Gökdere Zeytincilik ve Zeytinyağı Festivali googlepng

Erzin ilçesinde ikincisi düzenlenen ''Gökdere Zeytincilik ve Zeytinyağı Festivali'' coşku içerisinde kutlandı.
Gökdere+Zeytincilik+ve+Zeytinyağı+Festivali+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Festival Komite Başkanı Aziz Öktem, Gökdere İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleştirilen festivalde yaptığı konuşmada, etkinliğin ilçenin zeytinle ilgili ürünlerini tanıtmak adına çok anlamlı olduğunu söyledi.      Her geçen yıl festivale daha çok kişinin katıldığını ifade eden Ökten, etkinlikle ilçenin tanıtımına da katkı sağladıklarını kaydetti.      Konuşmaların ardından festival kapsamında düzenlenen yemek yarışmasında birinci olan Lütfiye Baltacı'ya Cumhuriyet altını, ikinci Songül Öktem ve üçüncü Emine Gerek'e Erzin Tarım Kredi Kooperatifi'nden bir yıllık tarım sigortası hediye edildi.        Etkinlikte ayrıca zeytin yetiştiriciliği yarışmasında birinci olan Ökkeş Gökçe'ye 15 torba, ikinci Onur Öktem'e 10 torba ve üçüncü Osman Ökten'e de 5 torba organik gübre verildi.      Daha sonra Öktem, Erzin Kaymakamı İskender Yönden'i makamında ziyaret ederek festivale yaptığı katkı nedeniyle plaket verdi.      Yönden, festivalin ilçedeki zeytin ve zeytinyağının markalaşması ve ününün sınırları aşması açısından çok önemli olduğunu söyledi.
Gökdere Zeytincilik ve Zeytinyağı Festivali haberi 18 Ekim 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Sanat kategorisine, ilgili firma Hatay /  4787 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Gökdere Zeytincilik ve Zeytinyağı Festivali haberi, Hatay Sanat Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Sanat kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 4787 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Gökdere+Zeytincilik+ve+Zeytinyağı+Festivali+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Gökdere Zeytincilik ve Zeytinyağı Festivali Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 23 Eylül 2024 Pazartesi 01:44 https://firmarehberim.com/haber/kultur-sanat/gokdere-zeytincilik-ve-zeytinyagi-festivali--12156?id=12156&sayfa=5 #Gökdere #Zeytincilik #ve #Zeytinyağı #Festivali #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #GökdereZeytincilik #Zeytincilikve #veZeytinyağı #ZeytinyağıFestivali #GökdereZeytincilikveZeytinyağıFestivali #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Sanat Haberleri googlepng

BİR KADIN UYANIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu,İskenderun Cezaevi’nde bulunan kadın tutuklu ve hükümlüleri ‘Bir Kadın Uyanıyor’ adlı oyun ile buluşturdu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Kasım 2019 13:21
HEM SANAT HEM KÜLTÜR BİR ARADA

Hatay Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen 1. Hatay Komedi Oyunları Festivali’nde sahne sırası usta oyuncular Yasemin Yalçın ve İlyas İlbey’in oldu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Ekim 2019 20:16
Serengil Medeniyetler Korosu’yla sahne aldı

Yaradılanı sev, Yaradandan ötürü felsefesiyle yola çıkan Medeniyetler Korosu her Cumartesi günü sevenleri ile buluştuğu bir sahne performansını daha başarıyla gerçekleştirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 21 Ekim 2019 12:22
Seren Serengil ve Medeniyetler Korosu Aynı Sahnede

Seren Serengil ve Medeniyetler Korosu Aynı Sahnede

Mehmet Katırcıoğlu | 18 Ekim 2019 16:20
SELAMİ ŞAHİN HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU

Müzikal kariyerinde 50 yılını dolduran ünlü sanatçı, "Eskimeyen Şarkılar" konseptiyle Sümerler Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 15 Ekim 2019 13:04
Kardeş Korolardan Muhteşem Konser

Hatay Valiliği , İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) organizesi uzun bir süredir Cumartesi günleri konserleri ile izleyici karşısında olan Antakya Medeniyetler Korosu ile birlikte bu hafta sahne alan Leverkusen Musiki Cemiyeti Korosu muhteşem bir konser programına imza attılar.

Mehmet Katırcıoğlu | 15 Ekim 2019 12:43
İlkay Akkaya konseri bugün

Ünlü Sanatçı İlkay Akkaya, konseri bugün

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 07 Ekim 2019 14:54
Medeniyetler Korosu 20 Bin Kişiye Konser Verdi

Bir dizi konserler vermek üzere Amerika Birleşik Devletlerine giden Antakya Medeniyetler Korosu Washington'da 20 bin kişiye konser verdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 30 Eylül 2019 13:50
Medeniyetler Korosu 24 Saatte Üç Kıta

Hatay'da bir arada yaşama kültürünün sahnede vücut bulmuş hali olan gururumuz Antakya Medeniyetler Korosu bir günde üç kıta'da konser vererek bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Eylül 2019 15:49
Muhteşem Bir Konser İle Sezona Start Verdiler

Hatay Valiliği , İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) organizesi ile her Cumartesi günü sahne alan Antakya Medeniyetler Korosu yaz tatili dolayısıyla verilen aranın ardından yeniden başladığı konserler serisine muhteşem bir konser ile start verdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 16 Eylül 2019 12:15
Gökdere Zeytincilik Ve Zeytinyağı Festivali Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Gökdere Zeytincilik Ve Zeytinyağı Festivali için Sıkça Sorulan Sorular
Gökdere Zeytincilik Ve Zeytinyağı Festivali En Gücel Haberler
Gökdere Zeytincilik Ve Zeytinyağı Festivali Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Gökdere Zeytincilik Ve Zeytinyağı Festivali Firma Rehberi Nerde?
Gökdere Zeytincilik Ve Zeytinyağı Festivali Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Gökdere Zeytincilik Ve Zeytinyağı Festivali Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Gökdere Zeytincilik Ve Zeytinyağı Festivali En Popüler Haber Listesi Nerede?
Gökdere Zeytincilik Ve Zeytinyağı Festivali Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Gökdere Zeytincilik Ve Zeytinyağı Festivali İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Gökdere Zeytincilik Ve Zeytinyağı Festivali Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Gökdere Zeytincilik Ve Zeytinyağı Festivali Son Güncellemeleri Neler?
Gökdere Zeytincilik Ve Zeytinyağı Festivali Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Gökdere Zeytincilik Ve Zeytinyağı Festivali Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Gökdere Zeytincilik Ve Zeytinyağı Festivali Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?