SAHİLLERİMİZDEN HERGÜN BİR TON ÇÖP TOPLANIYOR googlepng

<strong>&nbsp;Hatay B&uuml;y&uuml;kşehir Belediyesi &Ccedil;evre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığının doğaya ve &ccedil;evreye katkıları s&uuml;r&uuml;yor. 1 Haziran itibariyle başlatılan deniz ve sahil temizliği hem Hatay halkının temiz bir ortamda denize girmesine imk&acirc;n verirken hem de deniz canlılarının nesillerini s&uuml;rd&uuml;rmesi a&ccedil;ısından &ouml;nem taşıyor.&nbsp;</strong>
SAHİLLERİMİZDEN+HERGÜN+BİR+TON+ÇÖP+TOPLANIYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Sadece deniz ve sahil temizliği ile yetinmeyen Büyükşehir Belediyesi bilinçlendirme çalışmalarından Caretta Carettaların korunmasına, yasadışı balık avlanmanın engellenmesine kadar birçok konuda çaba sarf ediyor. Yine deniz ve sahil temizliği konusunda denizin doğal bileşeni olan balıkçılarla bilinçlendirme çalışmaları da gerçekleştiriliyor. Başkan Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusun da çalışmalarına ara vermeden devam eden Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı personeli aynı zamanda tekne ile temizlik çalışması sırasında deniz dibinde fark ettiği yasadışı balık avlama kafeslerini topladı. Temiz Sahil Mavi Bir DenizBugüne kadar tespit edilen ve toplanan kafesler Tarım İl Müdürlüğü’ne teslim edildi. Hatay halkına yakışan temiz deniz ve sahiller için hafta sonu da çalışan personelin vatandaşlardan tek talebi daha fazla duyarlılık. Bir gün önce tertemiz edilen kumsalın bir gün sonra denize girmek için gelenlerin bıraktığı çöplerle eski haline geldiğini belirten personel bu şekilde hem emeklerin boşuna gittiğini hem de kalıcı bir temizlik sağlanamadığını ifade etti. “Temiz Bir Sahil, Mavi Bir Deniz” sloganıyla çalışmalarına devam eden ve her gün deniz ve sahillerden yaklaşık bir ton atık çöp toplayan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Medeniyetler şehri Hatay’a yakışan temiz deniz ve sahiller için vatandaşlardan duyarlı olunmasını, çöplerin çevreye atılmamasını istedi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ahmet Dolgun “1 Haziran itibariyle başlatmış olduğumuz deniz ve sahil temizlik çalışmaların da sezonun sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bu yıl hayata geçirdiğimiz bu projenin Hatay deniz ve sahillerine katkıları artık tartışmasız bir şekilde herkes tarafından biliniyor ve bu çalışmalar takdir ediliyor. Bu konuda halkımızdan yoğun bir şekilde teşekkür mesajları almaktayız. Bütün bunları değerlendirerek önümüzde ki yıl daha kapsamlı deniz ve sahil temizliği çalışması gerçekleştireceğiz” dedi.  
SAHİLLERİMİZDEN HERGÜN BİR TON ÇÖP TOPLANIYOR haberi 10 Eylül 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Mesut Mutlu tarafından  327 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Muhabir
Şehir
SAHİLLERİMİZDEN HERGÜN BİR TON ÇÖP TOPLANIYOR haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 327 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
SAHİLLERİMİZDEN+HERGÜN+BİR+TON+ÇÖP+TOPLANIYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
SAHİLLERİMİZDEN HERGÜN BİR TON ÇÖP TOPLANIYOR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 15 Mayıs 2024 Çarşamba 05:43 https://firmarehberim.com/haber/belediye/sahillerimizden-hergun-bir-ton-cop-toplaniyor--22984 #SAHİLLERİMİZDEN #HERGÜN #BİR #TON #ÇÖP #TOPLANIYOR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #SAHİLLERİMİZDENHERGÜN #HERGÜNBİR #BİRTON #TONÇÖP #ÇÖPTOPLANIYOR #SAHİLLERİMİZDENHERGÜNBİRTONÇÖPTOPLANIYOR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Sahillerimizden Hergün Bir Ton Çöp Toplaniyor Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Sahillerimizden Hergün Bir Ton Çöp Toplaniyor için Sıkça Sorulan Sorular
Sahillerimizden Hergün Bir Ton Çöp Toplaniyor En Gücel Haberler
Sahillerimizden Hergün Bir Ton Çöp Toplaniyor Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Sahillerimizden Hergün Bir Ton Çöp Toplaniyor Firma Rehberi Nerde?
Sahillerimizden Hergün Bir Ton Çöp Toplaniyor Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Sahillerimizden Hergün Bir Ton Çöp Toplaniyor Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Sahillerimizden Hergün Bir Ton Çöp Toplaniyor En Popüler Haber Listesi Nerede?
Sahillerimizden Hergün Bir Ton Çöp Toplaniyor Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Sahillerimizden Hergün Bir Ton Çöp Toplaniyor İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Sahillerimizden Hergün Bir Ton Çöp Toplaniyor Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Sahillerimizden Hergün Bir Ton Çöp Toplaniyor Son Güncellemeleri Neler?
Sahillerimizden Hergün Bir Ton Çöp Toplaniyor Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Sahillerimizden Hergün Bir Ton Çöp Toplaniyor Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Sahillerimizden Hergün Bir Ton Çöp Toplaniyor Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?