Özel Defne Kolejinde Mezuniyet Coşkusu googlepng

Özel Defne Koleji eğitim sürecini mezuniyet töreni ile noktaladı.

Son kez öğretmenleriyle buluşan öğrenciler, tüm dünyayı tehlike altına alan COVİD-19 salgını kapsamında uygulanan tedbirler nedeniyle mezuniyet törenine ateş ölçümleri ve maske kontrolleri yapıldıktan sonra sosyal mesafeye uygun bir şekilde hazırlanmış olan oturma planına alındı. Okul Genel Müdürü Soner Eskiocak’ın ve mezuniyet komisyonunun organize ettiği; Anadolu ve Fen lisesi Müdürü Yusuf Çiçek’inyönettiği “ Mezuniyet Töreni” saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başladı ve Genel Koordinatör Serdal KESKİN’in konuşmasıyla devam etti. Okul birincilerinin Plaket Merasiminin ardından eğitimdeki devamlılığı sembolize eden Bayrak- Flama Devir Teslim Töreni Beden Eğitimi Öğretmeni Tolga YOĞUN yönetiminde yapıldı. Okul birincileri Ortaokuldan Metehan BAŞIBÜYÜK, Anadolu lisesinden İpek BİLAL ve Sağlık lisesinden Hatice İnci DOĞAN’ın konuşmalarının ardından Birincilerinin Yaş Kütüğüne İsimlerini Çakması ile tören devam etti.Bu konuşmalarda özellikle “Defne Koleji”den mezun olduğu için büyük bir gurur duyduğunu belirten okul birincilerimizin okulumuza veda içerikli konuşması, öğretmenlerinin ve ailelerinin duygulanmasına neden oldu. Mezun öğrencileriçin Okul Kurucu Temsilcisi Sayın Murşit KESKİN anlamlı bir konuşma gerçekleştirdi ve akabinde geleceğimizin teminatı mezunlara Mezuniyet Belgelerinin verilmesi için öğrenciler anons edildi.Biyoloji Öğretmeni Feyza DEMİR önderliğinde hazırlanılmış olan “Tüm öğrencilerin Ataya Söz’ü”  yemininin hep bir ağızdan söylenmesinin ardından kepler coşkuyla havaya atıldı.
Özel Defne Kolejinde Mezuniyet Coşkusu haberi 23 Temmuz 2020 12:27 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Eğitim kategorisine, ilgili firma Özel Defne Sağlık Koleji adına Hatay / Hatay Merkez muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Kolejler sektörüne eklenmiş olup  314 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Sektör
Özel Defne Kolejinde Mezuniyet Coşkusu haberi, Hatay Hatay Merkez Eğitim Haberleri Hatay ili Hatay Merkez ilçesi mahallesinde Eğitim kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 314 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Özel+Defne+Kolejinde+Mezuniyet+Coşkusu Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Özel Defne Kolejinde Mezuniyet Coşkusu Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 04 Mayıs 2024 Cumartesi 21:46 https://firmarehberim.com/haber/egitim/ozel-defne-kolejinde-mezuniyet-coskusu-235138?id=235138&sayfa=2 #Özel #Defne #Kolejinde #Mezuniyet #Coşkusu #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #ÖzelDefne #DefneKolejinde #KolejindeMezuniyet #MezuniyetCoşkusu #ÖzelDefneKolejindeMezuniyetCoşkusu #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Eğitim Haberleri googlepng

Dijital Eğitimi Destekleme Projesi Başlıyor

İskenderun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ortak olduğu, Romanya’nın Targu Mures kentinde faaliyet gösteren Scoala Gimnaziala “Friedrich Schiller” okulu koordinatörlüğünde Erasmus+ “Think Global, Act Digital – Strong partnerships to support digital education” , “Küresel Düşün, Dijital Hareket Et, Dijital eğitimi desteklemek için güçlü ortaklıklar” isimli projenin başlangıç toplantısı 8/9 Temmuz 2021 tarihleri arasında Manisa’nın Salihli ilçesinde yapıldı. Toplantıya İtalya, İspanya, Hollanda, **

Erkan Mutlu İnan | 15 Temmuz 2021 13:01
İSTANBUL SÖZLEŞMESİ YAŞATIR

Hep demişimdir bir gülle yüzyıllık yara kapanmaz. Anısı kalır, acısı kalır, adı kalır... Bütün bir yıl kadınların ezilip hor görüldüğü, öldürüldüğü bu çağda bir gül vermek sizi iyi yapmadığı gibi düşünceli de yapmaz. Zira her türlü şiddet eylemine sessiz kalan da yapan kadar suçludur.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 20 Mart 2021 14:08
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ÖĞRENCİSİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Hatay Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi 11.sınıf öğrencisi Ada YILDIZ , TÜBİTAK 28. Bilim Olimpiyatları Fizik dalında 1.aşamasını, Türkiye de ilk 50 öğrenci arasına girerek kazandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 02 Mart 2021 15:30
DOLUP TAŞAN OKULLAR YETKİLİLER İÇİN UYARI OLMALIDIR

Gerekli miktarda aşı temin edilmediği ve dolayısıyla aşılama süreci belirlenen takvimde ilerleyemediği için korona ile mücadelenin sekteye uğradığı ülkemizde, eğitimde alınan yanlış kararlar da toplum sağlığı için ciddi tehditler barındırmaktadır.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 19 Şubat 2021 14:13
MERHABA EVREN VE POZİTİF ENERJİ

Başlangıçlar her zaman zordur. Yeni bir ev,yeni bir iş,yeni bir şehir,yeni bir insan.

Nejla Çetinoğlu | 18 Şubat 2021 19:46
BAYRAKDAR EĞİTİMDE YARIYILI DEĞERLENDİRDİ

Memur Sen Hatay İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Hatay 1 No‘lu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı hakkında açıklamalarda bulundu.

Mehmet Katırcıoğlu | 23 Ocak 2021 13:09
EĞİTİM-İŞ’ten Yarıyıl Değerlendirmesi

Eğitim-İş Hatay 1 Nolu Şube 2020-2021 eğitim öğretim yılı yarıyıl değerlendirme raporu yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 23 Ocak 2021 12:20
Defne ve Samandağ’a Fen Lisesi İstiyoruz

Kısa adı TÖB SEN olan Öğretmenler Birliği Sendikası ve Defne Değişim Hareketi ortak açıklamasında, ilimiz Defne ile Samandağ ilçelerinde acil ihtiyaç olan Fen Liselerinin kurulması istendi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 22 Ocak 2021 16:52
YÜZ YÜZE SINAVLAR ERTELENDİ

Yüz yüze sınavlar ertelendi. Karne notu için MEB'in daha önce duyurduğu sınavlar yarıyıl tatili sonrasına ertelendi.

| 25 Aralık 2020 15:14
Latife Hanım Anaokulunda Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Hatay Latife Hanım Anaokulu Maydanoz sınıfı 29 Ekim Cumhuriyet bayramını coşkuyla kutladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 30 Ekim 2020 12:26
Özel Defne Kolejinde Mezuniyet Coşkusu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Özel Defne Kolejinde Mezuniyet Coşkusu için Sıkça Sorulan Sorular
Özel Defne Kolejinde Mezuniyet Coşkusu En Gücel Haberler
Özel Defne Kolejinde Mezuniyet Coşkusu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Özel Defne Kolejinde Mezuniyet Coşkusu Firma Rehberi Nerde?
Özel Defne Kolejinde Mezuniyet Coşkusu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Özel Defne Kolejinde Mezuniyet Coşkusu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Özel Defne Kolejinde Mezuniyet Coşkusu En Popüler Haber Listesi Nerede?
Özel Defne Kolejinde Mezuniyet Coşkusu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Özel Defne Kolejinde Mezuniyet Coşkusu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Özel Defne Kolejinde Mezuniyet Coşkusu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Özel Defne Kolejinde Mezuniyet Coşkusu Son Güncellemeleri Neler?
Özel Defne Kolejinde Mezuniyet Coşkusu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Özel Defne Kolejinde Mezuniyet Coşkusu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Özel Defne Kolejinde Mezuniyet Coşkusu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?