TARTAN VE KAPIŞMAK İKİLİSİ HATAYLILARLA BULUŞTU googlepng

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), sosyal ve kültürel organizasyonlar düzenleyerek vatandaşları buluşturduğu hafızalara kazınan kaliteli etkinliklere her geçen bir yenisini ekliyor.
TARTAN+VE+KAPIŞMAK+İKİLİSİ+HATAYLILARLA+BULUŞTU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

HBB ev sahipliğinde  Hatay Meclis Kültür Sanat Merkezi’nde herkese açık ve ücretsiz olarak Gazeteci- Yazar ve Televizyoncu Aynur Tartan ile Davranış Bilimleri Uzmanı- Yazar Aşkım Kapışmak; “Kalbin Anahtarı” Kavram Sohbetleri programı kapsamında Hataylılarla buluştu.Gerçekleştirdikleri sohbetlerde özellikle kavramların hayatımızdaki önemine dikkat çeken Tartan ve Kapışmak ikilisi, “Kavramlar bizim köklerimiz, bizi biz yapan değerlerimiz… Son zamanlarda onları unuttuk, içlerini boşalttık. Ama artık değişim zamanı! Kalplerimizin iyileştirici kavram sohbetlerine ihtiyacı var" yaklaşımıyla gündelik yaşamda karşılaşılan olay ve durumlara karşı farklı bakış açıları sundular.Aynur Tartan'ın gazeteci kimliği ile sorduğu, Aşkım Kapışmak'ın uzman gözüyle anlattığı etkinlikte, Tartan seyircilere “Dertleşeceğiz, biz anlatacağız siz dinleyeceksiniz, sonra siz anlatacaksınız biz dinleyeceğiz” diyerek karşılıklı sohbeti tadındaki programı başlattı. Davranışlar üxerindeki profesyonelliğini konuşturan Kapışmak ise ara ara verdiği örnekler ile salonu güldürürken stand-up gösterilerini aratmadı.İnsanların hem aşk yaşamları hem de gündelik hayatlarında neleri unuttukları gibi soruları yanıtlayan Kapışmak, insanların günümüzde narsist eğilimler taşıdığını belirterek, "İnsanlar artık en çok kendilerini seviyor. Kendini sev tabii ki ama narsist biçimde, ‘önce ben gelirim’ diyerek değil. Öte yandan sevilme kaygısı, hissetme arzusu artmış durumda. Toplumumuzda körü körüne sevmek var, sadakat yok, sorumluluk yok. Sevgi var güven yok.Yanlış seçimler yanlış kararlar alıyoruz. Bu adam veya kadın benim için ne ifade ediyor benim neyime iyi geliyor beni tamamlıyor mu diye düşünebilmeliyiz. İnsan, evlendiğinde eşinde aradığını bulamayınca çocuğunda aramaya başlıyor.Ayrıca merhamet ve şefkat kavramlarını da ele alan Kapışmak, “İnsanlar artık sadece temel duygularının peşinden koşuyor. Her şey artık aşk, cinsellik, saldırganlık üzerine kuruluyor. Futbol programları, gündüz kuşaklarındaki programlar bile saldırganlık üzerine. Bizim merhametimiz ve şefkatimiz sosyal medyada kaldı. Bir tweet ile baş sağlığı diliyoruz” ifadelerini kullanarak insanların geldiği noktanın üzücü olduğunu belirtti. Kapışmak, özellikle dikkat çektiği "İstişare yoksa istihare de yoktur" yaklaşımıyla birlik ve beraberliğin iletişim kanallarıyla güçleneceğini dile getirdi.Programın sonunda Tartan ve Kapışmak ikilisi bu güzide organizasyonun hazırlanmasına destekler sunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ettiler.Başkan Savaş, program sonunda yaptığı konuşmada eskiden evlerde ısınmak için tandır yakılırdı ve aile onun etrafında toplanır istişare yapılır hikayeler anlatılırdı. İletişimin birbirini anlamanın azaldığı bugünlerde, monotonlaşmaktan, ezberden kurtaran bu gecede bizlere güzel dersler veren Aynur Tartan ve Aşkım Kapışmak'a  teşekkür ederim" dedi.
TARTAN VE KAPIŞMAK İKİLİSİ HATAYLILARLA BULUŞTU haberi 18 Nisan 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Samandağ Eşitlik Ve Sosyal Haklar Derneği (Ses-Der) adına Hatay / Antakya muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  346 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
TARTAN VE KAPIŞMAK İKİLİSİ HATAYLILARLA BULUŞTU haberi, Hatay Antakya Belediye Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 346 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
TARTAN+VE+KAPIŞMAK+İKİLİSİ+HATAYLILARLA+BULUŞTU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
TARTAN VE KAPIŞMAK İKİLİSİ HATAYLILARLA BULUŞTU Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 26 Nisan 2024 Cuma 16:25 https://firmarehberim.com/haber/belediye/tartan-ve-kapismak-ikilisi-hataylilarla-bulustu--25100 #TARTAN #VE #KAPIŞMAK #İKİLİSİ #HATAYLILARLA #BULUŞTU #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #TARTANVE #VEKAPIŞMAK #KAPIŞMAKİKİLİSİ #İKİLİSİHATAYLILARLA #HATAYLILARLABULUŞTU #TARTANVEKAPIŞMAKİKİLİSİHATAYLILARLABULUŞTU #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Tartan Ve Kapişmak İkilisi Hataylilarla Buluştu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Tartan Ve Kapişmak İkilisi Hataylilarla Buluştu için Sıkça Sorulan Sorular
Tartan Ve Kapişmak İkilisi Hataylilarla Buluştu En Gücel Haberler
Tartan Ve Kapişmak İkilisi Hataylilarla Buluştu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Tartan Ve Kapişmak İkilisi Hataylilarla Buluştu Firma Rehberi Nerde?
Tartan Ve Kapişmak İkilisi Hataylilarla Buluştu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Tartan Ve Kapişmak İkilisi Hataylilarla Buluştu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Tartan Ve Kapişmak İkilisi Hataylilarla Buluştu En Popüler Haber Listesi Nerede?
Tartan Ve Kapişmak İkilisi Hataylilarla Buluştu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Tartan Ve Kapişmak İkilisi Hataylilarla Buluştu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Tartan Ve Kapişmak İkilisi Hataylilarla Buluştu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Tartan Ve Kapişmak İkilisi Hataylilarla Buluştu Son Güncellemeleri Neler?
Tartan Ve Kapişmak İkilisi Hataylilarla Buluştu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Tartan Ve Kapişmak İkilisi Hataylilarla Buluştu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Tartan Ve Kapişmak İkilisi Hataylilarla Buluştu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?