YENİ KOMBİNE KANAL AÇMA ARACI İLK HİZMETİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ googlepng

Antakya Belediyesi'nin yeni satın alarak bünyesine kazandırdığı, Akdeniz bölgesinde tek, Türkiye'nin sayılı belediyelerinde bulunma özelliği taşıyan ''Kombine Kanal Açma Aracı'' ilk hizmetini gerçekleştirdiği belirtildi
YENİ+KOMBİNE+KANAL+AÇMA+ARACI+İLK+HİZMETİNİ+GERÇEKLEŞTİRDİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

İlk icraatını Türkmenbaşı Caddesi'nde gerçekleştiren aracın yaptığı çalışmayı izleyen Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, amaçlarının hemşehrilerine en iyi kalitede hizmet sunmak olduğunu ifade etti.      Savaş, oldukça kapsamlı ve birçok farklı özelliği bulunan yeni araç ile kente daha da kaliteli hizmet verilmesinin amaçlandığını, belirterek şu ifadeleri kullandı:                     ''Hemşehrilerimize kaliteli hizmet sunmamıza vesile olacak ve böylesine zengin özellikleri bulunan yeni aracımızın ilk icraatını yerinde gözlemlemek üzere burada bulunuyoruz. Görev süremiz içinde makine araç filomuza yeni ve özellikli araçlar kazandırmaya devam ediyoruz. 1 milyon TL değerinde olan ancak etkin girişimlerimiz sonucu 600 bin TL'ye mal ettiğimiz ''Kombine Kanal Açma Aracı'' bugüne kadar Antakya Belediyesi makine araç parkımıza kazandırılan en kapsamlı özellikleri bulunan ve üst seviyede teknolojisi olan araç konumunda. Elektrik aydınlatması mevcut olmayan bir bölgede çalışma yaparken bünyesinde bulunan sistemle etrafı aydınlatabilme özelliğine sahip. Mevcut araçlar 3 metre derinliğe kadar ulaşabilirken yeni aracımız 15 metre derinliğe kadar müdahale edebiliyor.''      Mevcut araçlardan 5 kat daha güçlü özellikte bulunan bu aracın önceki araçların bir günde yapabildiği işi bir saat gibi kısa bir zamanda tamamlayabildiğini belirten Savaş, araç filosuna kazandırılan yeni iş makinesi ile kente daha da kaliteli hizmet sunma mutluluğuna erişeceklerini kaydetti.
YENİ KOMBİNE KANAL AÇMA ARACI İLK HİZMETİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ haberi 15 Eylül 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay /  4885 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
YENİ KOMBİNE KANAL AÇMA ARACI İLK HİZMETİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 4885 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
YENİ+KOMBİNE+KANAL+AÇMA+ARACI+İLK+HİZMETİNİ+GERÇEKLEŞTİRDİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
YENİ KOMBİNE KANAL AÇMA ARACI İLK HİZMETİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 30 Nisan 2024 Salı 12:10 https://firmarehberim.com/haber/belediye/yeni-kombine-kanal-acma-araci-ilk-hizmetini-gerceklestirdi--11827?id=11827&sayfa=2 #YENİ #KOMBİNE #KANAL #AÇMA #ARACI #İLK #HİZMETİNİ #GERÇEKLEŞTİRDİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #YENİKOMBİNE #KOMBİNEKANAL #KANALAÇMA #AÇMAARACI #ARACIİLK #İLKHİZMETİNİ #HİZMETİNİGERÇEKLEŞTİRDİ #YENİKOMBİNEKANALAÇMAARACIİLKHİZMETİNİGERÇEKLEŞTİRDİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DÖRTYOL BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Dörtyol Belediye Meclisi yeni yılın ilk meclis birleşimini Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanı Fadıl Keskin başkanlığında gerçekleştirdi.

Nejla Çetinoğlu | 06 Ocak 2023 15:50
SAMANDAĞ BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Samandağ Belediye Meclisi, 2023 yılının ilk toplantısını Samandağ Belediyesi Hizmet Binasında bulunan Toplantı Salonunda gerçekleştirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:45
BAŞKAN GüVEN’DEN, BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr. Lütfü Savaş’a Arsuz’da yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:21
BAŞKAN YILMAZ, TOKİ KURA ÇEKİM TÖRENİNE KATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 13 Eylül'de açıkladığı "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Hatay'da 1450 konutun hak sahibinin belirleneceği kura çekimine Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz katıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Ocak 2023 16:36
DOĞAL AFETLERDE HIZLI MÜDAHALE TATBİKATI

Hatay Büyükşehir Belediyesi Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi (AKOM) ekipleri, kent genelinde yaşanabilecek olası doğal afetlerde HBB birimlerinin hızlı ve doğru müdahalesini sağlamak ve koordinasyonu artırmak için tatbikat düzenledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Ocak 2023 13:39
ŞEHİT TEĞMENİN ADI BİLİM MERKEZİNDE YAŞATILIYOR

Defne Kaymakamı Kadir Okatan ve Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Defne Belediyesinin ilçeye kazandırdığı tesisleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 15:00
YAYLADAĞI’NDA DAMIZLIK KEÇİ VE TEKE HİBE DESTEĞİ VERİLDİ

Yayladağı Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra kırsal kalkınmaya da büyük önem veren Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, kalite ve verimin artması amacıyla küçükbaş hayvancılıkla uğraşan 42 aileye 882 adet damızlık keçi ve teke hibe desteği programına katıldı.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 03 Ocak 2023 14:46
Altınözü’nde Gençler Doğa Yürüyüşünde Buluştu

Altınözü Belediye Meclisi’nin aldığı kararla kurulan Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen doğa yürüyüşü yoğun katılım ile gerçekleşti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 13:31
CHP’Lİ 11 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KONYA’DA

Cumhuriyet Halk Partili 11 büyükşehir belediye başkanı Konya’da toplanı gerçekleştirdi.

Nejla Çetinoğlu | 03 Ocak 2023 13:19
ANTAKYA SEBZE VE MEYVE HALİNİN TEMELİ ATILDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Antakya Sebze ve Meyve Hali’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 12:48
Yeni Kombine Kanal Açma Araci İlk Hizmetini Gerçekleştirdi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Yeni Kombine Kanal Açma Araci İlk Hizmetini Gerçekleştirdi için Sıkça Sorulan Sorular
Yeni Kombine Kanal Açma Araci İlk Hizmetini Gerçekleştirdi En Gücel Haberler
Yeni Kombine Kanal Açma Araci İlk Hizmetini Gerçekleştirdi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Yeni Kombine Kanal Açma Araci İlk Hizmetini Gerçekleştirdi Firma Rehberi Nerde?
Yeni Kombine Kanal Açma Araci İlk Hizmetini Gerçekleştirdi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Yeni Kombine Kanal Açma Araci İlk Hizmetini Gerçekleştirdi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Yeni Kombine Kanal Açma Araci İlk Hizmetini Gerçekleştirdi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Yeni Kombine Kanal Açma Araci İlk Hizmetini Gerçekleştirdi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Yeni Kombine Kanal Açma Araci İlk Hizmetini Gerçekleştirdi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Yeni Kombine Kanal Açma Araci İlk Hizmetini Gerçekleştirdi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Yeni Kombine Kanal Açma Araci İlk Hizmetini Gerçekleştirdi Son Güncellemeleri Neler?
Yeni Kombine Kanal Açma Araci İlk Hizmetini Gerçekleştirdi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Yeni Kombine Kanal Açma Araci İlk Hizmetini Gerçekleştirdi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Yeni Kombine Kanal Açma Araci İlk Hizmetini Gerçekleştirdi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?