REYHANLI'DA TEMİZLİK KAMPANYASI googlepng

- Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, turizmden daha çok pay almak için ilçeyi temiz tutmak gerektiğini söyledi.
REYHANLI+#39;DA+TEMİZLİK+KAMPANYASI+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Şanverdi, yaptığı açıklamada komşu ülkelerle vizenin kalkması nedeniyle, Cilvegözü Gümrük Kapısı ile yakın olan ilçeyi daha çok turistin ziyaret etmeye başladığını, buna göre önlemler aldıklarını kaydetti.      Tüm vatandaşların işyeri ve evlerinin önünü temiz tutmalarını isteyen Şanverdi, şöyle devam etti:      ''Turizmden daha çok pay almak için ilçemizi temiz tutmalıyız. Belediye olarak temizlik elemanları sayasını arttırdık, yeni araç gereçler satın aldık. Ancak, bunlar yeterli değil. Temizlik konusunda vatandaşların daha duyarlı davranmalarını bekliyoruz. İlçemize gelen yerli ve yabancı turistler burada çöp, moloz ve benzeri görüntü kirliliği ile karşılaşırsa bir daha ilçemize gelmeyi arzu etmez. Vatandaşlar, çöplerini mevcut bölgelere konulan çöp kutularına atmalarını ve belediye temizlik ekiplerinin çöpleri toplayacağı saatlere dikkat etmelerini bekliyoruz.''      Şanverdi, ilçeye girişin refüj ve kaldırımlarına yeni düzenleme yaptıklarını, sinyalizasyonların değiştirildiğini ayrıca yeni ağaçlar diktiklerini de sözlerini ekledi.  
REYHANLI'DA TEMİZLİK KAMPANYASI haberi 31 Ocak 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay /  2389 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
REYHANLI'DA TEMİZLİK KAMPANYASI haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2389 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
REYHANLI+#39;DA+TEMİZLİK+KAMPANYASI+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
REYHANLIveamp;#39;DA TEMİZLİK KAMPANYASI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 21 Eylül 2024 Cumartesi 22:12 https://firmarehberim.com/haber/belediye/reyhanlida-temizlik-kampanyasi--3094?id=3094&sayfa=8 #REYHANLIveamp;#39;DA #TEMİZLİK #KAMPANYASI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #REYHANLIveamp;#39;DATEMİZLİK #TEMİZLİKKAMPANYASI #REYHANLIveamp;#39;DATEMİZLİKKAMPANYASI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

ORTAK VAROLUŞ MOZAİĞİ GUINNESS REKORLAR KİTABI’NDA

EXPO 2021 Hatay’ın en önemli eserlerinden biri olan Ortak Varoluş Mozaiği, doğal mermer taşlarından yapılan en büyük taban mozaiği özelliğiyle Guinness Rekorlar Kitabı’ndaki yerine aldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Temmuz 2022 11:12
YAYLADAĞI’NDA 779 SPORCU İLE GENÇLİK VE SPOR ORGANİZASYONU

21. Geleneksel Yayladağı Kültür, Sanat, Çilek Festivali kapsamında gerçekleşen 2.Geleneksel Gençlik ve Spor Organizasyonu'nu başladı.

Mehmet Katırcıoğlu | 23 Temmuz 2022 15:37
ORTAK VAROLUŞ MOZAİĞİ’NE DÜNYA REKORU İNCELEMESİ

Guinness World Records Türkiye temsilcileri, EXPO 2021 Hatay'ın en önemli simgelerinden biri olan Ortak Varoluş Mozaiği'ni inceledi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 23 Temmuz 2022 15:23
Yeni Dörtyol Devlet Hastanesi Törenle Açıldı

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Avrupa Birliğinin finansal desteği, Sağlık Bakanlığımız ve Fransız Kalkınma Ajansı işbirliğiyle inşa edilen Yeni Dörtyol Devlet Hastanesinin açılış kurdelesini kesti.

Nejla Çetinoğlu | 17 Haziran 2022 13:11
YAYLADAĞI ESKİ HÜKÜMET KONAĞI BİNASININ YIKIMINA BAŞLANDI

Yayladağı İlçesi’nde uzun yıllar kaymakamlık ve resmi dairelere hizmeti veren eski Hükümet konağının yıkımına başlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 31 Mayıs 2022 16:44
HATAY GASTRONOMİ AKADEMİSİ’NDE EĞİTİMLER BAŞLADI

Hatay’ın yemek kültürünün gelişimine ve tanıtımına katkı sağlamak amacıyla EXPO 2021 Hatay’ın Antakya bölgesinde açılan Hatay Gastronomi Akademisi’nde eğitimler başladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Mayıs 2022 13:51
EXPO ALANLARINA GİRİŞLER ÜCRETSİZ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, EXPO alanlarına girişlerin ve alanlardaki programların ilerleyen günlerde de ücretsiz olacağını açıkladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Mayıs 2022 13:29
HATSU GENEL KURULU TOPLANDI

HATSU Genel Kurulu 2022 Mayıs ayı olağan toplantısının ilk oturumu Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fedai Yücedal başkanlığında gerçekleştirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Mayıs 2022 12:54
Tarihi ve Doğanın Görsel Şöleni Altınözü

Altınözü Belediyesi ve Mustafa Kemal Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve sinema bölümü ile organize ettiği Tarihi ve Doğanın Görsel Şöleni Altınözü” konulu fotoğraf yarışması yapılacak.

Ragibe Gülen | 14 Mayıs 2022 12:30
Arsuz’da Belediye ve Tapu Müdürlüğü Arasında Protokol

Arsuz Belediyesi ile Arsuz Tapu Müdürlüğü arasında, ‘Elektronik Ortamda Rayiç Değerlerinin Alınması’na ilişkin protokol imzalandı.

Nejla Çetinoğlu | 14 Mayıs 2022 11:32
Reyhanli&Amp;#39;Da Temizlik Kampanyasi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Reyhanli&Amp;#39;Da Temizlik Kampanyasi için Sıkça Sorulan Sorular
Reyhanli&Amp;#39;Da Temizlik Kampanyasi En Gücel Haberler
Reyhanli&Amp;#39;Da Temizlik Kampanyasi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Reyhanli&Amp;#39;Da Temizlik Kampanyasi Firma Rehberi Nerde?
Reyhanli&Amp;#39;Da Temizlik Kampanyasi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Reyhanli&Amp;#39;Da Temizlik Kampanyasi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Reyhanli&Amp;#39;Da Temizlik Kampanyasi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Reyhanli&Amp;#39;Da Temizlik Kampanyasi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Reyhanli&Amp;#39;Da Temizlik Kampanyasi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Reyhanli&Amp;#39;Da Temizlik Kampanyasi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Reyhanli&Amp;#39;Da Temizlik Kampanyasi Son Güncellemeleri Neler?
Reyhanli&Amp;#39;Da Temizlik Kampanyasi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Reyhanli&Amp;#39;Da Temizlik Kampanyasi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Reyhanli&Amp;#39;Da Temizlik Kampanyasi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?