ALTINÖZLÜLER DERNEĞİ İFTAR YEMEGİ VERDİ googlepng

ALTINÖZLÜLER SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNİN Her yıl GELENEKSEL olarak yapılan iftar yemeği bu yılda gerçekleştirildi.
ALTINÖZLÜLER+DERNEĞİ+İFTAR+YEMEGİ+VERDİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

ALTINÖZLÜLER SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNİN Her yıl GELENEKSEL olarak yapılan iftar yemeği bu yılda gerçekleştirildi ve geçtiğimiz aylarda maden kazasında hayatlarını kaybeden işçilerin ruhuna mevlüt okutuldu. İftar yemeğinde konuşma yapan Altınözlüler sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği başkanı Ömer kuday  hepiniz bugünkü iftar yemeğimize hoşgeldiniz.Aziz şehitleritlerimizin ruhuna mevlid-i şerif okutuldu bizde aziz şehitlerimizin ruhuna yad ederek onlara Allah tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz.Bu sene iftarımıza 250 yakın davetli var her sene iftar yemegimize daha da katılım oluyordu.Ömer kuday konuşmasının son bölümünde şu sözlere yer verdi Derneğimiz uzun yıllar Altınözlü hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet veriyor buradaki amacımız  hemşerilerimizin bize olan memnuniyetidir.Her sene ramazan yaında dar gelirli vatandaşlarımıza ramazan kumanyası dağıtımı yapıyoruz bunuda geleneksel haline getireceğiz dedi.
ALTINÖZLÜLER DERNEĞİ İFTAR YEMEGİ VERDİ haberi 24 Temmuz 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek  kategorisine, ilgili firma Hatay /  731 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ALTINÖZLÜLER DERNEĞİ İFTAR YEMEGİ VERDİ haberi, Hatay Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 731 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ALTINÖZLÜLER+DERNEĞİ+İFTAR+YEMEGİ+VERDİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ALTINÖZLÜLER DERNEĞİ İFTAR YEMEGİ VERDİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 04:45 https://firmarehberim.com/haber/il-ilce-tanitim/altinozluler-dernegi-iftar-yemegi-verdi--19304 #ALTINÖZLÜLER #DERNEĞİ #İFTAR #YEMEGİ #VERDİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ALTINÖZLÜLERDERNEĞİ #DERNEĞİİFTAR #İFTARYEMEGİ #YEMEGİVERDİ #ALTINÖZLÜLERDERNEĞİİFTARYEMEGİVERDİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Altinözlüler Derneği İftar Yemegi Verdi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Altinözlüler Derneği İftar Yemegi Verdi için Sıkça Sorulan Sorular
Altinözlüler Derneği İftar Yemegi Verdi En Gücel Haberler
Altinözlüler Derneği İftar Yemegi Verdi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Altinözlüler Derneği İftar Yemegi Verdi Firma Rehberi Nerde?
Altinözlüler Derneği İftar Yemegi Verdi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Altinözlüler Derneği İftar Yemegi Verdi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Altinözlüler Derneği İftar Yemegi Verdi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Altinözlüler Derneği İftar Yemegi Verdi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Altinözlüler Derneği İftar Yemegi Verdi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Altinözlüler Derneği İftar Yemegi Verdi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Altinözlüler Derneği İftar Yemegi Verdi Son Güncellemeleri Neler?
Altinözlüler Derneği İftar Yemegi Verdi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Altinözlüler Derneği İftar Yemegi Verdi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Altinözlüler Derneği İftar Yemegi Verdi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?