YÜREK DİLE GEDİ Mİ googlepng

Edebiyatçılar Derneği Hatay İl Temsilciliğinden kültür ve sanat etkinlikleri aralıksız devam ediyor. Edebiyatçılar Derneği Hatay İl Temsilcisi Nebih Nafile, sanat ve edebiyata yüreğini yatırmış bir grup Hataylı okuru yerelden ve ulusaldan yazar-şairlerle buluşturdu. DASYAD yeni binasında Edebiyatçılar Derneği Hatay İl Temsilciliğince düzenlenen “Yürek Dile Geldi Mi” Söyleşi-Müzik Dinletisi ve Kitap İmza büyük ilgi ve yoğun katılımla gerçekleştirildi.
YÜREK+DİLE+GEDİ+Mİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Gerçekleşen etkinlikte öykü üzerine paylaşımlar yapan Edebiyatçılar Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mersin İl Temsilcisi Nazmi Bayrı vardıEdebiyatçılar Derneği Hatay İl Temsilcisi şair-yazar Nebih Nafile etkinliğin açış konuşmasında; “Yürek dile geldi mi bir kez, dilden dile okunası en güzel mısralar dökülür beyaz kâğıdın üzerine, sızar yüreklere inceden inceden. Öykü yazarı değerli Nazmi Bayrı bizleri kırmayarak Mersin’den geldi. Belleğindeki güzellikleri bizimle paylaşacak, etkinliğin sonunda kitaplarını imzalayacaktır. Derneğimizce bize ulaşan dostlarımıza elimizden geldiğince kucak açıyor, birlikte çoğalmaya çalışıyoruz. Nazmi Bey’in söyleşisi eşliğinde yerelden çok değerli isimlerle öykü-şiir ve türkülerle harmanlayacağımız etkinliğimize katılım sağlayan tüm misafirlerimize ve ev sahipliği yapan Defne Dursunlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı sevgili Edip Nurlu dostuma ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.” Dedi. Dernek temsilcisi Nebih Nafile yönetiminde Hatay'ımızın gururu isimler; Muhsin Boz,Ahmet Özsoy, Mahmut Çetin Zorba, Bedran Cebiroğlu, Müge Sakallı, Neslihan Kanuncu Seçkin, Yusuf Vahit Karagülle, Nurettin Bellur, Selahattin Yılmaz, Yakup Şahin ve Tuncay Kutlu şiir ve öykülerini, Selahattin Şah ve Ezgi Karakaya’nın çalıp söyledikleri türküler harmanında okudular.Edebiyatçılar Derneği Hatay Temsilcisi Şair Yazar Nebih Nafile: “Değerli dostlarım, öykü, şiir, müzik, sanat ve kültür paylaşımlarınız sonsuz olsun. Çok yakında yeni projeler ve etkinliklerle sizlerle buluşmaya devam edeceğiz. Bildiğiniz üzere bu yılın başında aldığımız kararla her ay yaşayan bir değerimizi evinde ziyaret ediyoruz. 25 Mayıs Çarşamba günü saat 17.30’da “yürüyen kütüphane” olarak tanımladığım değerli eğitimci-yazar Ağabeyimiz Duran Yaşar’ı evinde ziyaret edeceğiz. Gelmek isteyen dostlarımız lütfen bizimle iletişime geçsinler.Etkinliğe katılan tüm değerli misafirlerimize, bu güzel anı çektiği güzel fotoğraflarıyla ölümsüzleştiren sevgili oğlum Merih'e, sesiyle kocaman yüreğini paylaşan sevgili kızımız Ezgi Karakaya'ya, bağlamasıyla renk katan değerli dostum Selahattin Şah'a, dernek binasında bizleri ağarlayan DASYAD Başkanı sevgili Edip Nurlu dostuma ve yönetim kurulu üyelerine, etkinlik öncesi kahvesini ısmarlayan Dursunlu Mahallesi Muhtarı değerli Ali Tarsuslu dostumuza, sanat ve sanatçının yanında duruşlarını esirgemeyen eğitimci dostlarım Zülfü Aküzüm ve Demet Kutlu Hocama teşekkür ediyorum. Nice güzel etkinliklerde bir arada olmak dileğim ile güneşiniz hiç sönmesin” Dedi. Ressam Kaligraf sanatçısı Atıf Soğuksu Nazmi Bayrı’ya teşekkür ederek tabak içine çizdiği Atatürk Portresini günün hatırası olarak sundu. Ardından konuk yazar Nazmi Bayrı kitaplarını okurlarına imzaladı.
YÜREK DİLE GEDİ Mİ haberi 21 Mayıs 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Genel kategorisine, ilgili firma Hatay / Antakya muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından  517 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
YÜREK DİLE GEDİ Mİ haberi, Hatay Antakya Genel Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Genel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 517 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
YÜREK+DİLE+GEDİ+Mİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
YÜREK DİLE GEDİ Mİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 26 Nisan 2024 Cuma 04:24 https://firmarehberim.com/haber/genel/yurek-dile-gedi-mi--25437 #YÜREK #DİLE #GEDİ #Mİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #YÜREKDİLE #DİLEGEDİ #GEDİMİ #YÜREKDİLEGEDİMİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Genel Haberleri googlepng

DİLGAN (BİLGE) TAŞ KERTUŞ, HATAY BTK BAŞKANLIĞA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği –TÜRSAB- Antares Turizm Acenta sahibi Dilgan (Bilge) Taş Kertuş, Hatay BTK Başkanlığa adaylığını açıkladı.

İkan Alkan Düşyolu | 21 Eylül 2022 20:30
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay’a Geliyor

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 25 Haziran 2021 Cuma günü Medeniyetler şehri Hatay'ımıza geliyor..

| 22 Haziran 2021 14:57
Hatay Radyo Melodi Fm 98.5

Hatay Radyo Melodi Fm 98.5 Hatay Defne bölgesinde Özgün Müzik, Arapça Müzik, Türkü Radyosu, Radyo Dinle, Online Radyo, Anadolu Rock, İnternet Radyoları, Rock Müzik, Etnik Müzik türünde yayın yapan radyo istasyonudur.

İkan Alkan Düşyolu | 30 Mayıs 2021 00:59
SM DÖNERDEN NEFES BEBEĞE DESTEK

Yıllardır Hatay halkına verdiği hizmetler ve yarattığı istihdamla adından sıkça söz ettiren Süleyman Koçak Grup yönetim kurulu başkanı Süleyman Koçak’tan anlamlı davranış…

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 29 Mayıs 2021 16:10
İŞÇİ VE EMEKÇİNİN BAYRAMI 1 MAYIS

1 MAYISTA YAŞANAN GENELGEDEN DOLAYI MEYDANLARDA OLAMIYORUZ AMA İLERLEYEN GÜNLERDE ANLAMINA YAKIŞIR ŞEKİLDE DOSTLUK VE DAYANIŞMA HAVASINDA MEYDANLARDA KUTLAMAK DİLEĞİ İLE

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 30 Nisan 2021 15:29
Neden Ücretsiz Firma Rehberi ?

Firma Rehberi Firmanızı 5 Adımda ekleyeceğini Ücretsiz Firma Rehberidir.

Mehmet Katırcıoğlu | 13 Mart 2021 19:26
MESUT YILMAZ VEFAT ETTİ

Eski başbakanlardan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz vefat etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 30 Ekim 2020 11:58
Kampanya

Bayram Kampanyası Oto Cam Filimleri 100 TL

| 25 Temmuz 2020 08:50
Havai fişek fabrikasında patlama

Sakarya Hendek'te havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Temmuz 2020 14:39
Berber ve kuaförlerin Yeni çalışma sistemi

Pazartesi günü açılacak olan berber, güzellik salonu ve kuaförlerin 09.00- 21.00 saatleri arasında faaliyet yürütebileceği, randevu sistemiyle hizmet sunumunun esas olacağı açıklandı. Genelgede ayrıca, bu iş yerlerindeki temizlik ortamının korunması için bir dizi kural yer aldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Mayıs 2020 13:51
Yürek Dile Gedi Mi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Yürek Dile Gedi Mi için Sıkça Sorulan Sorular
Yürek Dile Gedi Mi En Gücel Haberler
Yürek Dile Gedi Mi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Yürek Dile Gedi Mi Firma Rehberi Nerde?
Yürek Dile Gedi Mi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Yürek Dile Gedi Mi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Yürek Dile Gedi Mi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Yürek Dile Gedi Mi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Yürek Dile Gedi Mi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Yürek Dile Gedi Mi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Yürek Dile Gedi Mi Son Güncellemeleri Neler?
Yürek Dile Gedi Mi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Yürek Dile Gedi Mi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Yürek Dile Gedi Mi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?