TÜRK ANNELER DERNEĞİNDEN ANLAMLI YEMEK googlepng

Türk anneler derneği burs alan öğrenciler yararına yemek düzenledi.Haftasonu gerçekleşen yemek Helena Center Restaurantta gerçekleşti.
 
TÜRK+ANNELER+DERNEĞİNDEN+ANLAMLI+YEMEK+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Yemekte bir konuşma yapan türk anneler derneği Şube Başkanı İsmet Ertürk şu görüşlere yer verdi.Öncelikle siz değerli konuklarımız ve yönetim kurulu üyeleri hepiniz bu gün bize hoş geldiniz. Bugün iki güxel mutluluğu yaşıyoruz annelerimize bir gün değil yılın hergünü hatırlamalıyız. diyen başkan ismet Ertürk ikinci sevincimizde bugün burada burs öğrencilerimizin adına düzenleiğimiz bu yemekte gelen gelirlerimizi Türkiyemizin geleceği olan gençleirmizin burs almalarını neden oluyor. Bizler de onların bu gününde onurlandırmamız gerektiğine inanıyoruz dedi.verilen yemekte duygulu anların yaşandığı gözlendi. Dernek üyelri tarafından Başkan Ertürk'e yılın en yaşlı annesi olarakbilezik verildi. daha sonra Ertürk ailesinin çocukları gazeteci Fatih Ertürk işletmeci Haşim Ertürk annelerinin ellini öprerek onu bu gününde yalnız bırakmadılar. Daha sonra misafirler eğlendi.
TÜRK ANNELER DERNEĞİNDEN ANLAMLI YEMEK haberi 12 Mayıs 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek  kategorisine, ilgili firma Hatay /  908 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
TÜRK ANNELER DERNEĞİNDEN ANLAMLI YEMEK haberi, Hatay Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 908 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
TÜRK+ANNELER+DERNEĞİNDEN+ANLAMLI+YEMEK+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
TÜRK ANNELER DERNEĞİNDEN ANLAMLI YEMEK Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 13 Mayıs 2024 Pazartesi 04:36 https://firmarehberim.com/haber/il-ilce-tanitim/turk-anneler-derneginden-anlamli-yemek--18661 #TÜRK #ANNELER #DERNEĞİNDEN #ANLAMLI #YEMEK #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #TÜRKANNELER #ANNELERDERNEĞİNDEN #DERNEĞİNDENANLAMLI #ANLAMLIYEMEK #TÜRKANNELERDERNEĞİNDENANLAMLIYEMEK #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Türk Anneler Derneğinden Anlamli Yemek Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Türk Anneler Derneğinden Anlamli Yemek için Sıkça Sorulan Sorular
Türk Anneler Derneğinden Anlamli Yemek En Gücel Haberler
Türk Anneler Derneğinden Anlamli Yemek Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Türk Anneler Derneğinden Anlamli Yemek Firma Rehberi Nerde?
Türk Anneler Derneğinden Anlamli Yemek Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Türk Anneler Derneğinden Anlamli Yemek Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Türk Anneler Derneğinden Anlamli Yemek En Popüler Haber Listesi Nerede?
Türk Anneler Derneğinden Anlamli Yemek Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Türk Anneler Derneğinden Anlamli Yemek İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Türk Anneler Derneğinden Anlamli Yemek Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Türk Anneler Derneğinden Anlamli Yemek Son Güncellemeleri Neler?
Türk Anneler Derneğinden Anlamli Yemek Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Türk Anneler Derneğinden Anlamli Yemek Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Türk Anneler Derneğinden Anlamli Yemek Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?