HİKMET KARAALİ BÜROSUNU AÇTI googlepng

Harbiye Eski belediye başkanlığında Hikmet Karaali Mühendislik bürosunu açtı
HİKMET+KARAALİ+BÜROSUNU+AÇTI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

10 yıldır Harbiyede son dönem belediye başkanlığı yapan Hikmet Karaali gazetemize verdiği özzel demecinde belediye sürem bitti. Şimdi ise mesleğim olan mühendisliğe döndüm. Büromu açtım diyen eski başkan karaali Harbiye halkını unutmadığını zaman zaman vatandaşlar tarafından arandığını ifade eden Karaali 10 yıllık belediye süresince yaptığı çalışmaları özetledi. İlk olarak Hidro parkını satın alarak harbiye belediyesine tapusunu yaparak harbiye halkına bu yeri kazandırdık.  bunun yanısıra görevimiz süresince büyük sorunlardan biri olan kanalizasyon sorunlarını bazı mahalelerde çözdük. Harbiye de mahalle araları ara sokaklarda kilit parke taşları yaptık. Su sorununu çözdük tabi ki çok hizmetler yaptık bunları anlatmak zaman alır diyen karaali inanıyorum ki görevimin son gününe kadar hizmetleri aksatmadan hızla devam ettirdik . Meclisimizdee alınan kararlar 10 yıllık sürede olumlu şekilde sürdü. Harbiyenin bugünkü durumu görevi bıraktığımız günden buyana içler acısı özelikle hidro havuzu içler acısı inanıyorum ki Defne belediye başkanı Dr. İbrahim Yaman bu soruna çözüm getirecektir. İnanın ki bazı vatandaşlar beni arayarak başkan bey sizi çok arıyoruz demeleri beni gururlandırıyor. harbiye çok hizmetler bekliyor. Trustikj br yerin kasaba görünümünü alması çok üzücü bir olay Başka Karaali son olarak bu vesile ile buraya gelerek bu söyleşiyi gerçekleştirdiğiniz için sizlere gazete sahiplerine teşekkkür ediyorum. Hatay Söz Gazetesini hergün internet üzerinden takip ediyorum , tarafsız muhafazakar bir gazete en kısa zamanda gazete yönetimini ve sizleri ziyaret edeceğim.
HİKMET KARAALİ BÜROSUNU AÇTI haberi 21 Temmuz 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek  kategorisine, ilgili firma Hatay /  2177 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HİKMET KARAALİ BÜROSUNU AÇTI haberi, Hatay Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2177 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HİKMET+KARAALİ+BÜROSUNU+AÇTI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HİKMET KARAALİ BÜROSUNU AÇTI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 08 Mayıs 2024 Çarşamba 12:01 https://firmarehberim.com/haber/il-ilce-tanitim/hikmet-karaali-burosunu-acti--19281 #HİKMET #KARAALİ #BÜROSUNU #AÇTI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #HİKMETKARAALİ #KARAALİBÜROSUNU #BÜROSUNUAÇTI #HİKMETKARAALİBÜROSUNUAÇTI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Hikmet Karaali Bürosunu Açti Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hikmet Karaali Bürosunu Açti için Sıkça Sorulan Sorular
Hikmet Karaali Bürosunu Açti En Gücel Haberler
Hikmet Karaali Bürosunu Açti Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hikmet Karaali Bürosunu Açti Firma Rehberi Nerde?
Hikmet Karaali Bürosunu Açti Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hikmet Karaali Bürosunu Açti Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hikmet Karaali Bürosunu Açti En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hikmet Karaali Bürosunu Açti Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hikmet Karaali Bürosunu Açti İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hikmet Karaali Bürosunu Açti Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hikmet Karaali Bürosunu Açti Son Güncellemeleri Neler?
Hikmet Karaali Bürosunu Açti Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hikmet Karaali Bürosunu Açti Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hikmet Karaali Bürosunu Açti Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?