MKÜ Öğrencilerinden Kurtarma Tatbikatı googlepng

MKÜ Hatay Sağlık Yüksekokulu Acil Yardım ve Afet Yönetimi öğrencileri, Hatay İl Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğüne bağlı UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi)’nin yapmış olduğu çalışmaları yerinde görmek ve doğada kurtarma çalışmaları tatbikatı yapmak üzere UMKE ekibini ziyaret ettiler.
MKÜ+Öğrencilerinden+Kurtarma+Tatbikatı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Acil Yardım ve Afet Yönetimi öğrencilerine, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü UMKE Sorumlusu Dr. Muhsin Yıldız, UMKE Birim Sorumlusu Murat Öztorun ve Tim Sorumlusu Burak Garip tarafından UMKE Ekiplerinin kuruluş amacı ve çalışma esasları ile iletişim konuları ve Hatay UMKE´nin kuruluşundan bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu yurt içi ve yurt dışı görevler ve çalışmaları hakkında bilgi, UMKE Acil Servis Araçları ve doğada kurtarma çalışmaları ile ilgili de uygulamalı eğitim verildi.Öğretim Görevlisi Mustafa Çekiç yönetimindeki 350 kişilik Acil Yardım ve Afet Yönetimi öğrencilerine 50 kişilik gruplar halinde UMKE Acil İl Afet Birim Deposu gezdirildi ve UMKE Dağ Arama Kurtarma Ekibi tarafından kullanılan tıbbi ve medikal malzemeler ile arama ve kurtarma vakalarında kullanılan teknik malzemelerin tanıtımı yapıldı.Öğretim Görevlisi Mustafa Çekiç etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Hatay ilimiz afetlerde birinci derece en riskli bölgeler arasında yer almaktadır. Afetlerde kayıplarımız ve acılarımızı azaltmak için Hatay İl Sağlık Müdürlüğü HATAY-UMKE gibi kurumlarımızla işbirliği yaparak öğrencilerimize farkındalık yaratmalıyız. Afetler hayatımızın bir gerçeğidir ve hazırlıklı olmayı gerektirir.” dedi.
MKÜ Öğrencilerinden Kurtarma Tatbikatı haberi 19 Nisan 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Eğitim kategorisine, ilgili firma Engin Tavukçuluk adına Hatay / Antakya muhabirimiz Nejla Çetinoğlu tarafından  2056 kişi tarafından okunmuş 2 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
Şehir
MKÜ Öğrencilerinden Kurtarma Tatbikatı haberi, Hatay Antakya Eğitim Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Eğitim kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2056 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
MKÜ+Öğrencilerinden+Kurtarma+Tatbikatı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
MKÜ Öğrencilerinden Kurtarma Tatbikatı Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 02 Mayıs 2024 Perşembe 02:12 https://firmarehberim.com/haber/egitim/mku-ogrencilerinden-kurtarma-tatbikati--25105?id=25105&sayfa=2 #MKÜ #Öğrencilerinden #Kurtarma #Tatbikatı #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #MKÜÖğrencilerinden #ÖğrencilerindenKurtarma #KurtarmaTatbikatı #MKÜÖğrencilerindenKurtarmaTatbikatı #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Eğitim Haberleri googlepng

Dijital Eğitimi Destekleme Projesi Başlıyor

İskenderun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ortak olduğu, Romanya’nın Targu Mures kentinde faaliyet gösteren Scoala Gimnaziala “Friedrich Schiller” okulu koordinatörlüğünde Erasmus+ “Think Global, Act Digital – Strong partnerships to support digital education” , “Küresel Düşün, Dijital Hareket Et, Dijital eğitimi desteklemek için güçlü ortaklıklar” isimli projenin başlangıç toplantısı 8/9 Temmuz 2021 tarihleri arasında Manisa’nın Salihli ilçesinde yapıldı. Toplantıya İtalya, İspanya, Hollanda, **

Erkan Mutlu İnan | 15 Temmuz 2021 13:01
İSTANBUL SÖZLEŞMESİ YAŞATIR

Hep demişimdir bir gülle yüzyıllık yara kapanmaz. Anısı kalır, acısı kalır, adı kalır... Bütün bir yıl kadınların ezilip hor görüldüğü, öldürüldüğü bu çağda bir gül vermek sizi iyi yapmadığı gibi düşünceli de yapmaz. Zira her türlü şiddet eylemine sessiz kalan da yapan kadar suçludur.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 20 Mart 2021 14:08
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ÖĞRENCİSİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Hatay Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi 11.sınıf öğrencisi Ada YILDIZ , TÜBİTAK 28. Bilim Olimpiyatları Fizik dalında 1.aşamasını, Türkiye de ilk 50 öğrenci arasına girerek kazandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 02 Mart 2021 15:30
DOLUP TAŞAN OKULLAR YETKİLİLER İÇİN UYARI OLMALIDIR

Gerekli miktarda aşı temin edilmediği ve dolayısıyla aşılama süreci belirlenen takvimde ilerleyemediği için korona ile mücadelenin sekteye uğradığı ülkemizde, eğitimde alınan yanlış kararlar da toplum sağlığı için ciddi tehditler barındırmaktadır.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 19 Şubat 2021 14:13
MERHABA EVREN VE POZİTİF ENERJİ

Başlangıçlar her zaman zordur. Yeni bir ev,yeni bir iş,yeni bir şehir,yeni bir insan.

Nejla Çetinoğlu | 18 Şubat 2021 19:46
BAYRAKDAR EĞİTİMDE YARIYILI DEĞERLENDİRDİ

Memur Sen Hatay İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Hatay 1 No‘lu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı hakkında açıklamalarda bulundu.

Mehmet Katırcıoğlu | 23 Ocak 2021 13:09
EĞİTİM-İŞ’ten Yarıyıl Değerlendirmesi

Eğitim-İş Hatay 1 Nolu Şube 2020-2021 eğitim öğretim yılı yarıyıl değerlendirme raporu yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 23 Ocak 2021 12:20
Defne ve Samandağ’a Fen Lisesi İstiyoruz

Kısa adı TÖB SEN olan Öğretmenler Birliği Sendikası ve Defne Değişim Hareketi ortak açıklamasında, ilimiz Defne ile Samandağ ilçelerinde acil ihtiyaç olan Fen Liselerinin kurulması istendi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 22 Ocak 2021 16:52
YÜZ YÜZE SINAVLAR ERTELENDİ

Yüz yüze sınavlar ertelendi. Karne notu için MEB'in daha önce duyurduğu sınavlar yarıyıl tatili sonrasına ertelendi.

| 25 Aralık 2020 15:14
Latife Hanım Anaokulunda Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Hatay Latife Hanım Anaokulu Maydanoz sınıfı 29 Ekim Cumhuriyet bayramını coşkuyla kutladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 30 Ekim 2020 12:26
Mkü Öğrencilerinden Kurtarma Tatbikatı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Mkü Öğrencilerinden Kurtarma Tatbikatı için Sıkça Sorulan Sorular
Mkü Öğrencilerinden Kurtarma Tatbikatı En Gücel Haberler
Mkü Öğrencilerinden Kurtarma Tatbikatı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Mkü Öğrencilerinden Kurtarma Tatbikatı Firma Rehberi Nerde?
Mkü Öğrencilerinden Kurtarma Tatbikatı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Mkü Öğrencilerinden Kurtarma Tatbikatı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Mkü Öğrencilerinden Kurtarma Tatbikatı En Popüler Haber Listesi Nerede?
Mkü Öğrencilerinden Kurtarma Tatbikatı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Mkü Öğrencilerinden Kurtarma Tatbikatı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Mkü Öğrencilerinden Kurtarma Tatbikatı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Mkü Öğrencilerinden Kurtarma Tatbikatı Son Güncellemeleri Neler?
Mkü Öğrencilerinden Kurtarma Tatbikatı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Mkü Öğrencilerinden Kurtarma Tatbikatı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Mkü Öğrencilerinden Kurtarma Tatbikatı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?