Vatandaşın mağduriyeti en kısa sürede giderilecek googlepng

<span style="background-color:rgb(255, 255, 255); color:rgb(68, 68, 68); font-family:calibri,sans-serif; font-size:15px">Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ,2014 yılından &ouml;nce &nbsp;&ouml;nce belediyeye su borcunu &ouml;dediği &nbsp;halde Hatsu&rsquo;nun sisteminde&nbsp; o yıllara ait borcu g&ouml;z&uuml;ken vatandaşların sorununu &ccedil;&ouml;zmek i&ccedil;in HATSU Genel M&uuml;d&uuml;r&uuml; İsameddin &Ccedil;eker ile g&ouml;r&uuml;şt&uuml;.</span>
Vatandaşın+mağduriyeti+en+kısa+sürede+giderilecek Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Samandağ Belediyesine o yıllara ait kayıtlar Hatsu’ya sunuldu. Hatsu’ya verilen giriş datalarıyla ilgili böyle bir durumun oluştuğu ifade edildi. Burada kurumların herhangi bir kusuru yoktur. Tamamen teknik bir hatayla ilgili böyle bir durumun oluştuğu hatsu  en kısa sürede bu sorunu çözecektir. .Samandağ Belediye başkanı Mithat Nehir: ”  Bu konu çok hassas bir konudur. Vatandaşlarımız inanılmaz bir mağduriyet içindedir. Bazı vatandaşlarımız bu mağduriyetin giderilmesi ile ilgili belediyemize başvurdu. Bu dönem Hatsu için geçiş dönemidir. Teknik bir hatadan dolayı böyle bir mağduriyet yaşanmıştır.   Belediyemizde borcunu ödemiş olan vatandaşların bilgileri mevcuttur. Vatandaşlarımız hiçbir şekilde endişe etmesin, sistemimizde bulunan geçmişe ait dataları Hatsu’ya tekrar aktaracağız. Bizler bu konunun çözümüyle ilgili defalarca Hatsu ile görüşmeler yaptık Bizleri çok sıcak karşıladılar. Hatsu yönetimi de gereken adımları atıyor.Bu sorunu çözmek için bir çaba içine girdiler. Bu sorunu en kısa sürede  gidereceğiz.” dedi.Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir Hatsu  genel Müdürü ile görüşmesi yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Samandağ Belediye Hatsu işbirliğiyle bunun gibi sorunların en kısa sürede çözüleceği belirtildi.
Vatandaşın mağduriyeti en kısa sürede giderilecek haberi 14 Ağustos 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz f tarafından  322 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Muhabir
Şehir
Vatandaşın mağduriyeti en kısa sürede giderilecek haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 322 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Vatandaşın+mağduriyeti+en+kısa+sürede+giderilecek Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Vatandaşın mağduriyeti en kısa sürede giderilecek Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 26 Nisan 2024 Cuma 06:49 https://firmarehberim.com/haber/belediye/vatandasin-magduriyeti-en-kisa-surede-giderilecek--22785 #Vatandaşın #mağduriyeti #en #kısa #sürede #giderilecek #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Vatandaşınmağduriyeti #mağduriyetien #enkısa #kısasürede #süredegiderilecek #Vatandaşınmağduriyetienkısasüredegiderilecek #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Vatandaşın Mağduriyeti En Kısa Sürede Giderilecek Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Vatandaşın Mağduriyeti En Kısa Sürede Giderilecek için Sıkça Sorulan Sorular
Vatandaşın Mağduriyeti En Kısa Sürede Giderilecek En Gücel Haberler
Vatandaşın Mağduriyeti En Kısa Sürede Giderilecek Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Vatandaşın Mağduriyeti En Kısa Sürede Giderilecek Firma Rehberi Nerde?
Vatandaşın Mağduriyeti En Kısa Sürede Giderilecek Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Vatandaşın Mağduriyeti En Kısa Sürede Giderilecek Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Vatandaşın Mağduriyeti En Kısa Sürede Giderilecek En Popüler Haber Listesi Nerede?
Vatandaşın Mağduriyeti En Kısa Sürede Giderilecek Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Vatandaşın Mağduriyeti En Kısa Sürede Giderilecek İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Vatandaşın Mağduriyeti En Kısa Sürede Giderilecek Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Vatandaşın Mağduriyeti En Kısa Sürede Giderilecek Son Güncellemeleri Neler?
Vatandaşın Mağduriyeti En Kısa Sürede Giderilecek Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Vatandaşın Mağduriyeti En Kısa Sürede Giderilecek Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Vatandaşın Mağduriyeti En Kısa Sürede Giderilecek Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?