TURNUVANIN YÖNETMELİĞİ VE KURALLARI ELE ALINDI googlepng

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Hatay’ın anavatana katılışını 76. yıldönümü kutlamaları ve Hatay Festivali etkinlikleri kapsamında bu yıl 31.’si düzenlenecek olan Erhan Aksay Futbol Turnuvası müsabakalarının yönetmelik ve kuralları düzenlenen toplantıyla ele alındı.
TURNUVANIN+YÖNETMELİĞİ+VE+KURALLARI+ELE+ALINDI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Meclis Salonu'nda HBB Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi Başkanlığı Mehmet Mursaloğlu, Destek Hizmetler Daire Başkanı Ramazan Sever ve katılacak takımların temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıda, turnuvada mücadele edecek takımların takım listelerini 29 Nisan 2015 Çarşamba günü saat 17.00'ye kadar takım listelerini teslim etmediği gerektiği vurgulandı.Kamu kurum ve kuruluşları, dernek ile odaların katılımıyla ilginin her yıl arttığı turnuva, Antakya ve İskenderun olmak üzere iki grup şeklinde düzenlenecek.Antakya Grubu dahilinde, Antakya, Defne, Samandağ, Yayladağı, Altınözü, Kumlu, Reyhanlı, Kırıkhan ve Hassa ilçelerinden turnuvaya katılacak olan takımların maçları Antakya merkezde bulunan Antakya Nazım Koka Sahası'nda oynatılacak. İskenderun grubu dahilinde bulunan İskenderun, Belen, Payas, Dörtyol ve Erzin ilçelerinden turnuvaya katılacak olan takımların maçları ise İskenderun merkezde bulunan İskenderun  Sentetik Çim Yüzeyli Sahası'nda oynatılacak. Turnuvaya katılımın alt yaş sınırı 40(1975 doğumlu) olarak belirlenirken, turnuvaya katılacak olan takımlar, 37-40 (1976-1977-1978 doğumlu) yaşları arasında en fazla 5 oyuncuyu kontenjan olarak listesine alabilecek.Müsabakaya katılacak olan sporcularda aranan diğer şartlar şu şekilde sıralandı:-Turnuvaya katılacak oyuncuların birinci hedeflerinin centilmenlik ve spor yapma amacının olmasına dikkat edilecek.-Belgelemek kaydıyla, kurum müdürleri, temsilcileri ve oda başkanlarında yaş sınırı aranmayacak.Takımlarında bayan sporcu oynatılması durumunda bayan sporcunun yaş sınırı olmayacaktır.-Takımlar her oyuncu için sağlık raporu, kimlik fotokopileri ve iki fotoğrafı turnuva öncesi tertip kuruluna teslim etmek zorundadır.-Müsabakaya katılacak oyuncular müsabaka esnasında ibraz  etmek üzere, Hatay Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden (Antakya, İskenderun, Dörtyol, Samandağ, ve Kırıkhan'da sporcu kartı yapılmaktadır) herkes için spor kurum kuruluş sporcu kartı (lisansı) almış olacak. Antakya ve İskenderun'da yapılacak olan grup müsabakaları Temmuz ayının başında sona ermesi planlanırken, müsabakalar sonucunda ilk dört sırayı alan takımlar arasında Antakya ve İskenderun grupları arasında çapraz eşleşme (1.-4. takım ve 2.-3. takım şeklinde) yapılacak.Deplasmanlı eleme sistemine göre 2 maç oynatılarak bir üst tura geçecek olan takım belirlenecekken, Final maçı ile 3-4. lük maçı tek maç üzerinden oynanacak. Ayrıca takımlar aynı ilden çıktığı için eşitlik halinde deplasmanda atılan gol 2 gol olarak değerlendirilmeyecek.Turnuvaya katılımın ücretsiz olduğunun, katkı payının ve lisanslarda ücretlerin alınmayacağının bilgileri verildiği toplantıda Tertip Kurulu'na seçilen isimler şöyle yer aldı: Mehmet Savaş, Ahmet Ceylan, Hasan Seid Okay, Mehmet Erdoğan, Mehmet Karasu, Cemil Yıldız, Haluk Görün, Aykut Doğru, Fahri serdar Özal, İlhami Çankır, Kasım Türkeş.Düzenlenecek Erhan Aksay Futbol Turnuvası'nın sağlık sponsoru da Akademi Hastanesi oldu.   
TURNUVANIN YÖNETMELİĞİ VE KURALLARI ELE ALINDI haberi 23 Nisan 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay /  590 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
TURNUVANIN YÖNETMELİĞİ VE KURALLARI ELE ALINDI haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 590 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
TURNUVANIN+YÖNETMELİĞİ+VE+KURALLARI+ELE+ALINDI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
TURNUVANIN YÖNETMELİĞİ VE KURALLARI ELE ALINDI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 26 Nisan 2024 Cuma 22:49 https://firmarehberim.com/haber/belediye/turnuvanin-yonetmeligi-ve-kurallari-ele-alindi--21540 #TURNUVANIN #YÖNETMELİĞİ #VE #KURALLARI #ELE #ALINDI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #TURNUVANINYÖNETMELİĞİ #YÖNETMELİĞİVE #VEKURALLARI #KURALLARIELE #ELEALINDI #TURNUVANINYÖNETMELİĞİVEKURALLARIELEALINDI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Turnuvanin Yönetmeliği Ve Kurallari Ele Alindi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Turnuvanin Yönetmeliği Ve Kurallari Ele Alindi için Sıkça Sorulan Sorular
Turnuvanin Yönetmeliği Ve Kurallari Ele Alindi En Gücel Haberler
Turnuvanin Yönetmeliği Ve Kurallari Ele Alindi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Turnuvanin Yönetmeliği Ve Kurallari Ele Alindi Firma Rehberi Nerde?
Turnuvanin Yönetmeliği Ve Kurallari Ele Alindi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Turnuvanin Yönetmeliği Ve Kurallari Ele Alindi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Turnuvanin Yönetmeliği Ve Kurallari Ele Alindi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Turnuvanin Yönetmeliği Ve Kurallari Ele Alindi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Turnuvanin Yönetmeliği Ve Kurallari Ele Alindi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Turnuvanin Yönetmeliği Ve Kurallari Ele Alindi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Turnuvanin Yönetmeliği Ve Kurallari Ele Alindi Son Güncellemeleri Neler?
Turnuvanin Yönetmeliği Ve Kurallari Ele Alindi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Turnuvanin Yönetmeliği Ve Kurallari Ele Alindi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Turnuvanin Yönetmeliği Ve Kurallari Ele Alindi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?