Türk Anneler Derneği öğrenciler için yemek düzenledi googlepng

Türk Anneler Derneği Burs alan öğrenciler için yemek düzenledi
Türk+Anneler+Derneği+öğrenciler+için+yemek+düzenledi Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Türk Anneler Derneği Hatay Şubesinin her yıl düzenlediği  burs alan öğrenciler için bir yemek  Bahçelievler Helena Center'da gerçekleşti. Yemeğe Hatay Büyükşehir Belediye başkanı Doç. Dr. Lüftü Savaş'ın eşi Dr. Nazan Savaş Antakya Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Kezban Kuran yemeğe katılım gösterdiler. Yemekte konuşma yapan Türk Anneler Derneği Hatay Şube Başkanı İsmet Ertürk, öncelikle hepinize hoşgeldiniz diyorum. Bu yemeğin amacı derneğimzden burs alan öğrenciler yararına düzenlnmektedir.diyen başkan Ertürk, Dolayısıyla sizler tekrar yemeğimze hoş geldiniz diyorum. Daha sonra kısa dernek faaliyetlerinden söz eden Ertürk bizler her yıl Ramazan ayında dar gelirli vatandaşlarımıza kumanya yardımında bulunuyoruz. Bu yıl 2014 Ramazan ayında 250 yoksul aileye gıda yarıdımnda bulunduk  dolayısıyla gıda yardımında bulunan  hayırseverlerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz.Son olarak ta Ertürk Konuşmasında şu görüşlere yer verdi.Bizler Türk Anneler Derneği olarak zaman içerisinde şehir dışı geziler düzenliyoruz. Son olarakta Dubaiye gittik. Oradaki o güzel yerler görmek bizlere nasip oldu diyerek sözlerine kaydetti.
Türk Anneler Derneği öğrenciler için yemek düzenledi haberi 17 Kasım 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek  kategorisine, ilgili firma Hatay /  1618 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Türk Anneler Derneği öğrenciler için yemek düzenledi haberi, Hatay Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1618 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Türk+Anneler+Derneği+öğrenciler+için+yemek+düzenledi Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Türk Anneler Derneği öğrenciler için yemek düzenledi Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 11 Mayıs 2024 Cumartesi 04:44 https://firmarehberim.com/haber/il-ilce-tanitim/turk-anneler-dernegi-ogrenciler-icin-yemek-duzenledi--20203 #Türk #Anneler #Derneği #öğrenciler #için #yemek #düzenledi #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #TürkAnneler #AnnelerDerneği #Derneği #öğrenciler #öğrencileriçin #içinyemek #yemekdüzenledi #TürkAnnelerDerneğiöğrencileriçinyemekdüzenledi #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Türk Anneler Derneği Öğrenciler Için Yemek Düzenledi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Türk Anneler Derneği Öğrenciler Için Yemek Düzenledi için Sıkça Sorulan Sorular
Türk Anneler Derneği Öğrenciler Için Yemek Düzenledi En Gücel Haberler
Türk Anneler Derneği Öğrenciler Için Yemek Düzenledi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Türk Anneler Derneği Öğrenciler Için Yemek Düzenledi Firma Rehberi Nerde?
Türk Anneler Derneği Öğrenciler Için Yemek Düzenledi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Türk Anneler Derneği Öğrenciler Için Yemek Düzenledi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Türk Anneler Derneği Öğrenciler Için Yemek Düzenledi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Türk Anneler Derneği Öğrenciler Için Yemek Düzenledi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Türk Anneler Derneği Öğrenciler Için Yemek Düzenledi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Türk Anneler Derneği Öğrenciler Için Yemek Düzenledi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Türk Anneler Derneği Öğrenciler Için Yemek Düzenledi Son Güncellemeleri Neler?
Türk Anneler Derneği Öğrenciler Için Yemek Düzenledi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Türk Anneler Derneği Öğrenciler Için Yemek Düzenledi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Türk Anneler Derneği Öğrenciler Için Yemek Düzenledi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?