TÜM PERSONELİMİZİN HAKLARINI KORUMAK ÖNCELİKLİ GÖREVLERİMİZDENDİR. ” googlepng

<span style="background-color:rgb(255, 255, 255); color:rgb(68, 68, 68); font-family:times new roman,serif; font-size:16px">Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Memur-Sen&rsquo;e bağlı Bem-Bir-Sen ile 104 memur personeli kapsayan sosyal denge tazminatı i&ccedil;in s&ouml;zleşme imzaladı.</span>
TÜM+PERSONELİMİZİN+HAKLARINI+KORUMAK+ÖNCELİKLİ+GÖREVLERİMİZDENDİR.+” Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Antakya Belediyesi ile Belediye ve Bem-Bir-Sen arasında, memurların ekonomik hayat koşullarının iyileştirilmesine yönelik 2015 yılı sosyal denge sözleşmesi imzalandı. Başkanlık makamında gerçekleştirilen imza protokolü törenine belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, Memur-Sen Hatay İl Başkanı Hasan Urhan, Bem-Bir-Sen Hatay Şube Başkanı Murat Başar ve Bem-Bir-Sen Kurum Temsilcisi Hasan Tutar katıldı.Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ve Bem-Bir-Sen Hatay Şube Başkanı Murat Başar’ın imza attıkları sözleşme kapsamında, belediyede çalışan 104 memur personele sosyal denge yardımı yapıldı. Sosyal denge sözleşmesine göre, memurların aylık maaşlarına verilebilecek en yüksek tavan fiyat olan net 618 TL zam yapıldı.Sözleşme; çalışan personelin sosyal, ekonomik ve kültürel düzeylerini yükseltmeyi, ekonomik ve sosyal haklarını koruyup geliştirmeyi, çalışan personelin moral gücünü artırarak daha verimli çalışmasını sağlamayı, bilgi ve becerisini geliştirmesini amaçlıyor.imza töreninde konuşan Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, sözleşmenin hayırlı olmasını diledi. Başkan Kimyeci konuşmasında tüm personellerinin haklarını korumanın, öncelikli görevleri olduğunu ifade ederken, Antakya Belediye Başkanı olarak her daim emeğe saygı gösterilmesini önemsediklerini dile getirdi. Bem-Bir-Sen Hatay Şube Başkanı Murat Başar ise Başkan Kimyeci’nin ilgisi ve desteğiyle iki yıl süreyle devam etmesi üzerine, çalışanların lehine bir toplu sözleşme yapıldığını söyledi.
TÜM PERSONELİMİZİN HAKLARINI KORUMAK ÖNCELİKLİ GÖREVLERİMİZDENDİR. ” haberi 16 Haziran 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Erkan Mutlu İnan tarafından  205 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
TÜM PERSONELİMİZİN HAKLARINI KORUMAK ÖNCELİKLİ GÖREVLERİMİZDENDİR. ” haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 205 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
TÜM+PERSONELİMİZİN+HAKLARINI+KORUMAK+ÖNCELİKLİ+GÖREVLERİMİZDENDİR.+” Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Tüm Personelimizin Haklarini Korumak Öncelikli Görevlerimizdendir. ” Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Tüm Personelimizin Haklarini Korumak Öncelikli Görevlerimizdendir. ” için Sıkça Sorulan Sorular
Tüm Personelimizin Haklarini Korumak Öncelikli Görevlerimizdendir. ” En Gücel Haberler
Tüm Personelimizin Haklarini Korumak Öncelikli Görevlerimizdendir. ” Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Tüm Personelimizin Haklarini Korumak Öncelikli Görevlerimizdendir. ” Firma Rehberi Nerde?
Tüm Personelimizin Haklarini Korumak Öncelikli Görevlerimizdendir. ” Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Tüm Personelimizin Haklarini Korumak Öncelikli Görevlerimizdendir. ” Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Tüm Personelimizin Haklarini Korumak Öncelikli Görevlerimizdendir. ” En Popüler Haber Listesi Nerede?
Tüm Personelimizin Haklarini Korumak Öncelikli Görevlerimizdendir. ” Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Tüm Personelimizin Haklarini Korumak Öncelikli Görevlerimizdendir. ” İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Tüm Personelimizin Haklarini Korumak Öncelikli Görevlerimizdendir. ” Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Tüm Personelimizin Haklarini Korumak Öncelikli Görevlerimizdendir. ” Son Güncellemeleri Neler?
Tüm Personelimizin Haklarini Korumak Öncelikli Görevlerimizdendir. ” Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Tüm Personelimizin Haklarini Korumak Öncelikli Görevlerimizdendir. ” Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Tüm Personelimizin Haklarini Korumak Öncelikli Görevlerimizdendir. ” Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?