BELEDİYE BAŞKANLARI ANKARADA TOPLANDI googlepng

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, 8 Mayıs Pazartesi günü CHP’li belediye başkanlarını Ankara’da toplandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, referandum sonuçları ve gelecek seçimlere yönelik değerlendirmeler yapmak üzere, aynı zamanda kurultaya yönelik görüşlerini de almak üzere CHP’li belediye başkanlarıyla Ankara’da 8 Mayıs Pazartesi toplantı yaptı.  Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada :”  “CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu  başkanlığında  CHP’li belediye başkanları ile birlikte referandum sonuçları , gelecek seçimlere yönelik değerlendirmeler yaptık. Parti içi tartışmaları bir kenara koyarak, ortak dil kullanılması gerektiği konusunda görüşlerimizi paylaştık. Halk oylamasında "Hayır" oyu veren yüzde 49 hayır cephesinin korunup yükseltilmesi için gerekli siyasetin üretilmesi konusunda çalışmaların devam edilmesi konusunda belediye başkanları olarak ortak bir irade koyduk. Vatandaşlarla yakın temas kurma, ziyaretleri sürdürme noktasında ortak fikirler beyan edildi.  Mühürsüz seçim süreci olarak tabir ettiğimiz (mühürsüz referandumu) değerlendirilerek ,bu blokta yer alan bütün kesimlerle daha yakın,sıcak ilişkiler kurulması anlamında Belediye başkanlarımız üzerinde genel bir kanaat oluşmuştur.Belediye başkanlarının bu iradesi üzerinden parti içi tartışmaları bir kenara bırakarak ,partimizin büyütülmesi başarı çıtasının  yükseltilmesi konusunda kanaatimizi dile getirdik.Ayrıca ilçemizdeki çalışmalar hakkında bilgiler vererek, almış olduğumuz yüzde 92,5 oy oranından dolayı emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ettik.”ifadelerine yer verdi. KILIÇDAROĞLU  KATILDI Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasında, Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) halk oylamasında mühürsüz zarf ve oy pusulalarını kabul ettiğini anımsattı. Referandum sonucunun meşru olmadığı"nın her alanda dillendirilmesi gerektiğini belirtti. Parti içi kavgaya yol açacak unsurlardan kaçınılması gerektiğine işaret eden Kılıçdaroğlu, "ortak dil" vurgusu yaptı. Hiç kimsenin CHP'ye zarar veremeyeceğini anlatan Kılıçdaroğlu, "Hiç kimse CHP'nin üzerinde değildir. Biz, kişi partisi değil, kadro partisiyiz. Herkes ona göre ortak bir dil kullanmalı." ifadesini kullandı.Toplantıda söz alan bazı belediye başkanları da tartışmaların partiye zarar verdiğini belirterek, partinin bir an önce bunlardan kurtulup, 2019'a hazırlanması gerektiğini ifade etti.
BELEDİYE BAŞKANLARI ANKARADA TOPLANDI haberi 09 Mayıs 2017 12:47 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Genel kategorisine, ilgili firma Onur Aylin Otomotiv adına Hatay / Antakya muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Belediyeler sektörüne eklenmiş olup  580 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
İlgili Sektör
Şehir
BELEDİYE BAŞKANLARI ANKARADA TOPLANDI haberi, Hatay Antakya Genel Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Genel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 580 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BELEDİYE+BAŞKANLARI+ANKARADA+TOPLANDI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BELEDİYE BAŞKANLARI ANKARADA TOPLANDI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 07:42 https://firmarehberim.com/haber/genel/belediye-baskanlari-ankarada-toplandi--148910 #BELEDİYE #BAŞKANLARI #ANKARADA #TOPLANDI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BELEDİYEBAŞKANLARI #BAŞKANLARIANKARADA #ANKARADATOPLANDI #BELEDİYEBAŞKANLARIANKARADATOPLANDI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Genel Haberleri googlepng

DİLGAN (BİLGE) TAŞ KERTUŞ, HATAY BTK BAŞKANLIĞA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği –TÜRSAB- Antares Turizm Acenta sahibi Dilgan (Bilge) Taş Kertuş, Hatay BTK Başkanlığa adaylığını açıkladı.

İkan Alkan Düşyolu | 21 Eylül 2022 20:30
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay’a Geliyor

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 25 Haziran 2021 Cuma günü Medeniyetler şehri Hatay'ımıza geliyor..

| 22 Haziran 2021 14:57
Hatay Radyo Melodi Fm 98.5

Hatay Radyo Melodi Fm 98.5 Hatay Defne bölgesinde Özgün Müzik, Arapça Müzik, Türkü Radyosu, Radyo Dinle, Online Radyo, Anadolu Rock, İnternet Radyoları, Rock Müzik, Etnik Müzik türünde yayın yapan radyo istasyonudur.

İkan Alkan Düşyolu | 30 Mayıs 2021 00:59
SM DÖNERDEN NEFES BEBEĞE DESTEK

Yıllardır Hatay halkına verdiği hizmetler ve yarattığı istihdamla adından sıkça söz ettiren Süleyman Koçak Grup yönetim kurulu başkanı Süleyman Koçak’tan anlamlı davranış…

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 29 Mayıs 2021 16:10
İŞÇİ VE EMEKÇİNİN BAYRAMI 1 MAYIS

1 MAYISTA YAŞANAN GENELGEDEN DOLAYI MEYDANLARDA OLAMIYORUZ AMA İLERLEYEN GÜNLERDE ANLAMINA YAKIŞIR ŞEKİLDE DOSTLUK VE DAYANIŞMA HAVASINDA MEYDANLARDA KUTLAMAK DİLEĞİ İLE

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 30 Nisan 2021 15:29
Neden Ücretsiz Firma Rehberi ?

Firma Rehberi Firmanızı 5 Adımda ekleyeceğini Ücretsiz Firma Rehberidir.

Mehmet Katırcıoğlu | 13 Mart 2021 19:26
MESUT YILMAZ VEFAT ETTİ

Eski başbakanlardan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz vefat etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 30 Ekim 2020 11:58
Kampanya

Bayram Kampanyası Oto Cam Filimleri 100 TL

| 25 Temmuz 2020 08:50
Havai fişek fabrikasında patlama

Sakarya Hendek'te havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Temmuz 2020 14:39
Berber ve kuaförlerin Yeni çalışma sistemi

Pazartesi günü açılacak olan berber, güzellik salonu ve kuaförlerin 09.00- 21.00 saatleri arasında faaliyet yürütebileceği, randevu sistemiyle hizmet sunumunun esas olacağı açıklandı. Genelgede ayrıca, bu iş yerlerindeki temizlik ortamının korunması için bir dizi kural yer aldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Mayıs 2020 13:51
Belediye Başkanlari Ankarada Toplandi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Belediye Başkanlari Ankarada Toplandi için Sıkça Sorulan Sorular
Belediye Başkanlari Ankarada Toplandi En Gücel Haberler
Belediye Başkanlari Ankarada Toplandi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Belediye Başkanlari Ankarada Toplandi Firma Rehberi Nerde?
Belediye Başkanlari Ankarada Toplandi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Belediye Başkanlari Ankarada Toplandi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Belediye Başkanlari Ankarada Toplandi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Belediye Başkanlari Ankarada Toplandi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Belediye Başkanlari Ankarada Toplandi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Belediye Başkanlari Ankarada Toplandi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Belediye Başkanlari Ankarada Toplandi Son Güncellemeleri Neler?
Belediye Başkanlari Ankarada Toplandi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Belediye Başkanlari Ankarada Toplandi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Belediye Başkanlari Ankarada Toplandi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?