HARBİYE DE Geleneksel 2. Oruk günü düzenledi googlepng

Defne ilçesine bağlı Harbiye'de Salahaddin Güzel İlkokulu geleneksel olarak düzenlediği oruk günü etkinliği okul bahçesinde yapıldı.
HARBİYE+DE+Geleneksel+2.+Oruk+günü+düzenledi Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Bahçede açılan standalaradan veliler alış veriş yaparak okul aile birliğine katkıda bulundu. İlkokul öğrencileri Kafkas oyununu sergiledi. Bunu yanı sıra diğer aktivite oyunları da  beğeni kazandı. Geleneksel Oruk Günü'de Konuşma yapan Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, bu gün sizlerle birlikte olmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz.  Belediye olarak bizlerin yapabileceği ne varsa yapmaya hazırız diyen, Başkan Yaman, Bu organizasyonda emeği geçen okul aile birliğine ve değerli hayırseverlere ve velilelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. dedi. Yaman, çocuklarla tek tek yakından ilgilendi.Okul Aile Birliği, katkıda bulunan hayırsever Selahaddin Güzel, iş adamı Yusuf Ceylan, okul aile birliği başkanı Ali Ceylan Harbiye Mahalle Muhtarı İbrahim Öztürk'e  yaptıkları katkıdan dolayı birer plaket takdim etti. Ayrıca Gelenekksel Oruk Gününde bir konuşma yapan Betül İzzi, Kermes Etkinliği olarak başladığımız, katkınız ve ilginizle genişletip şenliğe dönüştürdüğümüz etkinliğimize katkılarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.    
HARBİYE DE Geleneksel 2. Oruk günü düzenledi haberi 26 Mayıs 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek  kategorisine, ilgili firma Hatay /  3419 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HARBİYE DE Geleneksel 2. Oruk günü düzenledi haberi, Hatay Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3419 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HARBİYE+DE+Geleneksel+2.+Oruk+günü+düzenledi Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HARBİYE DE Geleneksel 2. Oruk günü düzenledi Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 12 Mayıs 2024 Pazar 06:33 https://firmarehberim.com/haber/il-ilce-tanitim/harbiye-de-geleneksel-2-oruk-gunu-duzenledi--18816 #HARBİYE #DE #Geleneksel #2. #Oruk #günü #düzenledi #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #HARBİYEDE #DEGeleneksel #Geleneksel2. #2.Oruk #Orukgünü #günüdüzenledi #HARBİYEDEGeleneksel2.Orukgünüdüzenledi #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Harbiye De Geleneksel 2. Oruk Günü Düzenledi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Harbiye De Geleneksel 2. Oruk Günü Düzenledi için Sıkça Sorulan Sorular
Harbiye De Geleneksel 2. Oruk Günü Düzenledi En Gücel Haberler
Harbiye De Geleneksel 2. Oruk Günü Düzenledi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Harbiye De Geleneksel 2. Oruk Günü Düzenledi Firma Rehberi Nerde?
Harbiye De Geleneksel 2. Oruk Günü Düzenledi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Harbiye De Geleneksel 2. Oruk Günü Düzenledi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Harbiye De Geleneksel 2. Oruk Günü Düzenledi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Harbiye De Geleneksel 2. Oruk Günü Düzenledi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Harbiye De Geleneksel 2. Oruk Günü Düzenledi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Harbiye De Geleneksel 2. Oruk Günü Düzenledi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Harbiye De Geleneksel 2. Oruk Günü Düzenledi Son Güncellemeleri Neler?
Harbiye De Geleneksel 2. Oruk Günü Düzenledi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Harbiye De Geleneksel 2. Oruk Günü Düzenledi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Harbiye De Geleneksel 2. Oruk Günü Düzenledi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?