ANTAKYA'DA, ÖĞRENCİLERE CANLI PERFORMANS RESİM GÖSTERİSİ googlepng

Antakyalı Ressam Ali Taş, ''Maddeden Uzak Sanata Yakın Projesi'' kapsamında öğrencilere canlı performans resim gösterisi gerçekleştirdi. 
ANTAKYA+#39;DA,+ÖĞRENCİLERE+CANLI+PERFORMANS+RESİM+GÖSTERİSİ+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Taş, Özel Ata Kolejinde, Hatay Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliğiyle ilki geçen yıl yapılan projeye bu yıl da devam edeceklerini söyledi.      ''Maddeden Uzak Sanata Yakın Projesi''nin, ''24 Kasım Öğretmenler Günü''nde yeniden başlamasının çok anlamlı olduğunu ifade eden Taş, şöyle konuştu:      ''Sanatsever bir insan olduğuna inandığım valimizin yaptığım sunumlardan birini izlemesi halinde, inanıyorum ki, sık sık ifade ettikleri ve toplumsal yarar sağlayan can alıcı açıklamaların uygulamalı olarak sanatsal bir dille nasıl etkili yansıtıldığını yerinde görecek ve projeye olan inanç ve güvenleri daha da artacaktır. Muhtemelen valimizin bu durumda sponsor aramak zorunda bırakmadan projeye gereken desteğin verilmesini sağlayacağına inanıyorum.''      Taş, projeye destek veren sponsor firmalara teşekkür ederek, bireysel başarıların toplumsallaştırılması gerektiğini, ve bunun da bilimden, kültürden, sanattan geçtiğini belirtti.      Taş, daha sonra fırça kullanmadan canlı performans resim sergisini öğrencilere sundu.      Etkinliğe, Okul Müdürü Nevin Yalım, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 
ANTAKYA'DA, ÖĞRENCİLERE CANLI PERFORMANS RESİM GÖSTERİSİ haberi 24 Kasım 2010 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Eğitim kategorisine, ilgili firma Hatay /  2962 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ANTAKYA'DA, ÖĞRENCİLERE CANLI PERFORMANS RESİM GÖSTERİSİ haberi, Hatay Eğitim Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Eğitim kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2962 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ANTAKYA+#39;DA,+ÖĞRENCİLERE+CANLI+PERFORMANS+RESİM+GÖSTERİSİ+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ANTAKYAveamp;#39;DA ÖĞRENCİLERE CANLI PERFORMANS RESİM GÖSTERİSİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 18:47 https://firmarehberim.com/haber/egitim/antakyada-ogrencilere-canli-performans-resim-gosterisi--2034?id=2034&sayfa=10 #ANTAKYAveamp;#39;DA #ÖĞRENCİLERE #CANLI #PERFORMANS #RESİM #GÖSTERİSİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ANTAKYAveamp;#39;DA,ÖĞRENCİLERE #ÖĞRENCİLERECANLI #CANLIPERFORMANS #PERFORMANSRESİM #RESİMGÖSTERİSİ #ANTAKYAveamp;#39;DA,ÖĞRENCİLERECANLIPERFORMANSRESİMGÖSTERİSİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Eğitim Haberleri googlepng

Mühendisler İçin ‘Kep Atma’ Zamanı

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mühendislik ve Doğa Bilimi Fakültesi’nin mezun ve mezun adayı öğrencileri; İSTE Merkez Kampüste düzenlenen törenlerle ile geleceğe uğurlandı.

Mehmet Katırcıoğlu | 07 Haziran 2019 13:26
İSTE’nin Çiçeği Burnunda Turizmcileri Kep Attı

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Kep Atma Töreni’nde; belgelerini hocaları ile tek tek tokalaşarak alan çiçeği burnunda turizmciler, ailelerinin önünde keplerini havaya fırlatarak hayatlarında yeni bir sayfa açtı.

Nejla Çetinoğlu | 07 Haziran 2019 13:14
TÜBİTAK TEKNOUZAY BİLİM ŞENLİĞİ-2 MKÜ’de GERÇEKLEŞECEK.

TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında, Türkiye’de desteklenmeye hak kazanan 50 proje arasında bulunan Teknouzay Bilim Şenliği Projesi, Hatay İlinde gerçekleştirilen ilk ve tek 4007 projesi olma özelliğini taşımaktadır.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 01 Haziran 2019 11:51
TÜBİTAK BİLİM FUARI ETKİNLİĞİ

İskenderun Demirçelik Ortaokulu öğrencileri aylarca üzerinde çalıştıkları projeleri “4006 Tübitak Bilim Fuarı” nda sergiledi.

Nejla Çetinoğlu | 31 Mayıs 2019 14:52
BECERİKLİ RESAMLARDAN RESİM SERGİSİ

Turuçlu orta okulundan resim sergisi

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 31 Mayıs 2019 11:00
Vilayetler Anaokulundan Muhteşem Gala

Bir varmış bir yokmuş bir varmış bir yokmuş tadında bir yılın sonuna geldik.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Mayıs 2019 14:33
MKÜ MİMARLARI Uluslararası Tasarım Haftası'na katıldı.

MKÜ Mimarlık Fakültesi 8-10 Mayıs 2019 tarihlerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde dokuzuncusu düzenlenen Uluslararası Tasarım Haftası'na katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Mayıs 2019 11:24
ROBOTİK STEM Öğrenci Projeleri Sergisi Gerçekleşti

Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü (BÖTE) ve Fen Bilgisi Eğitimi Bölümü öğrencileri tarafından geliştirilen projelerin sergilendiği Robotik STEM öğrenci projeleri sergisi 21 Mayıs Salı günü Eğitim Fakültesinde gerçekleştirildi.

Mehmet Katırcıoğlu | 25 Mayıs 2019 11:16
9. Ulusal Özel Eğitim Öğrenci Kongresi Tamamlandı

9. Ulusal Özel Eğitim Öğrenci Kongresi 37 üniversiteden gelen ve çoğunluğunu özel eğitim bölümü öğrencilerinin oluşturduğu 820 öğrencinin katılımıyla üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Kongre süresince 83 sözlü 6 poster olmak üzere 89 bildiri sunuldu.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Mayıs 2019 16:14
MKÜ Mezunu İş Adamlarından İftar Yemeği

MKÜ Reyhanlı Meslek Yüksekokulu bahçesinde iftar yemeği düzenlendi. 270 öğrenci, 25 akademik ve idari personelin katıldığı iftar programı, Üniversitemizden mezun iş adamları tarafından finanse edildi.

Erkan Mutlu İnan | 22 Mayıs 2019 16:10
Antakya&Amp;#39;Da, Öğrencilere Canli Performans Resim Gösterisi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Antakya&Amp;#39;Da, Öğrencilere Canli Performans Resim Gösterisi için Sıkça Sorulan Sorular
Antakya&Amp;#39;Da, Öğrencilere Canli Performans Resim Gösterisi En Gücel Haberler
Antakya&Amp;#39;Da, Öğrencilere Canli Performans Resim Gösterisi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Antakya&Amp;#39;Da, Öğrencilere Canli Performans Resim Gösterisi Firma Rehberi Nerde?
Antakya&Amp;#39;Da, Öğrencilere Canli Performans Resim Gösterisi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Antakya&Amp;#39;Da, Öğrencilere Canli Performans Resim Gösterisi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Antakya&Amp;#39;Da, Öğrencilere Canli Performans Resim Gösterisi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Antakya&Amp;#39;Da, Öğrencilere Canli Performans Resim Gösterisi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Antakya&Amp;#39;Da, Öğrencilere Canli Performans Resim Gösterisi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Antakya&Amp;#39;Da, Öğrencilere Canli Performans Resim Gösterisi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Antakya&Amp;#39;Da, Öğrencilere Canli Performans Resim Gösterisi Son Güncellemeleri Neler?
Antakya&Amp;#39;Da, Öğrencilere Canli Performans Resim Gösterisi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Antakya&Amp;#39;Da, Öğrencilere Canli Performans Resim Gösterisi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Antakya&Amp;#39;Da, Öğrencilere Canli Performans Resim Gösterisi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?