ERDOĞAN ÇILGIN PROJEYİ AÇIKLADI googlepng

BAŞBAKAN ERDOĞAN: -''İSTANBUL'DA BU PROJEYLE BERABER, İKİ YARIMADA, BİR ADA OLUŞUYOR'' -''İSTANBUL'UN AVRUPA YAKASINDA, ŞEHRİN BATISINDA, KARADENİZ İLE MARMARA DENİZİ'NİN ARASINA, YAKLAŞIK 45-50 KİLOMETRE UZUNLUĞUNDA BİR KANAL YAPIYORUZ. İSTANBUL'UMUZA 'KANAL İSTANBUL'U KAZANDIRIYORUZ'' -''BİZ ÇOK UZUN BİR SÜREDİR BU PROJE ÜZERİNDE BÜYÜK BİR TİTİZLİKLE DAR ÇERÇEVEDE ÇALIŞTIK'' -''HER TÜRLÜ OLUMSUZLUĞU, HAKSIZLIĞI, ADALETSİZLİĞİ ÖNLEMEK ADINA PROJENİN YERİ VE MALİYETİ KONUSUNU GİZLİ TUTMAYA DEVAM EDECEĞİZ''
ERDOĞAN+ÇILGIN+PROJEYİ+AÇIKLADI+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Başbakan Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'ndeki toplantıda ''çılgın proje'' olarak adlandırılan ''İstanbul Hazır; Hedef 2023'' projesini açıkladı. Türkiye'nin bu büyük hayali, bu büyük projeyi gerçekleştirecek iradeye sahip olduğunu belirten Erdoğan, kaynak noktasında bir sıkıntı olmadığını söyledi.      Projenin, tamamıyla milli kaynaklardan karşılanacağını belirten Erdoğan, ''Çünkü, Türkiye bir istikrar ülkesi, Türkiye bir güven ülkesi. Buraya güvenildikçe, burada istikrar oldukça, buraya artık girişimciler, müteşebbisler rahatlıkla girebiliyor. Türkiye 2023'e böyle büyük böyle çılgın, böyle muhteşem bir projeyle girmeyi fazlasıyla hak etmektedir ve bunun adımını attık'' diye konuştu.           -KANAL İSTANBUL-           Açıklayacağı projenin, çok boyutlu bir proje olduğunu belirten Başbakan Erdoğan, şunları söyledi:      ''Aynı zamanda bir enerji projesidir. Bu proje, bir ulaştırma projesidir. Bayındırlık, tarım, eğitim, istihdam projesidir. Bu proje bir şehircilik projesidir. Onun kadar da bir aile projesi, konut projesi, kültür projesi, bir turizm projesidir. En önemlisi de bu proje, bir çevre projesidir. İstanbul'u ve çevresini, tabiatı, denizi, su kaynaklarını yeşili, hayvan ve bitki yaşamını koruma projesidir. Projeyi, açıklamadan önce özellikle iki hususun altını çiziyorum. Biz, çok uzun bir süredir bu proje üzerinde büyük bir titizlikle dar çerçevede çalıştık. Ve birkaç grubu, dar çerçevede çalıştırdık. Her türlü olumsuzluğu, haksızlığı, adaletsizliği önlemek adına projenin yeri ve maliyeti konusunu gizli tutmaya devam edeceğiz. Bunu açıklayacak değilim. Çünkü, onu açıkladığımız anda birçok olumsuzlukların olabileceğini görüyoruz. Projenin, yeri ve maliyeti 3 aşağı 5 yukarı belirlenmiş durumdadır. Sadece etüt çalışmaları tahminen 2 yıl sürecek. Böyle devasa bir projenin süreç içinde yer ve maliyet açısından değişikliklere uğrayacak olması da son derece tabiidir.      Dünyada içinden nehir geçen nice şehirler var. Ama içinden deniz geçen yegane şehir İstanbul. Şu andan itibaren başlattığımız projemizle İstanbul, içinden 2 deniz geçen bir şehre dönüşüyor. İstanbul'da bu projeyle beraber, 2 yarımada, 1 ada oluşuyor. Anadolu yakası, zaten bir yarımada. Fakat şimdi bir ada oluşacak. Bu projeyle birlikte bir yarım ada daha oluşacak. İstanbul'un Avrupa yakasında, şehrin batısında, Karadeniz ile Marmara Denizi'nin arasına, yaklaşık 45-50 kilometre uzunluğunda bir kanal yapıyoruz. İstanbul'umuza 'Kanal İstanbul'u kazandırıyoruz.''
ERDOĞAN ÇILGIN PROJEYİ AÇIKLADI haberi 27 Nisan 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Genel kategorisine, ilgili firma Hatay /  11414 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ERDOĞAN ÇILGIN PROJEYİ AÇIKLADI haberi, Hatay Genel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Genel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 11414 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ERDOĞAN+ÇILGIN+PROJEYİ+AÇIKLADI+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ERDOĞAN ÇILGIN PROJEYİ AÇIKLADI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 12 Mayıs 2024 Pazar 08:38 https://firmarehberim.com/haber/genel/erdogan-cilgin-projeyi-acikladi--4874 #ERDOĞAN #ÇILGIN #PROJEYİ #AÇIKLADI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ERDOĞAN #ÇILGIN #ÇILGINPROJEYİ #PROJEYİ #AÇIKLADI #ERDOĞANÇILGINPROJEYİAÇIKLADI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Genel Haberleri googlepng

DİLGAN (BİLGE) TAŞ KERTUŞ, HATAY BTK BAŞKANLIĞA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği –TÜRSAB- Antares Turizm Acenta sahibi Dilgan (Bilge) Taş Kertuş, Hatay BTK Başkanlığa adaylığını açıkladı.

İkan Alkan Düşyolu | 21 Eylül 2022 20:30
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay’a Geliyor

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 25 Haziran 2021 Cuma günü Medeniyetler şehri Hatay'ımıza geliyor..

| 22 Haziran 2021 14:57
Hatay Radyo Melodi Fm 98.5

Hatay Radyo Melodi Fm 98.5 Hatay Defne bölgesinde Özgün Müzik, Arapça Müzik, Türkü Radyosu, Radyo Dinle, Online Radyo, Anadolu Rock, İnternet Radyoları, Rock Müzik, Etnik Müzik türünde yayın yapan radyo istasyonudur.

İkan Alkan Düşyolu | 30 Mayıs 2021 00:59
SM DÖNERDEN NEFES BEBEĞE DESTEK

Yıllardır Hatay halkına verdiği hizmetler ve yarattığı istihdamla adından sıkça söz ettiren Süleyman Koçak Grup yönetim kurulu başkanı Süleyman Koçak’tan anlamlı davranış…

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 29 Mayıs 2021 16:10
İŞÇİ VE EMEKÇİNİN BAYRAMI 1 MAYIS

1 MAYISTA YAŞANAN GENELGEDEN DOLAYI MEYDANLARDA OLAMIYORUZ AMA İLERLEYEN GÜNLERDE ANLAMINA YAKIŞIR ŞEKİLDE DOSTLUK VE DAYANIŞMA HAVASINDA MEYDANLARDA KUTLAMAK DİLEĞİ İLE

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 30 Nisan 2021 15:29
Neden Ücretsiz Firma Rehberi ?

Firma Rehberi Firmanızı 5 Adımda ekleyeceğini Ücretsiz Firma Rehberidir.

Mehmet Katırcıoğlu | 13 Mart 2021 19:26
MESUT YILMAZ VEFAT ETTİ

Eski başbakanlardan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz vefat etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 30 Ekim 2020 11:58
Kampanya

Bayram Kampanyası Oto Cam Filimleri 100 TL

| 25 Temmuz 2020 08:50
Havai fişek fabrikasında patlama

Sakarya Hendek'te havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Temmuz 2020 14:39
Berber ve kuaförlerin Yeni çalışma sistemi

Pazartesi günü açılacak olan berber, güzellik salonu ve kuaförlerin 09.00- 21.00 saatleri arasında faaliyet yürütebileceği, randevu sistemiyle hizmet sunumunun esas olacağı açıklandı. Genelgede ayrıca, bu iş yerlerindeki temizlik ortamının korunması için bir dizi kural yer aldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Mayıs 2020 13:51
Erdoğan Çilgin Projeyi Açikladi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Erdoğan Çilgin Projeyi Açikladi için Sıkça Sorulan Sorular
Erdoğan Çilgin Projeyi Açikladi En Gücel Haberler
Erdoğan Çilgin Projeyi Açikladi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Erdoğan Çilgin Projeyi Açikladi Firma Rehberi Nerde?
Erdoğan Çilgin Projeyi Açikladi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Erdoğan Çilgin Projeyi Açikladi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Erdoğan Çilgin Projeyi Açikladi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Erdoğan Çilgin Projeyi Açikladi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Erdoğan Çilgin Projeyi Açikladi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Erdoğan Çilgin Projeyi Açikladi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Erdoğan Çilgin Projeyi Açikladi Son Güncellemeleri Neler?
Erdoğan Çilgin Projeyi Açikladi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Erdoğan Çilgin Projeyi Açikladi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Erdoğan Çilgin Projeyi Açikladi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?