KESK ÜYELERİ DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTULAR googlepng

Geçtiğimiz gün Hatay eğitimsen şubesi harbiyede bir yemek düzenledi  geceye katılanlar CHP il başkanı Servet mollaoğlu CHP merkez ilçe başkanı Mevlüt yeşildağ belediye başkanları yeşil pınar belediye başkanı malik kılıç değirmen başı belediye başkanı Hüseyin yoğun toygarlı belediye başkanı Selahattin kara ayrıca geceye eğitime gönül vermiş öğretmenler ve eşleri katılım gösterdi.
KESK+ÜYELERİ+DAYANIŞMA+YEMEĞİNDE+BULUŞTULAR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Gecede bir konuşma yapan kesk dönem sözcüsü eğitimsen şube başkanı  Ayhan erkal gecede şu görüşlere yer verdi bildiği üzere kesk eğitimsen ve bu adı önceliyen bütün örgütlenmelere olaylara olgulara hep emeği cephesinde bakarak bir yaşam kurgulanmıştır bu kurgunun en önemli özenleri ise emek düşmanlarına karşı mücadele ve adalet arayışı olmuştur diyerek sözlerine devam eden eğitimsen şube başkanı Ayhan erkal sözlerine şöyle devam etti. Kesk olarak gençlerimizi çocuklarımızı en iyi şekilde ve koşullarda eğitim öğretim görsün istedik bunun için mücadele ettik ve bu mücadelemizi sürdüreceğiz okul eksikliği benzeri sorunları çözmeye çalışacağız amacımız geleceğimizin gençlerine en iyi şekilde eğitim vermektir. Başkan Ayhan erkal konuşmasının son bölümünde şu sözlere yer verdi bizler bu konu özelinde son olarak Suriye ye karşı yürütülen emperyalist çakalığın karşısında durmaya çalıştık ve biliyoruz ki şimdilik uluslar arası çakallar ve yerel iş birlikçileri kuyruklarını iki bacakları arasına almış gibi görünsede sinsi planları devam ediyor diyerek sözlerini kaydetti. Ayrıca geceye renk katan grup asi ve akader müzik grubu gelen davetlilere özgün müziğin en güzel parçalarını sundular.
KESK ÜYELERİ DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTULAR haberi 10 Ocak 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek  kategorisine, ilgili firma Hatay /  807 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
KESK ÜYELERİ DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTULAR haberi, Hatay Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 807 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
KESK+ÜYELERİ+DAYANIŞMA+YEMEĞİNDE+BULUŞTULAR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
KESK ÜYELERİ DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTULAR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 06 Mayıs 2024 Pazartesi 03:08 https://firmarehberim.com/haber/il-ilce-tanitim/kesk-uyeleri-dayanisma-yemeginde-bulustular--17738 #KESK #ÜYELERİ #DAYANIŞMA #YEMEĞİNDE #BULUŞTULAR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #KESKÜYELERİ #ÜYELERİDAYANIŞMA #DAYANIŞMAYEMEĞİNDE #YEMEĞİNDEBULUŞTULAR #KESKÜYELERİDAYANIŞMAYEMEĞİNDEBULUŞTULAR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Kesk Üyeleri Dayanişma Yemeğinde Buluştular Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Kesk Üyeleri Dayanişma Yemeğinde Buluştular için Sıkça Sorulan Sorular
Kesk Üyeleri Dayanişma Yemeğinde Buluştular En Gücel Haberler
Kesk Üyeleri Dayanişma Yemeğinde Buluştular Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Kesk Üyeleri Dayanişma Yemeğinde Buluştular Firma Rehberi Nerde?
Kesk Üyeleri Dayanişma Yemeğinde Buluştular Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Kesk Üyeleri Dayanişma Yemeğinde Buluştular Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Kesk Üyeleri Dayanişma Yemeğinde Buluştular En Popüler Haber Listesi Nerede?
Kesk Üyeleri Dayanişma Yemeğinde Buluştular Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Kesk Üyeleri Dayanişma Yemeğinde Buluştular İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Kesk Üyeleri Dayanişma Yemeğinde Buluştular Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Kesk Üyeleri Dayanişma Yemeğinde Buluştular Son Güncellemeleri Neler?
Kesk Üyeleri Dayanişma Yemeğinde Buluştular Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Kesk Üyeleri Dayanişma Yemeğinde Buluştular Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Kesk Üyeleri Dayanişma Yemeğinde Buluştular Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?