BEDES TEN HATAY A KÜTÜPHANE VE MÜZİK ATÖLYESİ googlepng

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Beykoz Eğitim Destek Derneği (BEDES) ve hayırsever vatandaşlar tarafından Kisecik Şehit Bestami Güler Ortaokulu’na kazandırılan kütüphane ve müzik atölyesinin açılışına katıldı.

Gerçekleştirilen açılışa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yanı sıra, Beykoz Eğitim Destek Derneği üyeleri, okul öğretmenleri ve öğrenci velileri katılım gösterdi. “ASIL AMACIMIZ KİTAP OKUMA KÜLTÜRÜNÜ YAYMAK “ Beykoz Eğitim Destek Derneği Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Gülay Demirel, “Bugün burada derneğimizin üyeleri ile kütüphanemiz ve müzik atölyemizin açılışını gerçekleştirdik. Bizler okuma kültürünün yayılmasına katkıda bulunmak, okuyan ve nitelikli bir toplum yaratmak amacıyla bu çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Buradaki bütün kitaplar imece usulü toplandı. ‘ Meşale Anneler’ projemiz de var. Kadın günlerini kitap okuma günlerine çevirmeyi amaçlıyoruz. Bu okuma günlerinde anneler haftanın belirli günlerinde kitaplar okuyarak gündemi yorumluyor, beşeri ilişkilerini güçlendiriyorlar ve çocuklarına okuyan model oluyorlar. Aynı zamanda hiç kitapla buluşmamış anneler proje kapsamında yerel belediyelerden destek alarak etkinlikler ile desteklenmekteler. Bu değerli projemizi gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Bizleri buraya davet eden ve bu güzel projeye teşvik eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ederiz” dedi. Katılımcılar eşliğinde gerçekleştirilen açılışın ardından plaket takdimi gerçekleşirken, Başkan Savaş, Beykoz Eğitim Destek Derneği(BEDES), okul yönetimi ve öğrenci velileri ile hatıra fotoğraf çekildi.
BEDES TEN HATAY A KÜTÜPHANE VE MÜZİK ATÖLYESİ haberi 15 Kasım 2019 17:05 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Eğitim kategorisine, ilgili firma Hatay Büyükşehir Belediyesi adına Hatay / Hatay Merkez muhabirimiz Erkan Mutlu İnan tarafından Belediyeler sektörüne eklenmiş olup  200 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Sektör
BEDES TEN HATAY A KÜTÜPHANE VE MÜZİK ATÖLYESİ haberi, Hatay Hatay Merkez Eğitim Haberleri Hatay ili Hatay Merkez ilçesi mahallesinde Eğitim kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 200 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BEDES+TEN+HATAY+A+KÜTÜPHANE+VE+MÜZİK+ATÖLYESİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BEDES TEN HATAY A KÜTÜPHANE VE MÜZİK ATÖLYESİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 20 Mayıs 2024 Pazartesi 02:58 https://firmarehberim.com/haber/egitim/bedes-ten-hataya-kutuphane-ve-muzik-atolyesi--234383?id=234383&sayfa=10 #BEDES #TEN #HATAY #A #KÜTÜPHANE #VE #MÜZİK #ATÖLYESİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #BEDESTEN #TENHATAY #HATAYA #AKÜTÜPHANE #KÜTÜPHANEVE #VEMÜZİK #MÜZİKATÖLYESİ #BEDESTENHATAYAKÜTÜPHANEVEMÜZİKATÖLYESİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Eğitim Haberleri googlepng

Mühendisler İçin ‘Kep Atma’ Zamanı

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mühendislik ve Doğa Bilimi Fakültesi’nin mezun ve mezun adayı öğrencileri; İSTE Merkez Kampüste düzenlenen törenlerle ile geleceğe uğurlandı.

Mehmet Katırcıoğlu | 07 Haziran 2019 13:26
İSTE’nin Çiçeği Burnunda Turizmcileri Kep Attı

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Kep Atma Töreni’nde; belgelerini hocaları ile tek tek tokalaşarak alan çiçeği burnunda turizmciler, ailelerinin önünde keplerini havaya fırlatarak hayatlarında yeni bir sayfa açtı.

Nejla Çetinoğlu | 07 Haziran 2019 13:14
TÜBİTAK TEKNOUZAY BİLİM ŞENLİĞİ-2 MKÜ’de GERÇEKLEŞECEK.

TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında, Türkiye’de desteklenmeye hak kazanan 50 proje arasında bulunan Teknouzay Bilim Şenliği Projesi, Hatay İlinde gerçekleştirilen ilk ve tek 4007 projesi olma özelliğini taşımaktadır.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 01 Haziran 2019 11:51
TÜBİTAK BİLİM FUARI ETKİNLİĞİ

İskenderun Demirçelik Ortaokulu öğrencileri aylarca üzerinde çalıştıkları projeleri “4006 Tübitak Bilim Fuarı” nda sergiledi.

Nejla Çetinoğlu | 31 Mayıs 2019 14:52
BECERİKLİ RESAMLARDAN RESİM SERGİSİ

Turuçlu orta okulundan resim sergisi

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 31 Mayıs 2019 11:00
Vilayetler Anaokulundan Muhteşem Gala

Bir varmış bir yokmuş bir varmış bir yokmuş tadında bir yılın sonuna geldik.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Mayıs 2019 14:33
MKÜ MİMARLARI Uluslararası Tasarım Haftası'na katıldı.

MKÜ Mimarlık Fakültesi 8-10 Mayıs 2019 tarihlerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde dokuzuncusu düzenlenen Uluslararası Tasarım Haftası'na katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Mayıs 2019 11:24
ROBOTİK STEM Öğrenci Projeleri Sergisi Gerçekleşti

Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü (BÖTE) ve Fen Bilgisi Eğitimi Bölümü öğrencileri tarafından geliştirilen projelerin sergilendiği Robotik STEM öğrenci projeleri sergisi 21 Mayıs Salı günü Eğitim Fakültesinde gerçekleştirildi.

Mehmet Katırcıoğlu | 25 Mayıs 2019 11:16
9. Ulusal Özel Eğitim Öğrenci Kongresi Tamamlandı

9. Ulusal Özel Eğitim Öğrenci Kongresi 37 üniversiteden gelen ve çoğunluğunu özel eğitim bölümü öğrencilerinin oluşturduğu 820 öğrencinin katılımıyla üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Kongre süresince 83 sözlü 6 poster olmak üzere 89 bildiri sunuldu.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Mayıs 2019 16:14
MKÜ Mezunu İş Adamlarından İftar Yemeği

MKÜ Reyhanlı Meslek Yüksekokulu bahçesinde iftar yemeği düzenlendi. 270 öğrenci, 25 akademik ve idari personelin katıldığı iftar programı, Üniversitemizden mezun iş adamları tarafından finanse edildi.

Erkan Mutlu İnan | 22 Mayıs 2019 16:10
Bedes Ten Hatay A Kütüphane Ve Müzik Atölyesi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Bedes Ten Hatay A Kütüphane Ve Müzik Atölyesi için Sıkça Sorulan Sorular
Bedes Ten Hatay A Kütüphane Ve Müzik Atölyesi En Gücel Haberler
Bedes Ten Hatay A Kütüphane Ve Müzik Atölyesi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Bedes Ten Hatay A Kütüphane Ve Müzik Atölyesi Firma Rehberi Nerde?
Bedes Ten Hatay A Kütüphane Ve Müzik Atölyesi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Bedes Ten Hatay A Kütüphane Ve Müzik Atölyesi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Bedes Ten Hatay A Kütüphane Ve Müzik Atölyesi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Bedes Ten Hatay A Kütüphane Ve Müzik Atölyesi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Bedes Ten Hatay A Kütüphane Ve Müzik Atölyesi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Bedes Ten Hatay A Kütüphane Ve Müzik Atölyesi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Bedes Ten Hatay A Kütüphane Ve Müzik Atölyesi Son Güncellemeleri Neler?
Bedes Ten Hatay A Kütüphane Ve Müzik Atölyesi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Bedes Ten Hatay A Kütüphane Ve Müzik Atölyesi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Bedes Ten Hatay A Kütüphane Ve Müzik Atölyesi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?