Hatay'da Temiziz tiyatro oyunu googlepng

 - Scotch Brite'ın Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) ile ortaklaşa yürüttüğü ''Temiziz'' adlı çocuk tiyatrosu Hatay'da sahnelendi.

Hatay+#39;da+Temiziz+tiyatro+oyunu Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

  Tiyatro Sanatçısı Hakan Bilgin, Bedii Sabuncu İlköğretim Okulu'nda düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, Güray Dinçol'un yazdığı kendisinin ise yönettiği oyunla, önce evlerden başlanarak, çevreyi temiz tutmanın, daha yaşanılabilir bir dünya yaratmak için gerekliliğini çocuklara farklı ve eğlenceli bir dille anlatmaya çalıştıklarını söyledi.      Oyunda rock müzik kullanıldığını, bunun da çocuklar tarafından büyük ilgi gördüğünü ifade eden Bilgin, oyunun daha önce Konya, Ankara ve Eskişehir'de sahnelendiğini ve 2 bin 500 öğrenci tarafından ilgiyle izlendiğini kaydetti.      Yaz tatili nedeniyle haziran ayında ara verdikleri oyuna, bu sezon Hatay'dan tekrar başladıklarını vurgulayan Bilgin, projenin ilk yılında toplam 8 şehirde yaklaşık 10 bin çocuğa ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.      3M Türkiye Ev Bakım Ürünleri Pazarlama Koordinatörü Duygu Altındaş da, ''Temiziz'' adlı oyunun Hatay'ın ardından Samsun, Erzurum ve Adıyaman'da da sahneleneceğini söyledi.      Projenin ilk yılında amaçlarının sekiz şehirde 20'den fazla oyun sahnelemek olduğunu belirten Altındaş, ilköğretim öğrencilerine doğru temizlik alışkanlığı ve bilinci aşılamak için tüm Türkiye'yi gezmeyi amaçladıklarını kaydetti.      3M Türkiye Tüketici ve Ofis Ürünleri Satış ve Pazarlama Direktörü Mehmet Bereket ise yüzyılı aşkın süredir hayatı kolaylaştıran binlerce yenilikçi ürünü ortaya çıkaran 3M'nin 1987 yılından bu yana Türkiye'de 30'dan fazla çalışanıyla faaliyet gösterdiğini söyledi.      İnovasyon şirketi olan 3M'nin yıllık 27 milyar dolarlık satış hacmi ve dünya çapında 65'den fazla ülkede yaklaşık 80 bin kişiye istihdam sağladığını vurgulayan Bereket, 3M'nin temizlik ürünleri pazarındaki yenilikçi ve lider markasının Scotch Brite olduğunu kaydetti.      TOÇEV Proje Müdürü Dilek Ültanır, vakıflarının okumak istemesine rağmen ailesinin maddi yetersizliği nedeniyle okumayan çocukların tüm tahsil hayatları boyunca okuyabilmelerini sağlamak ve onlara maddi-manevi destek olmak amacıyla 1994 yılında kurulduğunu söyledi.      TOÇEV'in on beşinci yılında 3 milyon çocuğa ulaştığını ifade eden Ültanır, MEB ve farklı firmalardan oluşan proje ortaklarıyla sosyal sorumluluk projeleri yürüttüklerini kaydetti.      Ültanır, ''Yaşasın Okulumuz, Bir Şey Değişir Her Şey Değişir, Günebakan, Parlak Gülüşler Parlak Gelecekler, Evimdeyim, Paylaşmayı Seven Parmak Kaldırsın, İlk Yardıma İlk Adım, İyi Beslenmek İyi Gelecek, Yarının İzleri ile Temiziz'' projelerinin bulunduğunu belirtti.      Basın toplantısının ardından Bedii Sabuncu İlköğretim Okulu Çok Amaçlı Salonu'nda TOÇEV Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu oyuncularının rol aldığı ''Temiziz'' adlı oyun sahnelendi. Oyunun ardından çocuklara çeşitli hediyeler verildi.
Hatay'da Temiziz tiyatro oyunu haberi 20 Ekim 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Sanat kategorisine, ilgili firma Hatay /  3818 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Hatay'da Temiziz tiyatro oyunu haberi, Hatay Sanat Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Sanat kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3818 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Hatay+#39;da+Temiziz+tiyatro+oyunu Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Hatayveamp;#39;da Temiziz tiyatro oyunu Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 04 Mayıs 2024 Cumartesi 20:24 https://firmarehberim.com/haber/kultur-sanat/hatayda-temiziz-tiyatro-oyunu--12170?id=12170&sayfa=2 #Hatayveamp;#39;da #Temiziz #tiyatro #oyunu #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Hatayveamp;#39;daTemiziz #Temiziztiyatro #tiyatrooyunu #Hatayveamp;#39;daTemiziztiyatrooyunu #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Sanat Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Altınözünde Gönüller Fethetti

Medeniyetler Korosu Altınözünde Gönüller Fethetti

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 25 Eylül 2021 12:45
Medeniyetler Korosu Şehitlerimiz İçin Söyledi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Günü programında sahne alan Antakya Medeniyetler Korosu tüm eserleri Aziz Şehitlerimiz için seslendirdi.15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Şehit olan 251 kahramanımız ve tüm Şehitlerimiz için söylenen İlahiler ve şarkılar Protokol üyeleri ile vatandaşlarımıza duygu dolu anlar yaşattı .

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Temmuz 2021 12:42
MUHTEŞEM DİNLETİ

Bir süre önce yarım kuyruklu Ritmüller Piyanolarını Hatay MKÜ Antakya Devlet Konservatuvarının kullanımına (ADK) emanet eden Defne Müzikseverler ve Kültür (DMK) Derneği üyelerine, Konservatuvar Müdürü Dr.Öğretim Üyesi Erhan Tekin’in ev sahipliğinde muhteşem bir dinleti armağan edildi.

Nejla Çetinoğlu | 15 Temmuz 2021 14:20
HAFSAD Can Sautoğlu İle Devam

Hatay Fotoğraf Sanatçıları Derneği 4. Olağan Kongresi dernek toplantı salonunda gerçekleştirildi.Can Sautoğlu, tek liste ile yapılan kongre ardından güven tazeledi ve tekrar başkanlık koltuğuna oturdu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 20 Mart 2021 15:13
Antakya Medeniyetler Korosu’na Büyük Gurur

Birçok medeniyetin ezgilerini barış ve kardeşlik için seslendiren Antakya Medeniyetler Korosuna Kültür ve Turizm Bakanlığı 2019-2020 Özel Ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi.

Nadire Katırcıoğlu | 21 Ocak 2021 14:14
KÜLTÜR VE SANAT DÜNYASI YASTA

Mehmet Ali Akyüz yakalandığı korona virüs nedeniyle Adana’da tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

| 11 Kasım 2020 18:56
Güney Rüzgarı Dergisi'nin Yeni sayısı çıktı

Yirmi dört yıldır aralıksız yayınlanan Hatay Güney Rüzgârı Dergisi, Eylül sayısında ilginç bir araştırmaya imza attı.

Mehmet Katırcıoğlu | 30 Eylül 2020 16:04
Hatay Güney Rüzgarı Dergisi Ağustos sayısı çıktı

Ele aldığı konularla okurların beğenisini toplayan Hatay Güney Rüzgârı Dergisi'nin Ağustos sayısı çıktı.

Ragibe Gülen | 02 Eylül 2020 17:02
Tası Tarağı Kaybedenler filmin Galasına Davetlisiniz

“Tası Tarağı Kaybedenler” adlı, çekimleri ilimizde yapılan filmin gösterimi var. Bu akşam Defne-Turunçlu’da Gökkuşağı Çay Bahçesi’nde gerçekleştirilecek olan gösterim, ücretsizdir.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ağustos 2020 13:19
NEBİH NAFİLE’DEN YENİ KİTAP

“Aşkın, umudun, barış ve kardeşliğin sesi” şair-ozan Nebih Nafile’nin 5. şiir kitabı “Gecenin Resmi” okurlarıyla buluştu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 10 Ağustos 2020 17:14
Hatay&Amp;#39;Da Temiziz Tiyatro Oyunu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hatay&Amp;#39;Da Temiziz Tiyatro Oyunu için Sıkça Sorulan Sorular
Hatay&Amp;#39;Da Temiziz Tiyatro Oyunu En Gücel Haberler
Hatay&Amp;#39;Da Temiziz Tiyatro Oyunu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hatay&Amp;#39;Da Temiziz Tiyatro Oyunu Firma Rehberi Nerde?
Hatay&Amp;#39;Da Temiziz Tiyatro Oyunu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hatay&Amp;#39;Da Temiziz Tiyatro Oyunu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hatay&Amp;#39;Da Temiziz Tiyatro Oyunu En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hatay&Amp;#39;Da Temiziz Tiyatro Oyunu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hatay&Amp;#39;Da Temiziz Tiyatro Oyunu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hatay&Amp;#39;Da Temiziz Tiyatro Oyunu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hatay&Amp;#39;Da Temiziz Tiyatro Oyunu Son Güncellemeleri Neler?
Hatay&Amp;#39;Da Temiziz Tiyatro Oyunu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hatay&Amp;#39;Da Temiziz Tiyatro Oyunu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hatay&Amp;#39;Da Temiziz Tiyatro Oyunu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?