılları" adlı eseriyle Eskişehir- Doğançayır Belediyesi ve Yazılı Kaya Şiir Yaprağı 2011 Nâzım Hikmet Araştırma Ödülü'nü alan Güney Özkılınç; yaptığı araştırmalar, incelemeler, yazdığı şiirler ve düzenlediği sergilerle biliniyor. ”Ağustos Baladı”(şiir), “Nâzım’ın Bursa Yılları” (inceleme-araştırma)  "Yüzümde Nâzım İzi Var" (öykülü albüm), "Kuş İzi"(şiir) eserleri ve “Bursa’nın Nâzım’ı” adlı fotoğraf sergisi ile Nazım Hikmet hakkında biriktirdiği eşsiz bilgilerle Defne’ye konuk olacak Güney Özkılınç, Nazım Hikmet’i Anma Gecesi’nde bir sunum gerçekleştirecek. Alikev ve Eğitim-İş Müzik Topluluklarının sahne alacağı gecede, Mavi Gözlü Dev ölümünün 54. Yılında anılacak. Halkın Nazım Hikmet sevgisini bildiğini ve bunu oldukça önemsediğini ifade eden Defne Belediye Başkanı Op.Dr. İbrahim Yaman; “Büyük üstad Nazım Hikmet’i saygıyla anacağımız bu özel gecede, değerli konuklarımız ve sevgili halkımızla olacağımız için gururluyuz. Sanata, şaire, şiire değer veren bir toplum olarak bu tür etkinliklerin birleştirici gücüne inanıyoruz. Sivil Toplum Örgütlerimizle müşterek yaptığımız çalışmalar bizim için önemli. Katkılarından ötürü Alikev ve Eğitim-İş Sendikası’na teşekkür ediyoruz. Haziran’da Ölmek Zor, 54 sene önce 3 Haziran’da aramızdan ayrılan Nazım Hikmet’i saygıyla anacağımız etkinliğimize tüm halkımızı bekliyoruz.” sözlerine yer verdi.
MAVİ GÖZLÜ DEV, 3 HAZİRAN’DA DEFNE’DE ANILACAK haberi 02 Haziran 2017 17:23 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Sapanlar İnşaat adına Hatay / Defne muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Belediyeler sektörüne eklenmiş olup  737 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
İlgili Sektör
Şehir
MAVİ GÖZLÜ DEV, 3 HAZİRAN’DA DEFNE’DE ANILACAK haberi, Hatay Defne Belediye Haberleri Hatay ili Defne ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 737 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
MAVİ+GÖZLÜ+DEV,+3+HAZİRAN’DA+DEFNE’DE+ANILACAK Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
MAVİ GÖZLÜ DEV 3 HAZİRAN’DA DEFNE’DE ANILACAK Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 03:10 https://firmarehberim.com/haber/belediye/mavi-gozlu-dev-3-haziranda-defnede-anilacak--164959 #MAVİ #GÖZLÜ #DEV #3 #HAZİRAN’DA #DEFNE’DE #ANILACAK #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #MAVİGÖZLÜ #GÖZLÜDEV, #DEV,3 #3HAZİRAN’DA #HAZİRAN’DADEFNE’DE #DEFNE’DEANILACAK #MAVİGÖZLÜDEV,3HAZİRAN’DADEFNE’DEANILACAK #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Mavi Gözlü Dev, 3 Haziran’da Defne’de Anilacak Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Mavi Gözlü Dev, 3 Haziran’da Defne’de Anilacak için Sıkça Sorulan Sorular
Mavi Gözlü Dev, 3 Haziran’da Defne’de Anilacak En Gücel Haberler
Mavi Gözlü Dev, 3 Haziran’da Defne’de Anilacak Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Mavi Gözlü Dev, 3 Haziran’da Defne’de Anilacak Firma Rehberi Nerde?
Mavi Gözlü Dev, 3 Haziran’da Defne’de Anilacak Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Mavi Gözlü Dev, 3 Haziran’da Defne’de Anilacak Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Mavi Gözlü Dev, 3 Haziran’da Defne’de Anilacak En Popüler Haber Listesi Nerede?
Mavi Gözlü Dev, 3 Haziran’da Defne’de Anilacak Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Mavi Gözlü Dev, 3 Haziran’da Defne’de Anilacak İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Mavi Gözlü Dev, 3 Haziran’da Defne’de Anilacak Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Mavi Gözlü Dev, 3 Haziran’da Defne’de Anilacak Son Güncellemeleri Neler?
Mavi Gözlü Dev, 3 Haziran’da Defne’de Anilacak Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Mavi Gözlü Dev, 3 Haziran’da Defne’de Anilacak Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Mavi Gözlü Dev, 3 Haziran’da Defne’de Anilacak Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?