HATAY'DA EĞİTİME HAYIRSEVER DESTEĞİ googlepng

 Vali Mehmet Celalettin Lekesiz, insanın sporda, sanatta, bilimde ve eğitimde iyi yetişmesinin ülkeye ve topluma yararlı olduğunu söyledi.
HATAY+#39;DA+EĞİTİME+HAYIRSEVER+DESTEĞİ+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Lekesiz, hayırsever iş adamı Recep Atakaş tarafından Dörtyol ilçesinde yaptırılacak 32 derslikli Dörtyol MMK Atakaş Endüstri Meslek Lisesi'nin protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, ülkede iyi yetişmiş iş bilenlerin sayısının az olduğunu belirtti.          işsizliğin azalması ve kalifiye eleman sayısının artması anlamında Meslek Liselerinin önemine değinen Lekesiz, ''Hayırseverimiz tarafından yaptırılacak olan meslek lisemiz gençlerimizin iyi yetişmesi için çok önemlidir. Buradan mezun olacak gençlerimiz sanayi sektöründe ihtiyaç olan iyi yetişmiş kalifiye elaman ihtiyacını karşılayacaktır. Yapılacak olan okulumuzun bölgemizin ve ülkemizin kalkınması adına çok önemli olduğuna inanıyorum.'' dedi.      Hayırsever işadamı Atakaş ta ülkede eğitimle ilgili sıkıntılar olduğunu belirterek, imkanı olan herkesin eğitime katkı vermesi gerektiğini kaydetti.      Genç nüfusa sahip Türkiye'de eğitimsiz ve mesleksizlerin olduğunun altını çizen Atakaş, ''Hatay demir-çelik sektöründe ülkenin önemli bir ihtiyacını karşılıyor. Ama bu sektörde çalışacak kalifiyeli elemanlara ihtiyacımız var. Bu sorunun giderilmesi ve mesleksiz olan gençlerimizin sayısın azalması adına bu okulu yaptırıyoruz.'' şeklinde konuştu.              10 milyon TL'ye mal olacak 32 derslikli okulun 24 ay içerisinde hizmete girmesinin hedeflendiği kaydedildi.      Konuşmalardan sonra, okul protokolü imzalandı.      Protokol törenine, MMK Atakaş Şirketi Genel Müdürü Sergey Usakov, Milli Eğitim Müdürü Cafer Tulmaç, Dörtyol Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin katıldılar.
HATAY'DA EĞİTİME HAYIRSEVER DESTEĞİ haberi 13 Nisan 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Eğitim kategorisine, ilgili firma Hatay /  3335 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HATAY'DA EĞİTİME HAYIRSEVER DESTEĞİ haberi, Hatay Eğitim Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Eğitim kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3335 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HATAY+#39;DA+EĞİTİME+HAYIRSEVER+DESTEĞİ+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HATAYveamp;#39;DA EĞİTİME HAYIRSEVER DESTEĞİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 22 Eylül 2024 Pazar 23:17 https://firmarehberim.com/haber/egitim/hatayda-egitime-hayirsever-destegi-4583?id=4583&sayfa=10 #HATAYveamp;#39;DA #EĞİTİME #HAYIRSEVER #DESTEĞİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #HATAYveamp;#39;DAEĞİTİME #EĞİTİMEHAYIRSEVER #HAYIRSEVERDESTEĞİ #HATAYveamp;#39;DAEĞİTİMEHAYIRSEVERDESTEĞİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Eğitim Haberleri googlepng

Kültür Lisesi ve Çubuklu ilköğretim el ele

Geçtiğimiz günlerde okulda düzenledikleri kermeste elde edilen gelir ile Samandağ Çubuklu İlkokuluna giden Kültür Temel Lisesi öğretmen ve öğrencileri anlamlı etkinlikleri ile bir kez daha tüm dikkatleri üzerlerinde topladılar.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 07 Haziran 2019 16:49
Sınav esnasında uygulayabileceğiniz 10 altın kural

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilecek olan, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için süre yaklaştı. Sınava hazırlık süreci bitip de sınava girildiğinde, yine yönetilmesi gereken bir sürecin olduğundan bahseden Lapsus Psikoloji ve Gelişim Atölyesi Kurucusu Uzman Klinik Psikolog Gonca Akkaya bu süreci doğru yönetebilmek adına 10 altın kuralı paylaştı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 07 Haziran 2019 15:10
Mühendisler İçin ‘Kep Atma’ Zamanı

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mühendislik ve Doğa Bilimi Fakültesi’nin mezun ve mezun adayı öğrencileri; İSTE Merkez Kampüste düzenlenen törenlerle ile geleceğe uğurlandı.

Mehmet Katırcıoğlu | 07 Haziran 2019 13:26
İSTE’nin Çiçeği Burnunda Turizmcileri Kep Attı

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Kep Atma Töreni’nde; belgelerini hocaları ile tek tek tokalaşarak alan çiçeği burnunda turizmciler, ailelerinin önünde keplerini havaya fırlatarak hayatlarında yeni bir sayfa açtı.

Nejla Çetinoğlu | 07 Haziran 2019 13:14
TÜBİTAK TEKNOUZAY BİLİM ŞENLİĞİ-2 MKÜ’de GERÇEKLEŞECEK.

TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında, Türkiye’de desteklenmeye hak kazanan 50 proje arasında bulunan Teknouzay Bilim Şenliği Projesi, Hatay İlinde gerçekleştirilen ilk ve tek 4007 projesi olma özelliğini taşımaktadır.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 01 Haziran 2019 11:51
TÜBİTAK BİLİM FUARI ETKİNLİĞİ

İskenderun Demirçelik Ortaokulu öğrencileri aylarca üzerinde çalıştıkları projeleri “4006 Tübitak Bilim Fuarı” nda sergiledi.

Nejla Çetinoğlu | 31 Mayıs 2019 14:52
BECERİKLİ RESAMLARDAN RESİM SERGİSİ

Turuçlu orta okulundan resim sergisi

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 31 Mayıs 2019 11:00
Vilayetler Anaokulundan Muhteşem Gala

Bir varmış bir yokmuş bir varmış bir yokmuş tadında bir yılın sonuna geldik.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Mayıs 2019 14:33
MKÜ MİMARLARI Uluslararası Tasarım Haftası'na katıldı.

MKÜ Mimarlık Fakültesi 8-10 Mayıs 2019 tarihlerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde dokuzuncusu düzenlenen Uluslararası Tasarım Haftası'na katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Mayıs 2019 11:24
ROBOTİK STEM Öğrenci Projeleri Sergisi Gerçekleşti

Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü (BÖTE) ve Fen Bilgisi Eğitimi Bölümü öğrencileri tarafından geliştirilen projelerin sergilendiği Robotik STEM öğrenci projeleri sergisi 21 Mayıs Salı günü Eğitim Fakültesinde gerçekleştirildi.

Mehmet Katırcıoğlu | 25 Mayıs 2019 11:16
Hatay&Amp;#39;Da Eğitime Hayirsever Desteği Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hatay&Amp;#39;Da Eğitime Hayirsever Desteği için Sıkça Sorulan Sorular
Hatay&Amp;#39;Da Eğitime Hayirsever Desteği En Gücel Haberler
Hatay&Amp;#39;Da Eğitime Hayirsever Desteği Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hatay&Amp;#39;Da Eğitime Hayirsever Desteği Firma Rehberi Nerde?
Hatay&Amp;#39;Da Eğitime Hayirsever Desteği Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hatay&Amp;#39;Da Eğitime Hayirsever Desteği Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hatay&Amp;#39;Da Eğitime Hayirsever Desteği En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hatay&Amp;#39;Da Eğitime Hayirsever Desteği Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hatay&Amp;#39;Da Eğitime Hayirsever Desteği İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hatay&Amp;#39;Da Eğitime Hayirsever Desteği Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hatay&Amp;#39;Da Eğitime Hayirsever Desteği Son Güncellemeleri Neler?
Hatay&Amp;#39;Da Eğitime Hayirsever Desteği Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hatay&Amp;#39;Da Eğitime Hayirsever Desteği Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hatay&Amp;#39;Da Eğitime Hayirsever Desteği Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?