TURİZM CANLANDIRACAK PROJEDE İMZALAR ATILDI‏ googlepng

<strong>Hatay B&uuml;y&uuml;kşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı &#39;&#39;HATAY- E TURİZM HARİTASI YAPILMASI&#39;&#39; adlı projeyi hayata ge&ccedil;iriyor. Hatay B&uuml;y&uuml;kşehir Belediyesi ve DOĞAKA ajansı ile ortak olarak y&uuml;r&uuml;t&uuml;lecek proje 27.07.2015 Pazartesi g&uuml;n&uuml; Saat 10:00&#39;da imzalandı.</strong><br /> &nbsp;
TURİZM+CANLANDIRACAK+PROJEDE+İMZALAR+ATILDI‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'nda görevli Hande Kilisli ve Merve Kaya'nın da içinde bulunduğu 5 kişilik proje ekibi, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ı HATMEK'te ziyaret etti. DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda DOĞAKA Kalkınma Kurul Üyesi olan Doç. Dr. Lütfü Savaş'a projenin Hatay için öneminden bahsetti. DOĞAKA Ajansı'nın gerçekleştirdiği 13. proje olan ''HATAY- E TURİZM HARİTASI YAPILMASI'' projesi, yerli ve yabancı turistlerin rehberlere ihtiyaç duymadan bölgeyi gezecek ve rotaları tanıyacak olmasına vurgu yapan Yıldız: '' Proje ekibine gerekli eğitimleri DOĞAKA ajansı olarak biz üstleniyoruz. 15 milyonluk bütçenin 7.3 milyon TL'si Hatay'a tahsis edilmiş bulunmakta. Büyükşehirle birlikte yürüteceğimiz projenin adı  ''HATAY- E TURİZM HARİTASI YAPILMASI'' olup proje bütçesi 507 bin TL olarak planlanmakta.  Biz Büyükşehir Belediyesi'nden destek olarak 126 bin TL istiyoruz. Ajansımız tarafından toplamda 32 projenin 18'ini Hatay'da gerçekleştireceğiz. Projenin amiral gemisi Antakya Belediye Parkı'nda bulunan bir binanın oluşturulup burada hoş geldiniz merkezi ve bununla birlikte turizmin alt yapısını geliştirmesi ve Turizmle ilgili ana arterlere belediyemizin de cevap vermesidir'' diyerek projenin tanıtımını yaptı. Kültür ve sosyal faaliyetlere önem veren Başkan Savaş: '' Turizm benim için çok önemli. Sadece ilçe belediyelerinin ve Kültür Daire Başkanlığı'nın turistleri ağırlamasını doğru bulmuyorum. Hep birlikte bir koordinasyon kurarak ve aynı konsept içerisinde bir proje ile bunu yapmak en güzeli . Ben hazırlıkta emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreç bu işi ciddiyetle götürmek çok önemli. Şu anda Büyük Park'ın girişinde nikah dairesi var. o nikah dairesini sökmek istiyoruz. Oraya çok şirin ve özgün bir şeyler yapmak istiyoruz. Yapmayı planladığımız projeler arasında sergi salonları, kafeler, aynı zamanda da gelen  misafirleri ilk olarak buradan memleketin tanıtımını yapacağımız bina inşa etmek istiyoruz. ''dedi. Antakya Atatürk Parkı'nın içine de Kültür Merkezi gibi bir yer yapılacağını söyleyen Savaş: '' Meydanda 500 kişilik bir salon yapacağız. Orada kültürel faaliyetlere ve nikahlara yer vereceğiz. Proje bitmiş durumda bu yaz ihalenin ardından da inşaata başlatacağız. Amacımız hem çok işgal etmeyen bir yer olması hem de Antakya- Defne'de sergi salonu olarak kullanabileceğimiz, kafelerin olabileceği, yazlık sinemaların da olacağı bir mekanı Hataylıların hizmetine sunmak.'' dedi.  Konuşmaların ardından DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş  karşılıklı olarak imza attılar.  
TURİZM CANLANDIRACAK PROJEDE İMZALAR ATILDI‏ haberi 05 Ağustos 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  207 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
TURİZM CANLANDIRACAK PROJEDE İMZALAR ATILDI‏ haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 207 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
TURİZM+CANLANDIRACAK+PROJEDE+İMZALAR+ATILDI‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
TURİZM CANLANDIRACAK PROJEDE İMZALAR ATILDI‏ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 26 Nisan 2024 Cuma 11:15 https://firmarehberim.com/haber/belediye/turizm-canlandiracak-projede-imzalar-atildi--22672 #TURİZM #CANLANDIRACAK #PROJEDE #İMZALAR #ATILDI‏ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #TURİZMCANLANDIRACAK #CANLANDIRACAKPROJEDE #PROJEDEİMZALAR #İMZALARATILDI‏ #TURİZMCANLANDIRACAKPROJEDEİMZALARATILDI‏ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Turizm Canlandiracak Projede İmzalar Atildi‏ Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Turizm Canlandiracak Projede İmzalar Atildi‏ için Sıkça Sorulan Sorular
Turizm Canlandiracak Projede İmzalar Atildi‏ En Gücel Haberler
Turizm Canlandiracak Projede İmzalar Atildi‏ Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Turizm Canlandiracak Projede İmzalar Atildi‏ Firma Rehberi Nerde?
Turizm Canlandiracak Projede İmzalar Atildi‏ Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Turizm Canlandiracak Projede İmzalar Atildi‏ Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Turizm Canlandiracak Projede İmzalar Atildi‏ En Popüler Haber Listesi Nerede?
Turizm Canlandiracak Projede İmzalar Atildi‏ Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Turizm Canlandiracak Projede İmzalar Atildi‏ İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Turizm Canlandiracak Projede İmzalar Atildi‏ Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Turizm Canlandiracak Projede İmzalar Atildi‏ Son Güncellemeleri Neler?
Turizm Canlandiracak Projede İmzalar Atildi‏ Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Turizm Canlandiracak Projede İmzalar Atildi‏ Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Turizm Canlandiracak Projede İmzalar Atildi‏ Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?