18 MART ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ googlepng

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner, ''Dün bağımsızlığına kast eden düşman orduları karşısında kanının son damlasına kadar çarpışan Mehmetçikle bugün aynı yüksek ruha sahip Türk Silahlı Kuvvetleri, üstün bir vazife bilinci, disiplini, güçlü yapısı ve nitelikli personeliyle ulusunun hizmetinde; ülkesinde huzur ve güvenin, bölgesinde de barışın teminatı olmaya devam etmektedir'' dedi.
18+MART+ÇANAKKALE+DENİZ+ZAFERİ+VE+ŞEHİTLERİ+ANMA+GÜNÜ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Orgeneral Koşaner'in, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesaj, Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yayımlandı.      Mesajına, ''Türk Silahlı Kuvvetlerinin Değerli Mensupları'' diyerek başlayan Orgeneral Koşaner, bugün Türk ulusunun onur mücadelesi Çanakkale Zaferi'nin 96. yıl dönümünü kutlamanın ve vatan uğruna canını feda eden aziz şehitleri anmanın gurur ve heyecanının yaşandığını belirtti.      Sonuçları ile Türk ve dünya tarihinin akışını değiştiren Çanakkale Zaferi'nin, Türk ulusuna sağladığı özgüvenle bağımsızlık mücadelesinin meşalesini tutuşturduğunu ifade eden Orgeneral Koşaner, bu zaferin Ebedi Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ü Türk ulusunun lideri olarak tarih sahnesine çıkardığını kaydetti.      Sahip olduğu yüksek ruh ve en zor şartlar altında dahi sergilediği kahramanlıklarla, Sarıkamış'tan Çanakkale'ye, Sakarya'dan Dumlupınar'a, eşine az rastlanacak mücadeleler veren Mehmetçik'in, bağımsızlık tutkusunun, vatan ve ulus sevgisinin ne denli büyük değerler olduğunu, bu uğurda seve seve ölüme koşarak gösterdiğini belirten Orgeneral Koşaner, şöyle devam etti:      ''Dün, bağımsızlığına kast eden düşman orduları karşısında kanının son damlasına kadar çarpışan Mehmetçikle bugün aynı yüksek ruha sahip Türk Silahlı Kuvvetleri, üstün bir vazife bilinci, disiplini, güçlü yapısı ve nitelikli personeliyle ulusunun hizmetinde; ülkesinde huzur ve güvenin, bölgesinde de barışın teminatı olmaya devam etmektedir.      Vatan uğruna verdikleri mücadelede bayraklaşarak gelecek nesillere muhtaç olduğu kudreti aşılayan kahraman şehitlerimizle; Çanakkale'de Türk milletinin üzerine bir güneş gibi doğan ve Kurtuluş Savaşı'ndan zaferle çıkarak cumhuriyetimizin kurulmasını sağlayan Ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını; vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve cumhuriyetimizin korunması için canını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi, 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle bugün bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anar; tarihi boyunca ordusuna her zaman güvenen ve destek olan yüce ulusumuza şükranlarımı sunarım.''
18 MART ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ haberi 18 Mart 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Genel kategorisine, ilgili firma Hatay /  5890 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
18 MART ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ haberi, Hatay Genel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Genel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 5890 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
18+MART+ÇANAKKALE+DENİZ+ZAFERİ+VE+ŞEHİTLERİ+ANMA+GÜNÜ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
18 MART ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 02 Mayıs 2024 Perşembe 19:13 https://firmarehberim.com/haber/genel/18-mart-canakkale-deniz-zaferi-ve-sehitleri-anma-gunu--4034?id=4034&sayfa=3 #18 #MART #ÇANAKKALE #DENİZ #ZAFERİ #VE #ŞEHİTLERİ #ANMA #GÜNÜ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #18MART #MARTÇANAKKALE #ÇANAKKALEDENİZ #DENİZZAFERİ #ZAFERİVE #VEŞEHİTLERİ #ŞEHİTLERİANMA #ANMAGÜNÜ #18MARTÇANAKKALEDENİZZAFERİVEŞEHİTLERİANMAGÜNÜ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Genel Haberleri googlepng

Adalet Bakanlığı

Adalet Bakanlığı, açıktan ve naklen atama ile 700 icra müdür ve müdür yardımcısı alacak.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 01 Ekim 2019 10:17
GÜLE GÜLE GÜLEN YÜZ

Her zaman gülen yüzünle, yaşama azminle, mücadelenle ve insanlara umut oluşunla hatırlayacağız seni Mekanın cennet olsun.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 21 Eylül 2019 13:20
ANNE LÜTFEN ÖLME

Kırıkkale'de eski eşi tarafından boğazından bıçaklanan Emine Bulut'un "Ben ölmek istemiyorum" demesi ve yanında bulunan 10 yaşındaki kızının "Anne lütfen ölme" diyerek ağladığı anlar ortaya çıktı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 23 Ağustos 2019 15:33
ŞEHİDİN VAR TÜRKİYE

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında Bagok Dağı'nda çıkan çatışmada uzman çavuş Muhammet Ata Kıratlı (25) şehit oldu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ağustos 2019 14:00
2 bin 500 polis memuru adayı alınacak

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Polis Akademisi Başkanlığına bağlı PMYO'lara 2 bin 250'si erkek olmak üzere 2 bin 500 polis memuru adayı alımı gerçekleştirilecek.

Mehmet Katırcıoğlu | 02 Ağustos 2019 14:48
TÜRK GEMİSİNE SALDIRI

Türk gemisine saldıran korsanlar, 10 Türk mürettebatı gemiden indirip kaçırdı! Korsanların kaçırdığı 10 personelin ise nerede olduğu henüz bilinmiyor…

Mehmet Katırcıoğlu | 17 Temmuz 2019 14:20
Anne-kızın bu feryadına kulak verin AÇ YATIYORUZ

Antalya’da, dil kanserine yakalanınca eşi tarafından terk edilen Seher Aslan, okulu bırakmak zorunda kalan 15 yaşındaki kızı Aysun’la yaşam mücadelesi veriyor. Hiçbir şeyleri olmayan, günlük yiyeceklerini bile bulmakta zorlanan anne kızın dramı göz yaşartıyor

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 29 Haziran 2019 12:54
Bu Bir İnsanlık Soykırımıdır

’Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkanı Kasım BAĞDU Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde toprak kavgası yüzünden meydana gelen aşiret kavgası ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 22 Haziran 2019 13:55
BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Babalar Günü, geleneksel olarak her haziran ayının üçüncü haftasının pazar günü kutlanıyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 07 Haziran 2019 15:59
BAYRAMDA ACI HABER

Bayram günü kahreden haber Tunceli'den geldi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Haziran 2019 18:15
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü için Sıkça Sorulan Sorular
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü En Gücel Haberler
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Firma Rehberi Nerde?
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü En Popüler Haber Listesi Nerede?
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Son Güncellemeleri Neler?
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?