Hatay PMYO'da yeni eğitim öğretim yılı başladı googlepng

-Hatay Valisi Lekesiz: ''Kendisini devletten daha güçlüymüş gibi göstermeye çalışan, bunu da korku ve sabotajla yapmaya çalışan tüm unsurlarla mücadele kararlılıkla devam edecek'' -Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Arslan: ''Türk Polis Teşkilatı 18 farklı ülkenin emniyet teşkilatına da personel yetiştiriyor. Bu da bizim için gurur verici bir tablo''
Hatay+PMYO+#39;da+yeni+eğitim+öğretim+yılı+başladı+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

- Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, başta terörle mücadele olmak üzere kendisini devletten daha güçlüymüş gibi göstermeye çalışan, bunu da korku ve sabotajla yapmaya çalışan tüm unsurlarla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini belirtti.      Hatay Polis Meslek Yüksek Okulu'nda (PMYO), 2011-2012 eğitim-öğretim yılına düzenlenen törenle başladı.      Vali Lekesiz, PMYO Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, polis teşkilatının ülkenin eğitim düzeyine uygun olarak her geçen gün suç ve suçluluk profilindeki değişmelere bağlı olarak eğitim çıtasını yükselttiğini ifade etti.      Her kurum ve kuruluşun kendini yenilemesi gerektiğini ifade eden Lekesiz, şunları kaydetti:      ''Dünyadaki değişimleri hepimiz iyi takip etmek durumundayız. Bilim ve teknolojinin gelişmesi, çağdaş insanın çevresini hızla etkilemekte ve hayatını değiştirmektedir. Bu değişikliklere ayak uydurabilmek, mesleğin özelliklerine uygun bilgi, beceri ve davranışlara sahip olunmasını zorunlu kılmaktadır. Bu aşamada polislerimizin hizmet alanının gereklerine göre yetişmeleri hepimizin ortak sorumluluğudur.      Bu anlamda, başta terörle mücadele olmak üzere kendisini devletten daha güçlüymüş gibi göstermeye çalışan, bunu da korku ve sabotajla yapmaya çalışan tüm unsurlarla mücadele kararlılıkla devam edecek.''      Yeni eğitim ve öğretim yılının ilk dersini veren Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Zühtü Arslan da konuşmasında, güvenlik güçlerine yönelik saldırılar nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını, bu nedenle PMYO'ların buruk açıldığını söyledi.      Bugün sadece Hatay'da değil, Türkiye'nin faklı bölgelerinde 26 Polis Meslek Yüksek Okulu'nda akademik yılın başladığını ifade eden Arslan, şöyle devam etti:      ''Tüm okullarda bu yıl 16 binin üzerinde öğrenci eğitim ve öğretim görecek. Yaklaşık her yıl 8 bin civarındaki öğrencimizi, polis okulundan mezun ediyoruz. Üniversite mezunu olan ve polisliği tercih eden öğrencilerimizle birlikte, yılda 10 bin civarında mezun veriyoruz. Dolayısıyla emniyet teşkilatına her yıl 18 bin civarında yeni polis memuru katılıyor.      Polis meslek yüksek okulları polis akademisinin bir parçası. Polis Akademisi Türkiye'nin güvenlik alanında eğitim ve öğretim hizmeti sunan Türk Polis Teşkilatına memur ve amir düzeyinde personel yetiştiren en önemli yüksek öğretim kurumlarından biri. Türk Polis Teşkilatı 18 farklı ülkenin emniyet teşkilatına da personel yetiştiriyor. Bu da bizim için gurur verici bir tablo. Şu anda Ankara Gölbaşı'nda 300'ün üzerinde yabancı öğrenci eğitim görüyor.''      Hatay Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Saim Öksüz ise bu yıl okulda 557 öğrencinin eğitim-öğretim göreceğini, yetiştirdikleri öğrencilerin ülkenin dört bir tarafında büyük bir özveri ve kahramanlıkla görevlerini sürdürdüğünü belirtti.      Öksüz, emniyet teşkilatının son yıllarda terör örgütü ve suç şebekelerine yönelik göstermiş olduğu olağanüstü başarılar nedeniyle hedef tahtasına konulduğunun da altını çizdi.
Hatay PMYO'da yeni eğitim öğretim yılı başladı haberi 04 Ekim 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Eğitim kategorisine, ilgili firma Hatay /  6117 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Hatay PMYO'da yeni eğitim öğretim yılı başladı haberi, Hatay Eğitim Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Eğitim kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 6117 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Hatay+PMYO+#39;da+yeni+eğitim+öğretim+yılı+başladı+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Eğitim Haberleri googlepng

Öğretmenlere Sürpriz Etkinlik

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Okul Müdürü Güliz Aslanyürek, 24 Kasım Öğretmenler Günü için özel etkinlik düzenledi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 16:07
ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ

Kabine sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan bir müjde de gençlere vererek, "Ailelerinin yaşadığı şehirlerden uzakta eğitim-öğretim gören üniversite öğrencilerimize, okullarına gidiş ve dönüşleri için ulaşım desteği sağlayacağız" dedi.

| 11 Ekim 2022 16:33
KIRTASİYE YARDIMI BAŞVURUSU E-DEVLET | Kırtasiye yardımı nedir, ne kadar, kimlere verilir? Kırtasiye yardımı başvuru şartları, gerekli belgeler

İlkokul, ortaokul ve liselerin açılmasında geri sayım devam ederken veli ve öğrencileri kırtasiye telaşı sardı. Kırtasiye malzemeleri almakta zorlanan kişiler ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın verdiği Kırtasiye Yardımı hakkında araştırmalara başladı. Peki kırtasiye yardımı nedir, ne kadar, kimlere verilir? Kırtasiye yardımı başvuru şartları nedir? İşte kırtasiye yardımı başvuru ekranı ve tüm detaylar haberimizde.

İkan Alkan Düşyolu | 31 Ağustos 2022 23:16
Okula Dönüş Başlıyor !

Yakında Okullar , ozel okullar , Kolejler , Anaokullar , Dershaneler , Kurs Yerleri ,Okul Servisleri açılıyor.

İkan Alkan Düşyolu | 30 Ağustos 2022 20:43
Teknofest’de Final Heyecanı Yaşanacak

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’te başarılara imza atmaya devam ediyor.

Nejla Çetinoğlu | 29 Temmuz 2022 16:06
NECMİ ASFUROĞLU OKULUNDAN BÜYÜK BAŞARI

23 ülkeden 195 sporcunun mücadele ettiği Avrupa Okullar Satranç Şampiyonasında Türkiye turnuvayı en başarılı ülke olarak tamamladığı şampiyonada Ülkemizi ve Okulumuzu temsilen öğrencimiz Nadiye BEREKETOĞLU başarı ile temsil etti.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 28 Temmuz 2022 18:29
HATAY’A GÜMÜŞ MADALYA BAHÇEŞEHİR’DEN

Ermenistan Erivan’da düzenlenen 63 ülke ve 237 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen 33. Uluslararası Biyoloji Olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil eden Bahçeşehir Koleji Hatay Kampüsü Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencisi Abdullah Akif ÇELİKKAYA gümüş madalya ile ülkemizi gururlandırdı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 16:31
Müdür Tecimen peruk yapım kursunu ziyaret etti

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, Başkanlığını Avukat Mehmet Yalçın’ın yaptığı Yayladağılılar Derneği bünyesinde kurulan peruk dikim kursunu ziyaret etti.

Ragibe Gülen | 15 Ocak 2022 11:51
10 FARKLI ÜLKEDEN KATILIMCILAR ROMANYA’DA BİR ARAYA GELDİLER

Avrupa Birliği Erasmus+ Programı kapsamında gerçekleştirilen “FundYour IDE+A” adlı gençlik çalışanlarına yönelik eğitim kursuna 3 (üç) gençlik çalışanımız katılarak Romanya’nın Costinesti şehrinde uygulamalı eğitim almışlardır.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 11 Aralık 2021 12:56
Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Hayıtlı Olsun

Antakya ilçe Milli Eğitim Müdürü olarak başarılı bir dönem geçiren Mesut Çerko, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 19 Ağustos 2021 16:18
Hatay Pmyo&Amp;#39;Da Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hatay Pmyo&Amp;#39;Da Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı için Sıkça Sorulan Sorular
Hatay Pmyo&Amp;#39;Da Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı En Gücel Haberler
Hatay Pmyo&Amp;#39;Da Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hatay Pmyo&Amp;#39;Da Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı Firma Rehberi Nerde?
Hatay Pmyo&Amp;#39;Da Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hatay Pmyo&Amp;#39;Da Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hatay Pmyo&Amp;#39;Da Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hatay Pmyo&Amp;#39;Da Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hatay Pmyo&Amp;#39;Da Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hatay Pmyo&Amp;#39;Da Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hatay Pmyo&Amp;#39;Da Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı Son Güncellemeleri Neler?
Hatay Pmyo&Amp;#39;Da Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hatay Pmyo&Amp;#39;Da Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hatay Pmyo&Amp;#39;Da Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?