Demokrat Parti İl Başkanı Mahmut Ekmenin Altınözü ziyareti googlepng

Geçtiğimiz gün Altınözüne parti ziyaretinde bulunan il Başkanı Mahmut Ekmen İlçe Başkanı Cengiz Tazeaslan il Yönetim Kurulu üyeleri ziyarette hazır bulundu.
Demokrat+Parti+İl+Başkanı+Mahmut+Ekmenin+Altınözü+ziyareti Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Geçtiğimiz gün Altınözüne parti ziyaretinde bulunan il Başkanı Mahmut Ekmen İlçe Başkanı Cengiz Tazeaslan il Yönetim Kurulu üyeleri ziyarette hazır bulundu. İlçe başkanı Sadık Doğruel parti binası önünde başkan Mahmut Ekmen'i karşıladı. Ziyarette konuşma yapan il Başkanı Mahmut ekmen Bizler Demokrat parti bir ferdiyiz. Bizde sen ben mesalesi yoktur. Umarım ki Türkiyemizde güzel şeylerin yakın tarihte olacağını kanaatim sonsuzdur. Bugün burada bulunmamızın nedeni ilçe teşkilatımızı ziyaret etmek onlara hal hatır sormak olarak değerlendirmek Ekmen, daha sonra Ak parti hükümetini kısa da olsa eleştirdi. Bunlar her gün gündem değiştirerek ülkemizi ne duruma düşürdüler. Dar gelirli vatandaşa sakatlara maaş ve kömür dağıtarafak gündemi değiştirerek sürelerini sürdürüyorlar. Çiftçinin durumunu ne olduğunu bölgemiz insanı çok iyi biliyor. Çiftçiye sırtını dönmüş üreten çalışkan insanların önü kesilmiş umarım ki bu günlerde kısa sürede 2015 Haziran seçimlerinde ülkeye refah içerisine girer. dedi. Daha sonraDemokrat Parti eski İlçe Başkanı Yılmaz Dönmezi'i iş yerinde ziyret eden başkan Mahmut Ekmen veDemoktrat parti milletvekili Besatami Teke il ve ilçe yönetimi birlikte Yılmaz Dönemez'e nezaket ziyaretinde bulundu.Dönmez de ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Demokrat Parti İl Başkanı Mahmut Ekmenin Altınözü ziyareti haberi 20 Aralık 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek  kategorisine, ilgili firma Hatay /  1009 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Demokrat Parti İl Başkanı Mahmut Ekmenin Altınözü ziyareti haberi, Hatay Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1009 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Demokrat+Parti+İl+Başkanı+Mahmut+Ekmenin+Altınözü+ziyareti Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Demokrat Parti İl Başkanı Mahmut Ekmenin Altınözü ziyareti Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 01:33 https://firmarehberim.com/haber/il-ilce-tanitim/demokrat-parti-il-baskani-mahmut-ekmenin-altinozu-ziyareti--20469 #Demokrat #Parti #İl #Başkanı #Mahmut #Ekmenin #Altınözü #ziyareti #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #DemokratParti #Partiİl #İlBaşkanı #BaşkanıMahmut #MahmutEkmenin #EkmeninAltınözü #Altınözü #ziyareti #DemokratPartiİlBaşkanıMahmutEkmeninAltınözüziyareti #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Demokrat Parti İl Başkanı Mahmut Ekmenin Altınözü Ziyareti Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Demokrat Parti İl Başkanı Mahmut Ekmenin Altınözü Ziyareti için Sıkça Sorulan Sorular
Demokrat Parti İl Başkanı Mahmut Ekmenin Altınözü Ziyareti En Gücel Haberler
Demokrat Parti İl Başkanı Mahmut Ekmenin Altınözü Ziyareti Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Demokrat Parti İl Başkanı Mahmut Ekmenin Altınözü Ziyareti Firma Rehberi Nerde?
Demokrat Parti İl Başkanı Mahmut Ekmenin Altınözü Ziyareti Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Demokrat Parti İl Başkanı Mahmut Ekmenin Altınözü Ziyareti Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Demokrat Parti İl Başkanı Mahmut Ekmenin Altınözü Ziyareti En Popüler Haber Listesi Nerede?
Demokrat Parti İl Başkanı Mahmut Ekmenin Altınözü Ziyareti Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Demokrat Parti İl Başkanı Mahmut Ekmenin Altınözü Ziyareti İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Demokrat Parti İl Başkanı Mahmut Ekmenin Altınözü Ziyareti Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Demokrat Parti İl Başkanı Mahmut Ekmenin Altınözü Ziyareti Son Güncellemeleri Neler?
Demokrat Parti İl Başkanı Mahmut Ekmenin Altınözü Ziyareti Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Demokrat Parti İl Başkanı Mahmut Ekmenin Altınözü Ziyareti Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Demokrat Parti İl Başkanı Mahmut Ekmenin Altınözü Ziyareti Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?