TAŞLARIN BÜYÜSÜ SERGİSİ googlepng

<span style="background-color:rgb(255, 255, 255); color:rgb(77, 74, 75); font-family:proxima_nova,arial,helvetica,sans-serif; font-size:13px">Antakya Belediyesi K&uuml;lt&uuml;r ve Sosyal İşler M&uuml;d&uuml;rl&uuml;ğ&uuml; b&uuml;nyesinde kurulan Sanatsal Mozaik Yapım kursu Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci&rsquo;nin katılımı ile ilk sergisini a&ccedil;tı.</span>
TAŞLARIN+BÜYÜSÜ+SERGİSİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Nisan ayında 13 kursiyer ile başlayan ve bugün itibariyle 30 kursiyere ulaşan Sanatsal Mozaik Yapım kursu, 69 eser ile açmış olduğu ilk sergisini Antakya’lı sanatseverlerin beğenisine sundu. Antakya Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile sürdürülen kursun sergisine Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Antakya Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ahmet Kocaoğlu, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ahmet Kocaoğlu açılışta yaptığı konuşmada; “ Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği yaparak böylesine önemli bir sanatı vatandaşlarımıza öğretme imkanı sunan Antakya Belediye Başkanımız Sayın İsmail Kimyeci’ye teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün bu güzel sergide emeği geçen tüm kursiyerlerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, ellerine, emeklerine sağlık diyorum.”Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci serginin açılışını gururla yaptıklarını ifade ettiği konuşmasında şu görüşlere yer verdi; “ Antakya Belediyesi çatısı altında 6 aylık kurs süresini tamamlayarak bu güzel serginin açılmasını sağlayan 30 kursiyerimize emeklerinden ve gayretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bu sergi bizler için bir ilk. Bundan sonraki süreçte de sanatsal kurslarımızı geliştirmeye devam edeceğiz. Kurs sürelerini tamamlayarak sanatçı olma yolunda en önemli adımları atan kursiyerlerimize bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Şehrimizin tarihi dokusunu, mimari ve kültürel anlamda sahip olduğu tüm güzellikleri bugünün bakış açısı ile geçmişi geleceğe taşıma noktasında el emeği, göz nuru bu eserlerde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun.”Başkan Kimyeci ve beraberindeki heyet konuşmaların ardından kurdele kesimi ile sergi açılışını gerçekleştirdiler. Paladium AVM zemin katta açılan Sanatsal Mozaik sergisini gezen Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci eserleri büyük bir hayranlıkla incelediğini ve gördüğü başarıdan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Başkan Kimyeci 3 gün sürecek olan sergiye tüm Antakyalıları beklediklerini ifade etti.Sanatsal Mozaik Yapım kursu öğretmeni Serap Akgöl etkinliğin sonunda Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’ye günün anısına kursiyerler tarafından yapılan Antakya Belediyesi logosunun mozaik tablosunu takdim etti.
TAŞLARIN BÜYÜSÜ SERGİSİ haberi 22 Eylül 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  283 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
TAŞLARIN BÜYÜSÜ SERGİSİ haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 283 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
TAŞLARIN+BÜYÜSÜ+SERGİSİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
TAŞLARIN BÜYÜSÜ SERGİSİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 03:08 https://firmarehberim.com/haber/belediye/taslarin-buyusu-sergisi--23093 #TAŞLARIN #BÜYÜSÜ #SERGİSİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #TAŞLARINBÜYÜSÜ #BÜYÜSÜSERGİSİ #TAŞLARINBÜYÜSÜSERGİSİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Taşlarin Büyüsü Sergisi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Taşlarin Büyüsü Sergisi için Sıkça Sorulan Sorular
Taşlarin Büyüsü Sergisi En Gücel Haberler
Taşlarin Büyüsü Sergisi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Taşlarin Büyüsü Sergisi Firma Rehberi Nerde?
Taşlarin Büyüsü Sergisi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Taşlarin Büyüsü Sergisi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Taşlarin Büyüsü Sergisi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Taşlarin Büyüsü Sergisi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Taşlarin Büyüsü Sergisi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Taşlarin Büyüsü Sergisi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Taşlarin Büyüsü Sergisi Son Güncellemeleri Neler?
Taşlarin Büyüsü Sergisi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Taşlarin Büyüsü Sergisi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Taşlarin Büyüsü Sergisi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?